.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: The Ring 3

The Ring 3

Имате ли напредстава кога ще излезе третата част ? И какви са ви очакваните , като цяло харесва ли ви Филма (говоря и за 1ва и за 2та част )

И какво мислите за това ?

Актрисата Наоми Уотс е отказала участие във финалната част на

поредицата "The Ring". Звездата от "Кинг Конг" и "21 грама" не желае вече по никакъв начин да бъде свързвана с проекта на "Dreamworks".

Въпреки че продължението на хита "The Ring" не донесе особено добри касови приходи и бе оприличено от критиката като "творчески провал в жанра", продуцентите не се отказват да продължат поредицата с трета част. Филмовата компания "Dreamworks" е твърдо решена да експлоатира докрай римейка на японската класика "Ringu".

Бюджетът на третата част на "Предизвестена смърт" ще е значително по-малък от този на предшествениците й.

http://www.vbox7.com/play:8d4c4e85

Австралийската актриса Наоми Уотс е отказала участие във финалната част на поредицата. Звездата от "Мълхоланд Драйв" и "21 грама" не желае вече по никакъв начин да бъде свързвана с проекта на "Dreamworks". Това от своя страна наложи сериозна промяна в сюжетната линия. В "The Ring 3" събитията ще се развиват около нова жертва, опитваща се да оцелее след срещата с призрака на момиченцето Самара.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на teenems
    през 2008 бях чела ще 3 част ще излезе през 2009 година ,а сега пише че ще излезе през 2011

http://www.imdb.com/title/tt0498381/
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз също бях чела някъде ,че третата част ще излезе 2009 ,обаче не знам .. дано излезе тая година ,че до 2011 не ми се чака..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на teenems
    бахти лъжците ,аз ко тряя чакам 5547841566 години
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Оo. мa те не лъжат само с филмите има една игра името и май беше Duke Nukem Forever трябваше да излезне през 1997 година и тогава се отложи казаха че ще излезе пролетта на 1998 не излезна и тогава и отлагаха поне 6 пъти и още не е излезнала вече 12 години излиза тази игра и още не е излезнала
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Okinawa
    Тая простотия още части ли ще има?!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от Romance

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    този филм не мога и не мога да го изгледам се стигам до часта с ваната и до там мн ми е страшен а попринцип не съм бъзле ддз този филм е предизвикателство и се някога ще трябва да го изгледам
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    този филм не мога и не мога да го изгледам се стигам до часта с ваната и до там мн ми е страшен а попринцип не съм бъзле ддз този филм е предизвикателство и се някога ще трябва да го изгледам
    дано \/

хихих тоя филм равен няма със майка ми го гледахме и двете части миналата година и голямо пещене падна в къщи много як филм апак втората част напрао няма втора!!!!
    оф и аз чакам тази 3 част баси 2011 тогава може да не сме живи .
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Цитирай Първоначално написано от Romance

:P ДАНО ДА ИМА!

това е единствения филм на ужасите който е направен и измислен както трябва просто всеки друг който гледам ми изглежда поредния измислен заразлика от тоя наистина вдъхва ужас и страх особенно актюрите са много добри и точно избрани не мога да си представя някой друг да играе тези роли ,с една моя съочиничка го е гледала и тя ,все като видим нещо от филма в ежедневието ни един път видях картина със обгоряло нарисувано дърво точно като в филма щото бяхме в антикварен магазин да всемем някакъв подарък на една френд и само и двете си умряхме беше точно 1 седмица след като го гледахме някво такова си настрахнал от страх доста време след като си го гледал.
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си