Първоначално написано от
krem4et0
Казвате им и двамата. нека той да дойде като мъж и да обясни ситуацията и да те защити. Далеч над 18 съм и имам по-дълга връзка, но знам, че ще реагират остро(баща ми). Въпреки, че от доста време ги подготвям, знам че ще има много крясъци, викане, заплахи....Хем обожават приятеля ми и знаят, че е стабилен човек. Да, трудно ще им бъде да се отделиш от тях. Постоянно ще те мислят. Съветвам те да завършиш образованието си, да си намериш добра работа и тогава да мислиш за такива неща. Битовизмите могат да съсипят връзката ви още на 3-тия ден, ако някой от вас не се е реализирал и стои в къщи и върти домакинството.
Не ме разбирай погрешно: 3 години не са малко. Долу-горе около това време и при мен изникнаха и при мен тези желания и усещания. За жалост има и финансова страна на живота при нас. Просто смятам, че докато имате още да учите, ако не сте се реализирали на стабилна и постоянна работа, ви е още рано.
Да допълня някои неща. Към момичето на квартира с приятеля си. Заедно сте от 5 месеца(на квартира), а ти имаш да учиш 5 години още. Не се засягай, но ще ти кажа нещо. Втори и трети курс излизах много повече, отколкото първи. Четвърти курс се съдрахме да ходим по купони, дискотеки, събирания, защото ни беше за последно заедно. Ако тогава бях с него, едва ли щеше да е така. Не, защото той няма да ме пуска, а защото няма да ми е удобно да го зарязвам през вечер и да ходя да играя карти по женски да си правим домашни партита, да отидем на клуб....не върви просто. Ако си близка с някои колеги сега, след 2-3 години ще си по-близка с тях. И тогава какво ще стане? И аз обичам да съм с гаджето си, но искам живот, разнообразие, излизания с други хора. доволна съм, че по време на студентските години не съм живяла с него, защото съм си ходела където искам без отчет. Ти поне трябва да му се обадиш. Аз само му казвам-утре ще се видм в 8 и до там.....Да видим след година така ли ще мислиш?
Авторката, ако заживеете заедно ПРЕДИ да си станала студентка, така и няма да станеш. 95% поне не близките 3-4 години.