.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Как да си накъдря косата..?!

Здравейте. Спешно ми трябва съвет понеже уте съм а рд ... искам да питам как да си накъдря косата. Обаче да не е на големи букли ами на мънички смисъл искам да си запази дължината защото винаги като я къдря ми става с 10 см. по къса. Косата ми е 2-3 сантиметра под рамената и като я накъдря с ролки ми се събира като балон и прилича на козина на овца . Надявам се някой да ме е разбрал.

П.П : нямам маша
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

С пяна за къдрене,но по-скоро ще се начупи,а не накъдри,а и то не при всички типове коса става.

Щом нямаш маша ..... пробвай с ролки или с дифузер ..
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    С вестник

взимаш една страница весник намачкваш я, увиваш косата около него, завързваш и хоп имаш къдрева (незнам дали се пише тъка ) коса

Изкъпи се и се сплети на плитки.Става по-скоро чуплива отколкото къдрава,но е много мекичка и приятна и не я увреждаш с различни гадости

С вестник също се скъсява. Ако имаш преса може да пробваш метода за къдрене с пресата или просто да поискаш маша от някоя приятелка или комшийка

Моя приятелка си я къдри с ролки-стават много яки къдрици обаче нейната коса е много дълга и за туй става тъй яко.Пробвай с плитките-ще стане яко.

Град
    Велико Търново
    с пяна за коса -намачкваш и вдигаш на кок.
    Стоиш колкото искаш,за повече ефект изчакай повече-дори по-добре ще е да спиш с този кок и като махнеш,косата ще ти стои начупена.Получава се мн готино
    Руса кукличка

Град
    у вас ;]

Re: Как да си накъдря косата..?!

--s rolki..- kato q nakudrish s edin seshoar i se izpravqt malko i ne stava kakto ti si opisala
    -- s plitki..
    -- s presa
    -- s masha za kosa (na priqtelka, ili puk si kupi)
    -- s pqna za kosa.. (sladko se polu4ava)
    -- s tezi pru4ki okolo koito se naviva kosata i te se zavurzvat i si stosh s tqh (reklamata na nova brazilia.. ;] )

http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    С вестник

взимаш една страница весник намачкваш я, увиваш косата около него, завързваш и хоп имаш къдрева (незнам дали се пише тъка ) коса

оооо не, само недей с това аз така се прецаках веднъж за 1вия учебен ден, бях меко казано като овца, косата ми беше една педя под раменете и стана до врата

пробвай с пяна, ама не на всеки се получава
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Според мен с преса ще стане най- добре

Град
    Wonderland
    Просто я начупи с пяна,пръсни малко лак и си готова.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    С вестник

оооо не, само недей с това аз така се прецаках веднъж за 1вия учебен ден, бях меко казано като овца, косата ми беше една педя под раменете и стана до врата

пробвай с пяна, ама не на всеки се получава
    Незнам как стои, но съм чувала че става хубаво

Мега фен Аватара на Hilary_
    Или с пяна което ще се получи по към начупен ефект... или с плитки но слабички... не много стегнати да не се получи пак ефекта "овца" ...

С бира се получават мн сладки мънички къдрички... но преди това няма да е лошо да забреиш малко бирата..

да ти имам проблема! аз се чудя как да си я изправям!

тук има няколко съвета и стилизиране

http://roshavka.wordpress.com/2009/0...C%D1%8F%D0%BD/

маша, но после не слагай пяна с една приятелка сложихме пяна след маша и осрахме всичко
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    София
    Пробвай това:

Взимаш кичур коса колкото искаш да е голяма къдрицата намазваш с пяна за коса и след това увиваш около примерно дръжка на гребенче за тупиране но не на купчинка ами постепенно надолу (ако обаче нямаш подходяща дръжка ти предпоръчвам вземи си пръчки за шишчета с тях става супер)! Ако обаче си решила с някакъв др предмет да го правиш гледаи да е тънак! И така когато увиеш около пръчката кичура с преса за изправяне малко по малко минаваш като задържаш по малко. Когато си направиш цялата коса напръскай с лак за коса. Държи много време и ефекта е много готин. Аз съм се правила и все ме питат как съм го направила и се чудият и се маят.

Айде успех дано да съм помогнала

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    маша, но после не слагай пяна с една приятелка сложихме пяна след маша и осрахме всичко
    машата отнема от влагата на косата и затова я къдри , пяната има като състав вода и затова след къдренето пяната е развалила всичко
    затова изсушаваш с пяна косата и след това къдриш :P

пяна плитки парцали преса маша... има избор
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Пробвай това:

Взимаш кичур коса колкото искаш да е голяма къдрицата намазваш с пяна за коса и след това увиваш около примерно дръжка на гребенче за тупиране но не на купчинка ами постепенно надолу (ако обаче нямаш подходяща дръжка ти предпоръчвам вземи си пръчки за шишчета с тях става супер)! Ако обаче си решила с някакъв др предмет да го правиш гледаи да е тънак! И така когато увиеш около пръчката кичура с преса за изправяне малко по малко минаваш като задържаш по малко. Когато си направиш цялата коса напръскай с лак за коса. Държи много време и ефекта е много готин. Аз съм се правила и все ме питат как съм го направила и се чудият и се маят.

Айде успех дано да съм помогнала
    Толкова се чудих една приятелка как си къдри косата с преса.. то така ставалоо ;d мерси

Повече от фен Аватара на silviau66
    Плитки <3<3<3
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Навеждаш се и навлажняваш косата като я мачкаш. Слагаш пяна за коса по същия начин като продължаваш да мачкаш косата. Наякрая сушиш с дифузер. Иначе може и с плитки.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    да ти имам проблема! аз се чудя как да си я изправям!
    и аз преди се чудех как да си я изправам,имах много къдрава коса и с нищо не ставаше.. и една приятелка ме посъветва с ютия и секи ден я се изправях така и накрая ми стана на нищо.. Вече от една година ми е права и сега се чудя как да я накъдря пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си