Няма ли да направите нещо по въпроса не може ли да се поразчупи малко обстановката някой нов стил на борда нещо по-тъмно абе хора вие не обичате ли промени?!От 2006 съм тук изобщо не го сменихте този дизайн....
Именно.
Чака се новата версия на форума да излезне стабилна.
Понеже до момента, която е излязла има пропуски.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По принцип се говореше, че ще има нов дизайн наред със следващата нова версия на форума
Това имах предвид![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да след 1-2-3 години може и да направите нещо по въпроса...
Съгласен съм,а да те питам мейкмилаф,да не чакате да излезе phpbb4 или phpbb5 ?
За да стигна до раздел игри,имам да скруулвам половин ден ?
Не може ли да направите нещата да се махнат новите статий отгоре ? Който иска статий ще си ги чете...
На тези въпроси - отговорите търсете от alex![]()
Ами хубаво ще е алекс да погледне тази тема
Пиши му л.с. най-добре![]()
Хората от тези "излишни работи" правят пари и няма да ги махнат, повярвай ми...Първоначално написано от tqnko
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Напротив, сменихме го с новата версия и всички пропищяха как, видиш ли, 'свикнале сме си със старото, какви са тия цветове'.
Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия.
Аааа тва, че някои са роптаели срещу новия дизайн не значи, че са всички, на мен лично хипер много ми допадаше. Втръснало ми е от това червено. А ако не се лъжа се обмисляше някакъв вариант, при който ще има няколко теми, една от които да прилича максимално на старата, за да няма мрънкащиПървоначално написано от machoka
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
+1 А и то, че няма как да се хареса на всички, няма, ама все пак трябва да се правят някакви промени, бе хора!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С това червено все едно съм в искренно и лично![]()
Какъв е смисъла от нова наподобяваща старата версия .. като именно ще е почти едно и също . За мен така си е добре .Първоначално написано от Spider4eto
Имах в предвид да има няколко теми, които можеш да си сменяш, и една от тези теми да наподобява стария дизайн, за да не мрънкат другите, а останалите теми да бъдат някакви напълно различниПървоначално написано от BornTohate
![]()
Зачитам се във всички постове, какво искаш да ти кажа, като за момента няма да се получи това което искаш по ред причини?