.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Той не иска да говори с мен откакто разбра че го харесвам

Здравейте на всички!От есента харесвам 1 момче.В началота преди да узнае си писахме по скайп,но от както разбра ми отговаря само с Да Не и Ок.Сега незнам какво да правя.Като се видим и едно здрасти не си казваме.Виждам го 2-3 в седмицата..Не знам какво да правя .Дайте съвет.Благодаря Ви!

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Покани го на кафе

Питай го защо след като е разбрал, че го харесваш ти отговаря само с ДА, НЕ и ОК .
    A.D.I.D.A.S.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Поговори с него относно неговото държание.. И е по - добре да говорите относно това очи в очи..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Да поговорим лично-той винаги е с още 4-5 момчета .
    Да го поканя на кафе-Нямам смелост
    Искам да го питам,но все ненамирам смелост .
    Като го видя нещо ми става Със всеки изминал път е по-хубав и неиздържам когато не го виждам .

Може да не е правилно, но щом толкова нямаш смелост да го попиташ очи в очи го попитай в скайп, ако нещо се скарате просто се прави, че не го виждаш колкото и трудно да е.Чак толкова, че и в скайп да нямаш смелост.Идеята да излезете не е лоша, метни му нещо от типа "Иска ми се да изляза с някой, но няма с кого, имаш ли време....", но да не изглежда така сякаш той е последния вариант за губене на време.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Явно,че не те харесва,
    какво да правиш.
    Приеми реалността.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен
    Загубена кауза изглежда.

виж сега ... за мен имаш 2 варианта
    1вия е да помислиш сериозно над въпроса щом той след като разбира че го харесваш и променя отношенията си с теб дали наистина е за теб ... често когато искам да променя мнението си аз просто си го натяквам всеки ден и повярвай ми - работи
    2рия е да започнеш по-често да общуваш с него ... на мен не рядко ми се е налагало да общувам с момиче а момичетата почти никога не са сами ... ... дано успея да ти помогна ... можеш също така да го питаш защо само така отговаря или да помолиш някое момче да разбере какво мисли той за теб
    (ако не ти помогна да знайш нов съм и не съм на ти много с любовта и т.н. )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами с тия отговори да и не... нещо ме съмнява че изобщо има няква полза да се занимаваш с него... щом и здрасти не ти казва... Ако искаш му признай че го харесваш иии вече от там той каквото каже от това ще прецениш...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Има няколко варианта в твоя случай...
    1ви-момчето е заето..т.е. има си приятелка и иска да си остане с нея..В тоя случай няма какво да направиш по въпроса.
    2ри -ако няма и ти си му признала лично че го харесваш ,пък даже да не си,а сам да го е усетил-паникьосал се е и за това така се държи..Това е много характерно за момчетата.Не се шашкай,а отиди и започни да поддържаш отношения с него отново,но този път забави нещата и не прибързвай да го каниш на кафе и тн...ако те харесва по-нататък нещата ще се развият от самосебе си.
    3ти вариантъм,не е зает,но и не иска ако бъде да е с теб..накратко-не те харесва..В такъв случай горе главата..има много риба в морето,както някой умен човек е казал някога..Въ нашия случай има много момчета по света и със сигурносто стотици по-добри от него..
    4ти-не е разбрал,че го харесваш,но нещо друго го подтиква да се държи странно..Последното не ми се вярва особено,ама знаеш ли какво му е в главата
    В заключение-поговори с него и разбери как стоят нещата..Усспех

noone12345678
    Guest

С мен е абсолютно същата работа :/

Аз съм в същата ситуация...пиша му (той е по голям от мен обаче) и напълно се влиая от него... той обаче преди месец ми писа да не се занимавам с по - големи... съсипах се.. първото, което ми хрумна е, че е разбрал за моите чувства...21 човека знаят и си казах "сто процента е разбрал, някой ме е предал" и сега даже не ми и пише...аз обаче от него не искам да си пада по мен (малко ми е странна логиката) а искам да сме само и единствено приятели...така че те съветвам да не се отказваш от него, а да поговориш с него човешки..без покани за кафе и т.н.т знам как се чувстваш и, че нямаш смелост дори и в скайп да му пишеш.. но първо преди да решиш да действаш си помисли логично от кой или от къде може да е разбрал.. после го попитай защо се държи по - сурово от преди и ако ти каже, че е разбрал.. отричай до болка.. измисляй си всякакви оправдания.. дори можеш да си измислиш момче което харесваш.. за да отклониш везната..( съжалявам, че те съветвам да лъжеш, но според мен е най - добрия начин да запазите приятелството..което да се надяваме скоро ще прерасне в нещо повече..) виждам че си го писала отдавна и сигурно вече всичко е наред моля ако някой прочете това, да ми даде съвет и на мен
    Последно редактирано от noone12345678 : 01-21-2015 на 14:26

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не му пиши повече и не го гледай, като го видиш, само така може, да му привлечеш някак вниманието, което търсиш.
    Според мен, той не изпитва симпатии към теб.

Не те харесва. Което е гадно, защото когато не можеш да имаш някой го искаш още по - силно. По добре си намери някой друг по скоро и го забрави този.

Два са вариантите:
    1. Срамежлив е
    2. Не е заинтересован
    Единствения начин да разбереш е да го питаш

anonymous990763
    Guest
    Аз също имам подобен проблем. Разбрах,че някой му е казал,че го харесвам и той не ме поглеждаше изобщо,а сме от един и същ клас, а преди си говорихме. Не мога да говоря с него насаме, защото винаги има някой около него. Ако приятелите му разберат, че го харесвам, целия клас ще научи, а аз гледам да не привличам много внимание към себе си. Моля ви, дайте съвет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си