- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли оставили гаджето си ако...
ако здездата е Чък Бас, да вървят всички на майната си ..![]()
You can't just leave me. . .
Първоначално написано от revennge
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Обичам го твърде много... Сега, ако ще Орландо Блум или Леонардо ди Каприо да ми се появят на бял облак чисто голи, пак бих им обърнала гръб.![]()
Аз за звездата нищо няма да знам. Само как изглежда на подходящата светлина и с подходящия грим (да, дори на мъжете).
Докато на мъж ми му знам всяка една кирлива риза. Знам как изглежда сутрин, когато стане, когато е некъпан и с неизмити зъби, знам дори какво е да му пера и гащите. Знам и какво мога да очаквам от него във всяка една ситуация.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами не, не бих го направила. Не мисля че да ходиш с известен е кой знае какво... Предпочитам да съм с човека, който ще е до мен винаги, когато имам нужда и ще ми обръща внимание, а няма да слага на преден план кариерата си...
А колкото до второто нещо, което си написал - човек никога не може да бъде сигурен, че ще бъде с някой докрая... Това е Божа работа !!!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Просто и ясно НЕ
егати въпроса![]()
чесно казано всичко опира до непукизъм и до чувства и до сигурност.
Как ще обичам някой и ще го оставя заради някой друг, било то и звезда.
Нещо не го бива въпроса ти.
Пък и аз излизам само със звезди, така, че...![]()
НЕ МНОГО ЯСНО !!![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
NIKOGA za kvo mie chovek deto postoqno nqma da go ima she e zaet she e po vajna karierat mu i t.n. nikoga neiskam da nqkoq zvezda da mi e gadje
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не небих го оставила,заради никоя звезда,както ти ги наричаш. Аз съм със звезда... моето момче за мен е звезда... За другите може да не е но за мен той е моята звезда![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
За мен той си е моята звезда.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Бих предпочела да остана с приятеля си, защото в този живот не е най - важното да имаш слава и богадство! ;0
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първо,въпросът е малко пресилен...тука повечето сме на по 15-17,не може да се говори за чак такава връзка-цял живот...
Второ...кви звезди бре...и те серат,и те са хора...нали?!За какво да зарежеш човека до себе си,заради `звезда`...няма логика
haide,be,adski ste sme6ni,vsi4ki kazvate "ne,gluposti" i v su6toto vreme masovo vie teenovete si me4taete za blqskav jivot kato na "zvezdite'...ta ako ne vi padne vazmojnost nqma da zabur6ete nqkoq "zvezda" li?!Haide da ne si protivore4ite,a?
po tamata:avtora mai jivee v nqkakuv izmislen svqt? 4e koi izob6to nqkoga moje da dade garanciq,4e 6te si s izbraniq do kraq na dnite si???
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да,ебати самочувствието и ебати скромността,раз'ираш ли...Първоначално написано от cherinka
За мене момчето,което обичам е моята звезда![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ще остана с приятеля си,защото го обичам и е много по-важен за мен от каквото и да било
Ще остана с приятеля си много ясно!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
за нищо на света не бих го оставила![]()
![]()