http://www.germanos.bg/e-germanos_bg...&category=1123 вижте този гсм пише че има 3g/band тва 3g ли е или нещо друго
НА КРИВ КУР ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ
Ми под 3г нямат само предвид 2-ра камера има например 3г телевизия тъй че не ми се вярва тоя да е 3г (с 2-ракамера)
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
ima 3g edin fr go ima
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Има ли EDGE значи има и 3G. 3G е стандарт за скорост на трансфер![]()
има 3г ама не ми се вярва да го ползваш
Raise your fist!
ем то щом има 3г може ли да провеждам видео разговори нека да е от задната камера
НА КРИВ КУР ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ
3g е безжичен стандарт за високоскоростен пренос на данни. Идва от Third Generation. А не камера и т.н.
А и да има за какво ти е? Или просто си чешеш пръстите и питаш малоумни въпроси...
и как си го представящ това?Първоначално написано от AnD1i
![]()
![]()
Raise your fist!
Е кво ?Първоначално написано от MostHated
Имам 3г телефон и си има настройки, за предаване на образа, дали от предната или от задната камера
Първоначално написано от AnincetoSexy
Този телефон има 3г, но неможе да провеждаш видео разговори тъй като няма 2-ра камераПървоначално написано от MostHated
![]()
Да този от горе също няма нито една
Е да де аз за него говоряв европа е W950 в катай е W958
![]()
Мне, два различни телефона са w950 е с symbian UIQ, а w958c е с symbian 9,1
i kak she gledashe choveka s koito si govorish samo toi she te gleda taka liПървоначално написано от XceSS
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не, ако няма предна камера 3г неможе да се ползва от задната камера, ако има 2 камери тогава има настройка да си пуснеш нормалната камера.Tова 3г при телефоните без нито една камера е бързината за трансфер на файлове 3г,edge,HSDPAПървоначално написано от Slawi92
HSDPA е най-бързия трансфер 14,4Mbit/s
Не, няма 3G.
Трибандов означа, че апарата може да работи с 3 GSM честоти. Тоест 900/1800/1900 MHz примерно.
Като са необходими за да работи нормално 2.
В България стандарта е 900/1800 MHz.
Тоест искам да ти кажа, че този апарат може да работи дори и в чужбина с други стандарти за честота, стига да ги поддържа точно тях.
3G не означава да има 2-ра камера. Може да има 3G и да е с 1-на камера![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮