- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
желая ви вече да няма лоши новинииначе при мен добрата новина е че пуснаха мангата
![]()
лошата новина е че се запознах с бащата на приятелката ми
добрата е че е готин![]()
като прочетох веднага се сетих :
Средно статистическо българско семейство. Мъж, жена и щерка на 16 години. Имали голям проблем
-Никой не искал да мие чиниите след вечеря.
-Тая, вечер, който проговори - той ще мие чиниите, отсякъл Генади, главата на фамилията.
Седнали да вечерят
-Никой не проронва дума. Чуват се само приборите да почукват в чиниите. По едно време, се позвънило, щерката Теменужка, безмълвно се отправила към вратата, и още по безмълвно, вкарала гаджето си Спас. Настанила го, сервирала му без да отрони и дума, и продължили да вечерят. По едно време Спас се усетил, че нещо не е наред и попитал
-Абе хора, вие една дума няма ли да кажете-пълно мълчание.
-Аааа, ама я да взема аз да опъна Теменужка тогава
Награбил я направо на масата - яко ебане - никой и дума не обелва... Свършил Спас, и запалил една цигарка на балкона.
Върнал се - ония мълчат
-Аааа, ама какво става тука бе? !? Я, да взема да опъна и леля Сийка щом сте такива темерути тая вечер
Награбил и майката, скъсал я от секс направо на масата. Свършил, и пак запалил цигарка на терасата...
От горещината на вън , му се понапукали устните, влязал и казал
-Абе, чичо Генади да имаш малко вазелин, че...
-Ааааа, край - то се е видяло, че аз ще мия чиниите тая вечер, избухнал Генади...
Добрата новина е че училището ми потръгна...
Лошата новина е че предстоят тестове а сега ми потръгна - не знам много неща !![]()
оо, екстремна раота е :ДПървоначално написано от EarthShaker
на моята родителите са ебаси пичовете, редовно разцъкваме каре белот или нещо такова :ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
лошата новина е,че си изкълчих мн злобно глезена
добрата е,че май не е счупен.
другата лоша е,че постоянно се оплаквам и всички ми се дразнят
а добрата е,че въобще не ми пука![]()
Отново имам достъп до замундалошата е че онази бозъ драч е сред най-сваляните при това е има 2пъти ;(
Лошата новина: Не ми се учи.
Добрата новина: Нямам много за учене.
Лошата:Спи ми се
Добрата:Прекарах страхотно празника![]()
Чак аз самата още не мога да повярвам
![]()
![]()
+ започва СТС
- заради Мюзик Айдъл, домакин не е МТНБ, а всичко е разпръснато
+ нямам пари за театър
- няма нищо интересно днес
- скоро започва курсът
+ харесах си едно момиченце, да не повярваш
- продължавам да боледувам и не мога да смъкна шибаната си температура
+ вкъщи е топличко и има много лимоново сокче
- все повече любими хора се изнасят в чужбина
+ нЕма
От доста време чаках да гледам street fighter с прилично, качество обаче филма в сравнение с анимето не струва![]()
добрата е, че днес ще ида на училище, че от бая време не бях стъпвала, поради лошото време.
лошата е, че не знам как се излъгах да се излюпа толкова рано, щото цяла нощ не спира да вали и ся ме е страх да не настина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошата е,че станах в 7.39 О.о
Добрата е1че времето май е хубаво и ще ходя на рисуване![]()
И аз като cherinka...
Редовно си ходя на лекции, но днес желанието ми беше по-силно от обиковено. И кво? Шибан сняг... ще отида пък!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да не умрЕ идеализЪма?Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Лошата, прецаках се че станах раноДобрата е че лекциите са по-интересни (повече разбирам) от друг път
![]()
Добра-имам 1 свободен час между СИП и 1ви час![]()
Лоша-през него трябва да уча![]()
добрата е, че съм в супер доброто настроение и никой няма да го развали!
лошата е, че трябва да пия антибиотика и сиропа...
2 добриотказах се от лекциите, ще мога да си дочета Именника
лошата е че времето е кофти
![]()
ДА времето е много кофти.....а хубаво е,че ъъъъ се наядох и няма да харча пари да ям навън![]()
Лошата новина е,че имам да пиша експозе на книга до сунтринта,а съм на средата.Спи ми се.
Хубавата новина е,че всяка сряда има хубаво парти на едно място.А днес е сряда.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
пак останах сам ( в смисъл да живея) много ми е весело сега![]()
Raise your fist!
Днес малко каръжки денЛегнах си 4 станах в 7
бях на лекции те пък бяха елементарни, ударих си главата в метрото
1 пенсионерка ми викаше в 42-ката че не и давам място, обаче за сметка на това пък ми одобриха мангаикю-то и ще участва в конкурса
![]()
добрата е, че ми дойде 'месечния абонамент', лошата е, че ме държи по цели седмици![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошата е, че ме изпревариха.
Добрата е, че имам 2ри шанс, който няма да пропусна.![]()