Какво следваш с тия дълги лекции? И аз съм била по 7-8 часа на лекции, но това е защото учех 2 специалности последните 2 години. Нормално си бяха от 7 до 1-2 или от 1-2 до 8-9 часа (с втората специалност и то малцина се писаха). На смени си бяхме.
Аз р.почувствах колегите си най-близки, когато той беше в казармата. Но иначе още от 2-рата седмица се събирахме заедно, излизахме и прочие.
На 1 моя колежка (и най-добрата ми приятелка сред тях) приятелят й беше с нея тук на квартира първата година. Тогава бяха гаджета от година и половина. Април месец тази година правят 7 години заедно.
Та той дойде да живее при нея. Работи тук, въртяха си домакинство и прочие цяла година. но тя си излизаше редовно без него (а той заради нея беше дошъл в Свищов). В края на краищата другата година тя беше на квартира с момичета. Каза, че не се чувствала свободна, че искала да усети тръпката от студентските години...
Както вече казах все още са заедно. Той ремонтира етаж от къщата си и скоро ще заживеят заедно. Според мен ще се оженят също скоро...
Въпреки, че моето мнение е че тя доста надхварли неговото ниво. Преди няколко месеца се видях и с двамата.....личи си кой е висшиста и кой - средниста.