- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доброто старо IRC или Skype
Там съм! Насаме с CS!!Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Еее кво се оплакваш ... CS е един добър събеседник ... никога не би ти противоречилПървоначално написано от LINKNOT
... бтв Jesus .. Diablo 2 ли цъкаш бе братле ?
A single chance is a galaxy of hope !
И аз не съм влизала отдавна в IRCПоне от 2 години.
Беше забавно, но скайп е по-удобен. Виждаш си абонатите, намираш си тоя, който ти трябва, а в IRC с тия различни никове постоянно...Да не говорим как се изнервях, когато някакви идиотки се представяха за мен!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от LINKNOT
а не си насаме и аз са метнах![]()
IRC....това беше толкова отдавна, сигурно от 2003 не съм влизала там, на
мене нещо друго ми липсва. Много ме дразни тая тенденция всички да се скайпват. Кога проимахте нет, кога научихте за skype. На мен ми липсва ICQ, т.е. аз още го ползвам, но преди имах над 100 човека он- лайн, сега не са повече от 20. А skype е лигня....
Give me your best shot motherfucker!
Diablo 2 Easter Sun версия на LOD 1.09 версията на ES 2.20Първоначално написано от justviko
![]()
Преоткиване на класикитеБлизард винаги са били много добри
Днес за 2 часа минах 4тия град и скоро ще започна да търся Баал![]()
аАх,олд скуул irc ;d висях по цели дни там преди 3-4 години и сега като мернах тази тема ми стана много мило :р даже ей сега може да вляза пак .. ако го пазя![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ти къде ми се губиш в последно време?Първоначално написано от techCandy
![]()
Левски шампион але але!
Тва нещо ми е сложно докато го настроя, за първи път се сблъсквам с нещо толкова сложно, успях да си инсталирам IRC клент под линукс но немога го настроя![]()
Преди много обичах да чатя по мирката. Тогава не знаех какво е скайп. И си беше интересно, защото можеш да си чатиш с хора от твоя град и да се намирате някакси по-лесно. Нали някакви канали имаше.
За последно го ползвах преди около 2 години и от тогава не съм.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Защо никой не влиза ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Леле тоя скайп как ме нерви, днеска за общо 12 часа работа сигурно 550 пъти ми дава тъпите си грешки...![]()
![]()
![]()
Естествено, че скайп. Който не мисли така, явно не осъзнава ползата и необходимостта, както и предимствата му.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от LittlePrincess
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз irc не съм ползвала така, както ползвах ICQ. От както има скайп обаче, всички започнаха да влизат само в него и ми е малко носталгично.
и аз някЪде толкова ако не и 4Първоначално написано от Funkdoc
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
преди irc,сега вече skype..![]()
все още влизам за малко в irc,колкото да не ми се дропне ника ;д
Суетата.Моят любим грях.
скайп-много по-яко е според мен![]()