.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Сори за толкова късния отговор.Пробвай с преса за коса ( аз съм пробвала - става хубаво , но е малко трудно) , има и още един начин : http://www.youtube.com/user/bubzbeau.../1/mtQJsONY20Q този също съм го пробвала и става ужасно красиво..опитай го.

Може с вестник ,с преса ,с пяна ,с плитки ,с какво ли не
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Bulgaria
    Вечетра като се изкъпеш на малки плиткииии и сутринта ги разплиташ и става мн яко, аз за ляотот само това си правя на косата защото ме мързи в тея жеги да се занимавам с преситеее

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Става и когато си измиеш косата да си сложиш лак за коса, след което да се вържеш на здраво кокче. След време, когато си я пуснеш ще се накъдри. Но и на плитчици също става.
    Все пак обаче, ако дифузер давай с него.

Град
    Плевен
    най хубаво е с бира и става бързо :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    България
    аз със бира незнам как става и как да го напрая за да стане но с маша става супер но след това с лак и от машата мн се изтощава ,аз като се постригах миналата година ми се начупи косата наче преди това ми беше права и тази година все я изправям или я къдря (къдря я с маша ,изправям я с преса) но от последното ми постригване не я къдря или изправям всеки ден защото ми беше супер увредено от пресата или машата всеки ден , с притки не стават хубави масури , с ролки може да станеш като овца и сутринта ти трябват бързи мерки ,зависи как ги правиш ролките има начини които стават но трябва да се внимава , навиваи я и със схнола или на кок и лягаи с нея ще стане и сутринта си дооформяй къдриците с пяна и ще стане но не преалявай с пяната
    маша, но после не слагай пяна с една приятелка сложихме пяна след маша и осрахме всичко
    аз мислих за утре да се къдря с маша и после с пяна но май щще пропусна пяната утре е последния ми учебен ден и искам да изглеждам добре , винаги съм била къдрава или с изправена неща точно утре да стане гафа при мен проблема е че я изправям но не ми се задържаа много един ден цял не издържа, къдря я същата работа мн не издържа

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Аз пробвах със:
    1.Фолио-стана добре...но не ми хареса
    2.С големи плитки които после увих една с друга..и станаха хубави букли..
    3.С маша..е знаете хубаво но пък си гориш косата...
    4.С фиби-просто навиваш кичур коса така както искаш да стоят къдриците..
    5.С пяна
    6.С преса...пак се гори много косата..
    7.И днес пробвах с увиването на два кичура..разделяш косата на 4 части и всяка част разделяш на два кичура които увиваш един в друг...имаше видео в ютуб....ако намеря ще споделя..ето как се получи..
    - http://i46.servimg.com/u/f46/11/66/10/07/02072010.jpg
    - http://i46.servimg.com/u/f46/11/66/10/07/02072011.jpg след като я намачках със Гарниер-гел за коса с мокър ефект..после изсъхва и стават оформени къдрици..е не перфектни..но пак косата стой къдрава за дълго..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

аз се къдря с бира и вода или с пяна просто слагам им ачкам и все някак става къдрава xD

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    С вестник

взимаш една страница весник намачкваш я, увиваш косата около него, завързваш и хоп имаш къдрева (незнам дали се пише тъка ) коса

Искам да те попитам колко време трябва да седи човек с вестниците, за да му се накъдри косата????

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ТЕМАТА Е ОТ 2009та.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си