- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си накъдря косата..?!
Здравейте. Спешно ми трябва съвет понеже уте съм а рд ... искам да питам как да си накъдря косата. Обаче да не е на големи букли ами на мънички смисъл искам да си запази дължината защото винаги като я къдря ми става с 10 см. по къса. Косата ми е 2-3 сантиметра под рамената и като я накъдря с ролки ми се събира като балон и прилича на козина на овца. Надявам се някой да ме е разбрал.
П.П : нямам маша
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
С пяна за къдрене,но по-скоро ще се начупи,а не накъдри,а и то не при всички типове коса става.
Щом нямаш маша ..... пробвай с ролки или с дифузер ..![]()
![]()
![]()
С вестник![]()
взимаш една страница весник намачкваш я, увиваш косата около него, завързваш и хопимаш къдрева (незнам дали се пише тъка
) коса
![]()
Изкъпи се и се сплети на плитки.Става по-скоро чуплива отколкото къдрава,но е много мекичка и приятна и не я увреждаш с различни гадости![]()
С вестник също се скъсява. Ако имаш преса може да пробваш метода за къдрене с пресата или просто да поискаш маша от някоя приятелка или комшийка![]()
Моя приятелка си я къдри с ролки-стават много яки къдрици обаче нейната коса е много дълга и за туй става тъй яко.Пробвай с плитките-ще стане яко.
с пяна за коса -намачкваш и вдигаш на кок.
Стоиш колкото искаш,за повече ефект изчакай повече-дори по-добре ще е да спиш с този кок и като махнеш,косата ще ти стои начупена.Получава се мн готино
Руса кукличка
--s rolki..- kato q nakudrish s edin seshoar i se izpravqt malko i ne stava kakto ti si opisala
-- s plitki..
-- s presa
-- s masha za kosa (na priqtelka, ili puk si kupi)
-- s pqna za kosa.. (sladko se polu4ava)
-- s tezi pru4ki okolo koito se naviva kosata i te se zavurzvat i si stosh s tqh (reklamata na nova brazilia.. ;] )
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от Dian4ety
оооо не, само недей с това![]()
аз така се прецаках веднъж за 1вия учебен ден, бях меко казано като овца, косата ми беше една педя под раменете и стана до врата
![]()
пробвай с пяна, ама не на всеки се получава
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Според мен с преса ще стане най- добре![]()
Просто я начупи с пяна,пръсни малко лак и си готова.
Незнам как стои, но съм чувала че става хубавоПървоначално написано от gabi_94
![]()
Или с пяна което ще се получи по към начупен ефект... или с плитки но слабички... не много стегнати да не се получи пак ефекта "овца" ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С бира се получават мн сладки мънички къдрички... но преди това няма да е лошо да забреиш малко бирата..![]()
да ти имам проблема! аз се чудя как да си я изправям!![]()
тук има няколко съвета и стилизиране
http://roshavka.wordpress.com/2009/0...C%D1%8F%D0%BD/
маша, но после не слагай пяна с една приятелка сложихме пяна след маша и осрахме всичко
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Пробвай това:
Взимаш кичур коса колкото искаш да е голяма къдрицата намазваш с пяна за коса и след това увиваш около примерно дръжка на гребенче за тупиране но не на купчинка ами постепенно надолу (ако обаче нямаш подходяща дръжка ти предпоръчвам вземи си пръчки за шишчета с тях става супер)! Ако обаче си решила с някакъв др предмет да го правиш гледаи да е тънак! И така когато увиеш около пръчката кичура с преса за изправяне малко по малко минаваш като задържаш по малко. Когато си направиш цялата коса напръскай с лак за коса. Държи много време и ефекта е много готин. Аз съм се правила и все ме питат как съм го направила и се чудият и се маят.![]()
Айде успех дано да съм помогнала
машата отнема от влагата на косата и затова я къдри , пяната има като състав вода и затова след къдренето пяната е развалила всичкоПървоначално написано от colymoly
![]()
затова изсушаваш с пяна косата и след това къдриш :P
пяна плитки парцали преса маша... има избор
Толкова се чудих една приятелка как си къдри косата с преса.. то така ставалоо ;d мерсиПървоначално написано от Armeika
![]()
Плитки <3<3<3![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Навеждаш се и навлажняваш косата като я мачкаш. Слагаш пяна за коса по същия начин като продължаваш да мачкаш косата. Наякрая сушиш с дифузер. Иначе може и с плитки.
The Devil Fucks like God makes Love.
и аз преди се чудех как да си я изправам,имах много къдрава коса и с нищо не ставаше.. и една приятелка ме посъветва с ютия и секи ден я се изправях така и накрая ми стана на нищо.. Вече от една година ми е права и сега се чудя как да я накъдря пакПървоначално написано от fluffka1
![]()