.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Съмнявам се в чувствата си

мога ли да ви помоля за малко помощ
    моите приятелки са на едно и също мнение,но искам да чуя мнението на повече хора....
    предполагам че ще ви прозвучи тъпо,но почвам да си мисля че съм сбъркана....
    та случая е следния....от няколко месеца излизам с едно момче което изключително много харесвам и искам да сме заедно...той е страхотен....много мил...любезен...абе въобще няма косури и твърди че много ме обича....до скоро и аз си мислех така относно моите чувства, но онзи ден като ходих до университета да се запиша за семестъра,докато чаках на опашката, чух един разговор между две кандидат-студентки че едната се съмнява във себе си и в чувствата си....
    в този момент в мозъка ми мина мисълта аз сигурна ли съм?
    и вчера в деня на влюбените...като се видяхме осъзнах че очите ми шарят и че дори един от приятелите му,който до момента не познавах ми допада много повече като държание,начин на мислене,външен вид....тембър на гласа ...(не че ще тръгна да се занимавам с него...отбелязвам го като факт)
    абе въобще за първи път ми се случва нещо подобно и моите приятелки ме посъветваха да помисля сериозно и преди да е станало късно и преди да се е задълбочило много ако не съм сигурна по-добре да се разделим...иначе ще го нараня прекалено много.....
    надявам се на свестни отговори....на 20 години съм и съм доста объркана

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Град
    В сърцата на хората.
    Изчакай малко,колко време сте заедно това е важно, истинските чуства не идват веднага, опознаи го отватре...(характера) дали много даржи на тебе , според мен тоя каде ти е допаднал може да е гнил от ватре... здрава ябалка с черваи ватре... помисли си сериозно!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Изчакай малко,колко време сте заедно това е важно, истинските чуства не идват веднага, опознаи го отватре...(характера) дали много даржи на тебе , според мен тоя каде ти е допаднал може да е гнил от ватре... здрава ябалка с черваи ватре... помисли си сериозно!
    Де поне като пишеш не го прави със такъв селски потенциал,и не прави правописни грешки.Не се заяждам с теб,а се опитвам да предотвратя излагането ти във форума.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Аз също съм на 20 и съм изпадала в подобна ситуация. Хубаво е добре да помислиш защото прибързаните решения винаги са довеждали до грешки. Поне при мен е така. Помисли какво ще загубиш ако се откажеш от тоя човек... н мисли за него, защото не може за сметка на някой да жертваш собственото си щастие. Знам че е кофти да нараняваш някой, но така или иначе той ще преживее това.
    Според мен си стигнала до критична точка във връзката ви. Няма да ти кажа да говориш с него, защото мъжкото его е мнооого крехко и е по добре да не бъркаш в раната. По-скоро изчакай и виж дали тези мисли няма да те напуснат до седмица -2 ако не се случи няма какво да му мислиш. Имаме толкова възможности пред себе си и ще има толкова много нови хора че след време няма и да се сетиш за този човек .. или поне надям се ще е с добри чуства.
    Ако се нуждаеш от свобода - просгто си я вземи. Ходи по срещи, завързвай нови контакти.... сигурна съм че знаеш как да го направиш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе какво ви става на момичетата....

Баси с тва оправдание се измъкнете отвсякъде. Вземете си изяснете какво искате от момчето до вас и му го покажете. Това е признак на зрялост. Иначе детската градина...

По темата - не никога не ми се е случвало, защото винаги съм сигурен в чувствата ми.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно
    И на мен често ми се случва да не съм сигурна в чувствата си
    Просто си остани един ден сама вкъщи и помисли добре,какво искаш,какви всъщност са чувствата ти към това момче и т.н. и всичко ще си дойде на мястото
    Айде успех

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Спокойно
    И на мен често ми се случва да не съм сигурна в чувствата си
    Просто си остани един ден сама вкъщи и помисли добре,какво искаш,какви всъщност са чувствата ти към това момче и т.н. и всичко ще си дойде на мястото
    Айде успех
    много точно казано
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Изчакай преди да праиш каквото и да е,за да не се окаже после,че съжаляваш...Помисли си много добре..Другия път като го видиш,запитай себе си : Искам ли да съм с него..ако забележиш,че с него ти е по-добре,че когато си с него,се чувстваш по-пркрасно от когато и да е,няма защо да се съмняяш в чувствата си.Стига сте се съмнявали и сте го мислили! Земете изживейте сички това което имате-хора до себе си,които праеят всичко за вас ! Стига с тия обърквания!Ами да всички сме объркани постоянно за каквото и да е..и кфо..тва значи,че тряя се предадем и сичко до тука?! Ами ..ЪъЪ...НЕ ! Просто се наслаждаваш,защото някои въпроси си остават без отговори,но някои постъпки,за които може да съжаляваме,може и да не могат да се променят.Тъй,че опитайте още малко.Ако пък си убедена,че не го харесваш и няя се получи...той заслужава да знае истината ;]]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Определено трябва сериозно да помислиш какво всъщност има той от останалите... в смисъл с какво е по добър... когато се изясниш тогава ще го оцениш и няма толкова да се заглеждаш по останалите... иначе е нормално ... просто не си оценила това което имаш а и си объркана... помисли си... Късмет!!!

Всяка връзка си има приливи и отливи, не бързай. И на мен ми се е случвало на моменти да ми се струва, че чувствата ми отслабват. Понякога се оказва временно и после всичко си е както преди. Изчакай да видиш дали и твоят случай не е същия, защото пък много са случаите, когато човек започва да съжалява, че се е отказал от нещо, което в последствие все пак се оказва ценно.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Град
    София
    Свестен отговор..

Замисли се, че нямаш доверие на единствения човек, на който можеш да разчиташ и да вярваш - себе си!! Това трябва да ти е напълно достатъчно, той не те обича. Т'ва ти е ясно, 'щот' сте от нЕколко месеца заедно. Поне аз не вЕрвам.

Научи се да бъдеш със себе си, а не с прелитащите хора покрай тебе - днеска ги има, утре - не.
    Don't tell me what I can or can't do !

защо да се съмняваш...просто не се отдавай изцяло веднага във тази връзка....а ако не пробваш как ще разбереш?в любовта трябва да се рискува...иначе какво..стоиш си сам...ако винаги те е страх и си нерешителен,доникъде не се стига...аз онзи ден обаче пуснах почти същата тема като твоята...само дето аз вече имам сериозна връзка от доста време и се колебая....а това твоето е още в началото-нормално е да не си сигурна в чувствата си...

Град
    Габрово
    Не бързай да взимаш прибързани решения. По-добре отдели малко време да останеш насаме с мислите си и се замисли....как се чувстваш, когато си с този човек, какво усещане ти носи мисълта за връзката ви, искаш ли да градиш планове с него,.... Абе на каратко помисли за всички онези чувства, които събужда той в теб.
    Успех!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

От кога сте заедно?
    Имай предвид, че връзките преминават през такива неща, включително увличания по други. Границата ще е там, където ти я поставиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    истинските чуства не идват веднага,
    много правилно.

макар, че щом и още в началото се 'колебаеш', тва не е много добър знак.
    Не се панирай излишно.
    А и едва ли си подочула разговора на онези две кандидат-студентки случайно.
    Помни: любопитните умират бързо

ако не се беше ослушвала толкоа много, сега всичко щеше да си ти е идеално.. с онзи да си живеете тихо, мирно, кротко и спокойно,
    и като за начало не отдавай толкова голямо значение на 'шаренето' на очичките ти, защото това е неизменна част от нашето биосъществуване..

Правилно са те съветвали приятелките ти.
    A.D.I.D.A.S.

Трябва отсега да ти е ясно,че нямате голямо бъдеще 2та!Няма смисъл да се обеснявам,ти сама си си отговорила!
    Усмихни се

ами от почти 3 месеца сме заедно....и тъпото е чак сега осъзнавам че още от началото тази тръпка,която всеки чувства когато има нова връзка....страстта...абе сега чак се замислям че всичко му е идеално, а аз май го чувствам като най добрия си приятел.....
    имам чувството че нещата се объркаха понеже той иска жена с която едва ли не след месец да се ожени......като че ли е прекалено сериозен ...прекалено ревнив...а аз се пак съм на 20.....верно е че искам някой свестен пич,но осъзнавам също и че с държанието си ме задушава...иска едва ли не да се виждам само с него.....

а м/у другото тфа за разговора на кандидат-студентките нямаше как да не го чуя след като висях час и половина на опашката,сама.....нали се сещаш че чуваш волно и неволно кво се говори покрай тебе..пък и се пак тряя да си запълниш времето някак
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си