- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем или не точно...
здравейте.момиче съм на 18 години и има приятел от 4 месеца.с него редовно си правим секс и всичко е ок.има обаче един проблем.аз не мога да свърша,когато съм с него.проблема не е в това,че се притеснявам или нещо такова.попринцип,когато мастурбирам вкъщи винаги свършвам без проблем за 5-10 минутки.не знам защо така се получава.той прави всичко както трябва,но въпреки това не става и се чувствам адски гадно така и не мога да намеря решение на проблема.само като му видя тъжната физиономия и почвам да се ядосвам на себе си.
надявам се поне един смислен отговор по темата ми да има.вярно,не мога да очаквам компетентен отговор и то във форум като този,но все пак ще се радвам,ако някой ми помогне.![]()
![]()
![]()
Ами може би от желанието да получиш оргазъм на всяка цена, не се получава.Опитай се да не мислиш за това по време на секс.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Пробвай да се пипаш сама по време на секса или му казвай какво точно да прави кога и как
Ами ако говориш за вагинален оргазъм, той не се постига лесно, но ако не е за този, просто той като свърши, нека те довърши с ръка или с език...
A.D.I.D.A.S.
Е сега пък да я довършва с ръка или език... ама и това може, но пък за к'во тия мъже си ръгат нещата в нас?!? Все пак е хубаво да ни докарат и до вагинален от време на времеВсе пак да споделя има си тайни пози , които трябва да откриете и преди играта има многоо интересни работи
Лично при мен са доста ефикасни , ноо както каза един потребител в една друга тема Different people with different opinions
![]()
![]()
![]()
Та трябват думи за тази работа май
![]()
ами то и двата не ставатза клиторния може би не отделяме достатъчно време.и то не може би,ами наистина не отделяме достатъчно време,но това е поправимо.не това ме притеснява,ами това,че вагиналния не става.вярно е,че не всички момичета могат да го изпитат,но...все пак...е може би не ми е писано да изпитам това върховно блаженство
![]()
![]()
знам ли?...все пак,ако имате някакви идеи давайте...
![]()
![]()
пробвай позата той да е седнал и облегнал гръб на стената,а ти да си му отгоре на колене(дано да ме разбра) лице в лице ,ако не вагинален то поне клиторен ти гарантирам.много е голям контакта помежду ви така.а и забравих.важна е психическата нагласа.изключи оргазма от мислите си и действай импулсивно .така всичко е по-лесно
мерси на всички,че отговорихте.може би наистина не трябва да се притеснявам и да го мисля постоянно и ще стане.![]()
![]()
![]()
И аз преди само за това мислех ...
С първия ми партньор не можех и не можех да стигна до вагинален оргазъмПостоянно само това ми се въртеше в главата ... И по време на любовната игра и по време на секс
![]()
Веднъж обаче мисълта ми беше насочена към романтичната изненада,която ми беше направил и към неговия кеф и ето,че всичко се получи перфектно![]()
![]()
Такъв силен оргазъм получих,че просто на повечето тук им е бедна фантазията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На другия ден се замислих над случилото се
Разбрах къде е бил проблема до момента и как да го преодолявам и сега ако не винаги,то почти винаги си получавам вагинален
![]()
![]()
![]()
Вземи се успокой малко и спри да мислиш за това![]()
трябва да мине доста време според мен за да свършиш..аз съм свършвала за 1 път някаде 6 месецаа след като започнах да водя активен полов живот..и не защото приятеля ми беше виновен ами ддз не ми идваше от вътре както се казва..но сега без проблеми си свършвам..успокойсе и всичко ще се нареди
Първоначално написано от ludaa
До колкото знам доста голяма час от жените могат да свършват само при клиторно стимулиране предполагам че в това е проблема щом можеш да свършваш като масторбираш. Може би ако приятеля ти наблегне на френската любов ще се получи. УСПЕХ![]()
![]()
![]()
проблемът да не еее МАЛКА ПИШКА![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ