- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накараме PlayBoy да се влюби ? ? ?
МхмммПървоначално написано от jane_17
![]()
Хахаха.
Вие собствения си живот не можете да оправите, тръгнали сте да се занимавате с плейбои.. че то тва си е изцяло начин на живот. Все едно аз да се опитам да ви отуча от някой ваш навик. Как да стане![]()
Еби им майката. Нищо не е вечно. След време ще съжаляват и ще се оплакват за безгрижието и глупостта си, ама то сега като им харесва, нали им е хубаво..хаха
![]()
Ако си зададеш въпроса по по - различен начин може и да получиш някакъв смислен отговор.Първоначално написано от sexbomb
A.D.I.D.A.S.
Секс до откат..Ама.. като казвам "до откат", значи да му изчукаш и душата и аурата и всичко!!!!После сух период...Няма начин да няма резултат..
Повече от 2 години "въртя" такъв индивид. Да ти кажа хич не ми беше трудно по простата причина, че отначало изобщо не го исках заради тази му слава. Преследваше ме 3 месеца и накрая се поддадох... Но хич не ми беше лесно с него, 9 месеца след като тръгнахме му казах, че го обичам , а той "милия" се уплашил и ми изневери. Казах му да не ме занимава с глупостите си повече, и пак започна да ме преследва и му простих какво да направя, обичам си го, ама доверието отиде в кофата. От тогава нататък прави чудеса от храброст за да ми угоди, не знам дали се е поправил, ама никога повече няма да му имам пълно доверие, обичам го безумно много, въпреки миналото. Той даже ми предложи да се оженим
, леко не ми се вярва да стане, ноооо може и да се променят тези същества.
Не е кой знае какво да му завъртиш главата, просто бъди интересна.
..na edin PLAYBOY mu trqbva edna naistina v bukvalniq smisyl KUCHKA NEPUKISTKA,koqto shte mu ebe maikata,shte go vodi za nosa i nakraq shte mu razbie syrceto ;]]]ti gotova li si ?![]()
Mi PlayBOY![]()
![]()
![]()
ot imeto ne vijdash li 4e nqma da go nakarash da se vlubi ko 6te sa si nai qkata v cqlata vselena
te sa si takiva po priroda ne se vlubvat a si pravqt kefa
pravi si go i ti
![]()
![]()
![]()
![]()
Абра Кадабра плейбой
![]()
айде вече е влюбен![]()
РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ-НЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НИКОЙ ДА СЕ ВЛЮБИ НАСИЛА ВЪВ ВАС! (независимо дали е плейбой,богаташ,идиот,нарк ман или дали идва от жълтата сграда)
Руса кукличка
Отговора е много прост и 100% доказано ефективен-игнорираш го!Ще се побърка,защо по дяволите не го харесваш щом е толкова велик
Btw при момичетата е същото
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
предложи му да му услужеш с гела,лака си за коса и малко фондьотен => ако ми харесат предложените продукти всичко ще е okay![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Уот дъз PlayBoy мийн?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ако ще караш плейбой да се влюбва чрез снимка,ползвай вуду-магия![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
A.аз се хванах за главата ,като прочетох темата![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]