.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    SoFiA

в училище ми искат презентация.хелп

Помощ много е спешно . Не мога да работя с power point , а ми трябва презентация на тема " Историята на графитите " . Текста трябва да върви с музика и снимки . Може ли някой по-умен от мен да ми я направи . Аз по скайп ще дам текста и снимките.

благодаря предварително

за кога ти трядва?

Град
    SoFiA
    сряда

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    на време се сети... за 2 дена не става хубава и безгрешна презентация... аз мога, ама ако можеше да се удължи срока... и ако имах MS Office...

Град
    SoFiA
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    на време се сети... за 2 дена не става хубава и безгрешна презентация... аз мога, ама ако можеше да се удължи срока... и ако имах MS Office...
    то май на всеки комп има .... поне така ми казаха ... а иначе знам , че в последния момент нищо не става ... ама

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    по принцип на всеки компютър има... ама на моя специално няма... не знам и аз що... след като преинсталирах уинбоза забравих да сложа... както и да е, съжалявам, не мога да ти помогна

Град
    SoFiA
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    по принцип на всеки компютър има... ама на моя специално няма... не знам и аз що... след като преинсталирах уинбоза забравих да сложа... както и да е, съжалявам, не мога да ти помогна
    нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си