.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Закъсал с романтиката :(

Момичета и момчета помогнете ми ,извинявам се за темата, има такава но искам мненията ви,Искам да направя нещо като роматична вечеря но не искам да се храниме а нещо по леко, аз мисля шанпанско с бонбони на свешти нещо от този тип, искам мения помогнете.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сготви и салатка щом искаш малко по леко... Ако трябва да съм сериозна а защо реши че ако направиш нещо не толкова "леко" е нужно да и сипеш в чинията цялата тенджера... Ако е в малки количества не виждам проблем...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Шампанско, бонбони и свещи...ъм извинявай пич ама ти за коледа ли ще я угояваш таз твойта мадама. И колко бонбона трябва да изядете за да има смисъл от свещите?

Пробвай някоя лека салата + бяло вино. Или ако обича морски дарове(те са специфични, така че е добре да знаеш преди да ги сервираш) - салата от тях + джинче с тоник да речем. Нарочно казвам таак, защото разбрах че не искаш да се нахраните.

Иначе може да приглушиш осветлението, да извадиш някакви по хубави завивки/чаршафи/дантели ала бала.. и тиха музика с бонбоните и шампанското...

Ако конкретизираш какво целиш с вечерята ще дам повече идеи.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Просто искам да я зарадвам с романтика... да се отпусне ме на мах нещто такова целим, Алкухол в омерени количества. ниямам музика....

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от w21
    Просто искам да я зарадвам с романтика... да се отпусне ме на мах нещто такова целим, Алкухол в омерени количества.
    Правописа ти кърти обаче

Може да направиш освен идеите, които ти писах по горе по някоя пилешка пържолка/крилце/бутче нещо. С малко салатка и бяло вино. Свещите са ясни и лека любовна музика. Измисли подходящи теми за разговор за да я предразположиш. И не е задължително да стигате до секс.

Dr. Gregory House

На мен ми допадна бонбони и шампанското

Град
    В мислите на хората
    На мен ми допадна бонбони и шампанското
    Леко професионално мнение - само бонбони не върви. По ред причини.

Dr. Gregory House

Просто искам да я зарадвам с романтика... да се отпусне ме на мах нещто такова целим, Алкухол в омерени количества. ниямам музика....
    Земи научи още малко Български пък после говори за шампанско и свещи.

Ше вземете да се подпалите после сайта ше обвиняват.

Ако може темата да бъде иизтрита или заключена, знам какво да правя Много мерси на пича с хубавите съвети....Почнаха деца да пишат!

Град
    В мислите на хората
    Аз казвам Слънчицето

Dr. Gregory House

Ааааа не,недей така.То може да е леко,но да си има храна.Само бонбони е тъпо.Като ще е вечеря,да е вечеря.Постарай се малко да сготвиш нещо по-эасукано.Вино или шампанско е окей.Аэ и бира не бих откаэала,ама нали гоним романтика А эа десерт може емблемата эа десерт на романтична вечер - ягоди със сметана
    Свещи,яка муэичка - эависи от предпочитанията ви.То главно поведението ви ще направи вечерта романтична или не-романтична.Другите неща са эа фон.И щом имаш желание да го направиш,не си эакъсал с романтиката,споко
    Най-эдравата стомана минава преэ най-горещата пещ.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Аз казвам Слънчицето
    Слънчицето заключва тогава Няма смисъл да трия защото идеите ти са добри и могат да помогнат на някой друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си