- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина :?
щото нема кой друг да си прави 30тата регистрация![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
за кое става въпросПървоначално написано от Jesus
Наруто е анимето, в мангата е супер интерсноИначе сега имам нова страст и тя е към Street Fighter 2
![]()
Chun Li е доста арна
![]()
+ Аааааааааааааааааааа, излезе новата пиеса на Яна Борисова.
- В камерната зала на Младежкия май ще стоим прави, ако въобще присъстваме:Д
Ама, ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа
Шпатова е обявена вместо Стоев, но то се очакваше.
Дано има места, дано ме пуснат и ах <3.
А творческият състав е няааааааама друг такъв.
И нова премиерка в моя театър, въобщееееееее... не се оплаквам:Д
ДАААААААААААААААААААААААА ААААААА най накрая Минато се появи и разкри че му е татко![]()
![]()
![]()
Да кюби е на път към свободата
![]()
![]()
![]()
Добрата новина е,че утре ше карам само 1 час
Лошата е,че въобще тряя да ходя
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Наааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааай-щастливото човечееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееее
еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееее
еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееее
![]()
Лоша: утре съм на училище
Добра: няма да ходя
Лоша: адски топло е в момента и няма да мога да спя
Добра: налях се с кола на смрад и ми е харашо :Д (вече мога да отида в отвъдното)
Лоша: болен съм
Добра: не ми пука
Лоша: класната ни каза, че сме пумяри
Добра: обяснихме на директора как стоят нещата с класната и днес е писала обяснение до 6 защо ни е нарекла така :Д
първо лошата: скоро ше има трета световна война
добрата: ще свърши бързо, щото няя да има кой да воюва, поради прекомерното ползване на оръжия за масово унищожение![]()
добра:хубав ден беше..
лоша:няма да спя цял нощ пак..
Добрата новина е че се наспахЛошата изгубих си времето да гледам Интернешънъл
![]()
Добрата е че се записах за 1 много як евентлошата е че днес в метрото нямаше много хора но за сметка на това в 9ката беше ужас и като взимаше тези завой преди семинарията една 150 кг лелка ми се облягаше на кръста и от тогава още ме боли
![]()
Скоро имам рд.
Не ми пука.
лоша: за пореден път вдигам кръвно
добра: всеки ше си получи голямата пишка,която си е заслужил
Ох далече съм от софиялошото е че нета ми е по-бавен
![]()
Добрата е, че купихме як подарък за рд-то на приятелка.
Лошата е ... няма лоша.
Добрата новина е, че съм си взел дипломната работа шпрахец по немски и поне едно нещо ми литна от раменете.
Лошата е, че нещо никак не ми се учи тея дни, а са горе-долу последни ждрапаници преди УНСС.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не ми се спи, ама очите ме болят от 18 часа пред пс-тоОсвен това гледам една приятелка си е сложила черен аватар, което значи че нещо не е наред, писах и с надеждата да и помогна, но без реакция
![]()
Добрата е че след час по тва време ше съм на ааадски хубаво място![]()
Лошата е че ще бъде за твърде кратко![]()
![]()
.!.
Лошата новина е: Имаме родителска...
По- лошата новина е : Яко съм сгазила лука.
Добрата новина е, че се наядох многоооо...
Лошата новина е, че нямам шанс да науча ГПП барабар с другите простотии, а всяка седмица съвсем 'случайно изчезвам' и ще има лоши последици, за мен.![]()
Карах 15-6 км колело по 1 нанадолнище само с преднаОбаче трябва да чакам цяла седмица за новият епизод
![]()
Добрата новина е, че всичко се някога ще мине, а лошата, че до 7. юли трявба да си скъсам задника от четене, а не го правя....