.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Те обикновенно се влюбват в различни момичета... т.е. красиви, но по характер много различни от всички с които са били...

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Трябва да му покажеш, че не си като *масата*... трябва да види *искреното* в теб... Бъди готова да изтърпиш всичките му простотии.. милионите пъти в които ще казва едно... а ще върши съвсем друго... или ще казва едно.. пък няма да върши нищо! Пътя е много дълъг и сериозно се замисли дали би си коствала нервите (защото ще изхабиш много)
    Другото важно.. трябва да изглеждаш идеално... (посредствено момиче няма никакъв шанс). Приятелите му задължително трябва да те харесват!
    Както казаха по-горе.. когато усети, че има някакви чувства.. ще се скатае.. защото е объркан... След това ще го избие на непукизъм -"ти си просто една от всички.. това между нас не е нищо специално" И.. накрая вече... ако прецени, че може да ти има доверие... няма да го прецакаш и зарежеш за дето е проявил слабост... чак тогава ще се предаде..
    Само информативно.. година и осем месеца се занимавам с такъв... смея да твърдя, че от няколко месеца насам е много влюбен... но.. още не сме достигнали фазата в която той ми има абсолютното доверие, че няма да го оставя, че няма да го нараня и т.н. До ден днешен като го хване параноята и прави простотии, за да докаже пред себе си, че старото му "аз" не е изчезнало!

Следователно, миличка... прави си изводите Не е непостижимо, но ти трябва много търпение... Сама си прецени да се захващаш ли...
    Мхммм

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хахаха.
    Вие собствения си живот не можете да оправите, тръгнали сте да се занимавате с плейбои.. че то тва си е изцяло начин на живот. Все едно аз да се опитам да ви отуча от някой ваш навик. Как да стане
    Еби им майката. Нищо не е вечно. След време ще съжаляват и ще се оплакват за безгрижието и глупостта си, ама то сега като им харесва, нали им е хубаво..хаха

Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Малеее, как се подигравате - човек да не ви попите нещо
    Ако си зададеш въпроса по по - различен начин може и да получиш някакъв смислен отговор.
    A.D.I.D.A.S.

Секс до откат..Ама.. като казвам "до откат", значи да му изчукаш и душата и аурата и всичко!!!!После сух период...Няма начин да няма резултат..

Град
    in ur dreams
    Повече от 2 години "въртя" такъв индивид. Да ти кажа хич не ми беше трудно по простата причина, че отначало изобщо не го исках заради тази му слава. Преследваше ме 3 месеца и накрая се поддадох... Но хич не ми беше лесно с него, 9 месеца след като тръгнахме му казах, че го обичам , а той "милия" се уплашил и ми изневери . Казах му да не ме занимава с глупостите си повече, и пак започна да ме преследва и му простих какво да направя, обичам си го, ама доверието отиде в кофата. От тогава нататък прави чудеса от храброст за да ми угоди, не знам дали се е поправил, ама никога повече няма да му имам пълно доверие, обичам го безумно много, въпреки миналото. Той даже ми предложи да се оженим , леко не ми се вярва да стане, ноооо може и да се променят тези същества.
    Не е кой знае какво да му завъртиш главата, просто бъди интересна .

..na edin PLAYBOY mu trqbva edna naistina v bukvalniq smisyl KUCHKA NEPUKISTKA,koqto shte mu ebe maikata,shte go vodi za nosa i nakraq shte mu razbie syrceto ;]]]ti gotova li si ?

Mi PlayBOY ot imeto ne vijdash li 4e nqma da go nakarash da se vlubi ko 6te sa si nai qkata v cqlata vselena te sa si takiva po priroda ne se vlubvat a si pravqt kefa pravi si go i ti

Град
    Велико Търново
    Абра Кадабра плейбой
    айде вече е влюбен

РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ-НЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НИКОЙ ДА СЕ ВЛЮБИ НАСИЛА ВЪВ ВАС! (независимо дали е плейбой,богаташ,идиот,нарк ман или дали идва от жълтата сграда )
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Малеее, как се подигравате - човек да не ви попите нещо
    Еми какво да направим.. нито го познаваме, нито нищо... как можем да ти кажем как да го накараш да се влюби в теб.. то нормален човек не можеш да накараш да се влюби в теб, ти за PlayBoy ни говориш.. Насила хубост не става.. от PlayBoy може да искаш само секс и нищо друго.. е и 2-3 дни "добро отношение от влюбено момче" докато не се появи нова риба на пазара и да изка да изчука нея..

Napulno suglasna...

Голям фен
    Отговора е много прост и 100% доказано ефективен-игнорираш го!Ще се побърка,защо по дяволите не го харесваш щом е толкова велик
    Btw при момичетата е същото
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

предложи му да му услужеш с гела,лака си за коса и малко фондьотен => ако ми харесат предложените продукти всичко ще е okay
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Уот дъз PlayBoy мийн?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ако ще караш плейбой да се влюбва чрез снимка,ползвай вуду-магия
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

A.аз се хванах за главата ,като прочетох темата
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми