- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Членувате ли в някои фен-клуб ..
Бих искал да попитам дали сте член на някои фен-клуб ,също дали ходите на гостувания заедно с групата . Аз например съм член на фен-клуб на Локомотив Пловдив(не ЛХ,ГМУ или НУП)а на по-малък .И ходя на гостувания с моита група ... та ми е интересно кои от този форум ходят .
Rossonera Bulgaria..Green Brats..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Първоначално написано от term0t0
![]()
Щях да ти напиша нещо..ама аман от клавиатурни нинджи..Първоначално написано от Alco
![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
пешо буферО ни чака с вихрен![]()
Този който не пада, не се изправя.
те вихрен..ся имат ново знаме че ви трОмбат![]()
![]()
мани знамето.. буферО се закани да има агитка дето час и половина ше пее кур за Левски але![]()
страх момчета, хореография ше има!
Този който не пада, не се изправя.
да, клуб на пенсионера
на кого викаха 'буферО' д'еа
DEFAKTO, да не си от ГАГАРИН БОЙС![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
а от Inter-city cunts няма ли провали![]()
ахахах ... Не съм от тях спокоино ,ако бях от тях сега щеше да съм ти разказал играта по и-нет,и нямаше да влизаш във форума вечеПървоначално написано от Rowdy
От "Old Town Boys" съм иначе ....
![]()
по темата
втория ни модел на I.C.C.
Defakto, бате, ядох мощно токатите от Gagarin Boys на лични, защото съм познавал единия, а не съм казвал кой съм..![]()
... been BANNED from everywhere ...![]()
ахахха фланелката кърти от всякъде ..Аз също си поръчах по нет-а,доста силна фланелка .Като ми я пратят ще я постна ,доста е култова .
Гагарин Боис нападат всички ,никои не се отървава лесно от тях .. До колкото съм чувал деистват със златна тарифа, и пишат без да гледат клавиатурата . Като отида на мач ги виждам от 100 километра къде са се събрали![]()