Кво мислите за името скоти
един приятел казва : Е*аси името, тя от Виетнам ли е?Така бих си кръстил прасето !
Ти ли се казваш така?Ако не-какъв е проблемът?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Като чуя Скоти, се сещам за Scotty Hotty - един кечист от детството миИначе за България името Скоти не е подходящо - все пак "скот"... Много ебавки ще има
![]()
нестандартно но хубаво име мен ме кефи..
а този където е казал че така ще си кръсти прасето.. най малкото което е завижда за именцето
БТВ това е момиче
ми на мене скоти найстина ми звучи като крава коза циганин кон магаре апа да си кръстиш детето така незнам мен ми е страшно смешно тва
мии![]()
ша се мре
незнам всъщност бих накарал наще да го сменят или ша им тегла по един къс па дълъг !/ и наще немало да ме кръстат така те да не са я - животни
е как се казваш![]()
всички учители я свързват с животное как бихте се чуствали вие все едно ви викат "ЖИВОТНО" аз се късам да се хила като го чуя последния път ме изгониха от час заради тва
офф чек че верно забраих 8, просто с 3 приятели се хилим на името а един като го чуе изпада в толкова смях че ако сме в затворено място си бие главата в тавана а ако сме навън скача и се хили и незнам на мене също ми е смешно и м0***и като четеш тва не се хили бе брад няма нищо смешно виж другите нормални хора не го правят като тебе !![]()
![]()
ебати, кво му има на името? ако я ебавате за това име, съмнява ме да й е приятно... не винаги името казва всичко... да ви пикам на детските мозъци![]()
Не ми харесва.![]()
Scotty doesn't know ... so don't tell scotty tfa me se6ta za pesni4kata imeto e qko no ne za bulgarin![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever