Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
Наистина ако това ти е първата сериозна връзка...може би най-накрая ще бъдеш разочарована. Но все пак човек трябва да мине по този път, за да знаеш какво е. Не си мисли, че всичко ще е розово. Щом имаш амбиции да учиш и тнт и нямаш проблеми с ваще, тоест разбирате се, няма скандали и тнт, според мен е по-добре да оставите нещата такива каквито са. Ако ще ставаш студентка или нещо от сорта, ще се запознаеш с много нови хора, ще има купони, а не виждам ти как ще се забавляваш при положение, че "мъжа" ти те чака в къщи.
Моя съвет е да си живеете живота и да не се занимавате с глупости.

Не съм съгласна с теб. Аз съм студентка и живея с приятеля си от близо 5 месеца и забавления не ми липсват. Когато се прибера, заедно ходим до магазина, готвим, после вечеряме, гледаме някой филм, ядем пуканки...След това си лягаме и си разказваме в леглото кой как е прекарал деня си и си говорим и за други работи....
Много харесвам колегите си, те са страхотни хора и обичам да си пия кафето с тях между лекциите, да се мотаем някъде заедно и т.н Но вярвай ми, когато свършат лекциите единственото, което искам е да се прибера у дома при 'мъжа'. А ако някога поискам да изляза някъде само с колегите, знам, че той няма да ми направи проблем, и ще ме разбере!