Цитирай Първоначално написано от krem4et0
lLady_MooN_RaiN желая ти много щастие

Разбирам напълно какво искаш да ми кажеш за връзката ви. И аз я чувствам такава, но от време-на време ми се иска дискотека и купонче, а той не обича. Колегите ми ги няма. Сега работя с хора 20-тина години по-големи от мен (минимум) и няма с кого до излизам. С носталгия си спомням миналата година по това време кака си прекарвах. Обичам да съм с него и ако не го видя днес много ще ми е мъчно и ще ми липсва. Ще ми се да съчетавахме двете неща, но не може.
И аз искам да живя с моя любим, но не можем да си го позволим на този етап. Надявам се някой ден да стане. За друго на този етап не мечтая. Но това ми желание се породи след като завърших. И преди си исках, но не и по този начин.

И все пак ти си го направила СЛЕД като си влязла. Това е добре. В случая на авторката битовизмите биха я отвлекли от нещо много важно тези месеци-ученето за кандидат-студентски изпити.

Моят съвет към нея е поне да изчака да влезе в университет, а тогава да се изнася.

Благодаря, и аз ти желая много щастие
Ние нямаме кой знае колко стабилно финансово положение, но приятеля ми учи и работи, лятото мислим и двамата да поработим тук, в София, да спестим малко пари за следващата година. Общо взето трудно е, няма финансова сигурност, а не искаме да въвличаме родителите си, стараем се да не ни дават повече пари, отколкото биха ни давали, ако живеехме в общежитие. Опитваме се да не харчим много пари за второстепенни нужди. Дано се справяме нямам и в бъдеще.
И аз като теб мисля, че съжителството през лятото няма да е добра идея. Стресът от голямото учене е достатъчен, та защо трябва да има и още емоции покрай намирането на квартирата и започването на съжителството. А това също е стрес. На мен ми беше някак необичайно, защото довчера мама ми готвеше, мама переше, мама чистеше...А изведнъж аз трябва да се занимавам с тези иначе приятни занимания, които обаче в комбинация с лекциите понякога, признавам си бяха уморителни за мен. Опитвам се да въвличам приятеля ми по-малко в домакинството, защото той учи и работи, както вече споменах. Но трудностите не ме плашат сега. Знам, че какъвто и ден да имам, каквото и да ми се струпа на главата, вечерта ще се гушна до любимия човек, той ще ме целуне по челото и всички лоши мисли ще се изпарят от главата ми...