Първоначално написано от
aaasdfghjklll
Няколко неща ми направиха силно впечатление: пием си кафето м/у лекции и когато свърша лекции...за тебе колегите един вид са хора с които да ти минава времето докато си на училище, а след това всичко някак ти е обвързано с него и тях ги изключваш...в смисъл като си на лекции си с тях щото да не си сама един вид...
И аз имам колеги които живет с приятелите си, по точно колежки и други които си имат приятели, но не живея с тях...и все пак съм забелязала че тези които държат на приятелите си или на приятелките си съответно да не кажа никога, ама от началото на годината да са идвали 1 път най много като сме се събирали групата,а даже има 1-2 които въобще не са идвали ама иначе и те така си пият кафенцеот с нас като няма къде другаде да идат ако имаме дупка или друго...на мен ми изглежда адски тъпо това, нямам нищо против сериозните връзки ама според мен според възрастта и обстоятелствата и тнт трябва да има една степен на сериозност която не бива да се надвишава..не знам длаи разбираш какво искам да ти кажа...