- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- магазин за преоценени маркови дрехи
не не съмПървоначално написано от indecent
шик шик
на килограм са
Първоначално написано от Darkkiss
определно не са на килограм. не говорим за 2ра употреба.ами значи аз имам един анорак оттам хубав беше. цените са около 20-25 повечето работи. ама почти никога нямат номера.
![]()
![]()
Да, не става въпрос за дрехи втора употреба, а такива с някакви фабрични дефекти - то затова няма номера, просто което е дефектно, го пращат там. Имах един жълт панталон на Холборн от такъв магазин - още преди жълтото да излезе на мода, много си го харесвах. Беше може би 20-25 лева, при положение, че от редовен магазин панталон на тази марка беше около 60.
Имах едни дънки на есприт за 4о лв. супер бяха ама ми станаха къси ;( мн0г0 си ги харесвах![]()
И аз съм си купувала доста неща от такива магазини и съм много доволна,но преди месец си купих дънки на Espirit за 30 лева,супер як модел, да съм го обула до 10 пъти не повече и им се съдраха крачолите около коляното... Просто ме заболя сърцето
Да.
Последният път си купих дънки от там за 25 лева и са много сладурски.
да, често си пазарувам от такива магазини, скоро си бях взела един страхотен спортен панталон за 25 лева, не знам на каква марка е, ама е уникален
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
може ли де споделите каде в София има такива магазини да ги посетим и ние! :P![]()
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
имам един потник мн си го харесвах дълък мн симпатичен както и една тениска мисля че потника стуваше кум 20лв а тениската 15лв нещо такова![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Само дънки съм си купувам от такива магазини, имам няколко чифта от там![]()
за сф незнам, но ако има някой от Шумен- на ъгъла дето е Triumph надолу се тръгва по пресечката и то си има табела Преоценени маркови стоки . А ако не можете д намерите магазин в сф заповядайте до Шумен![]()
На дрехите им няма нищо -- просто или някой ръб е накриво или нещо от сорта пък и не са толкова скъпи колкото в другите магазина а дефекта дори не се забелязва вярвай ми![]()
+1 аз като си купувах анорака и продавачката го вади и вика, а тоя има и връзки за качулката.Първоначално написано от mim4y_
такива са им дефектите или някоя връзка или етикета е скъсан ама дрехите са си дрехи
![]()
Да купувала съм си, в някои от тези магазини могат да се намерят наистина добри неща... Други са си просто стоки но не и марковиOUTLET
![]()
Преоценени са,но не са маркови,вземала съм си за у дома и по-така за всеки ден.
Ми нямам от там. Но знам че в София има на Захарна фабрика обаче не знам къде точно казва се Нармаг също на Ботев има маи пишеше нещо от сорта преоценени маркови стоки нещо такова беше...![]()