.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^Не че нещо но да те питам от чисто любопитство.....не боли ли когато те чукат в задника непознати .

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    оффф правила съм го с 100 непознати и не се имам за к***а!
    все пак няма на кого да изневера..но ти си решаваш
    Не се имаш, но си.
    ae pa ti mlukvai ma
    Даммм!
    Истината понякога боли ...
    schoolgirl ne 4e iskam da te obidq ama mai si kurvi4ka dobre de ako tova tvoito ne e kurvensko koe e kurvensko ne samo kogato izneverqva6 na priqtelq si e kurvensko kato nqma6 priqtel ne ozna4ava 4e trqbva da se ebe6 na lqvo i na dqsno

mn e tupo unizitelno bih kazala da prdloji6 sex na mom4e mene 6te me sram specialno nz za drugite ili puk 6tem i stane mn tupo ako me odreje i ne ne bih mogla i o6te po malko na nepoznat 4e toi moje da ima spin aide tva e malko veroqtno no znae6 li vse pak i otdelni drugi kup bolesti

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^Не че нещо но да те питам от чисто любопитство.....не боли ли когато те чукат в задника непознати .
    mi ne.sviknala sum
    Osaznai se ti si kurva perverzna :P :P seki koito iska ti go slaga v guza i v ustata xaxaxaxax

Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    оффф правила съм го с 100 непознати и не се имам за к***а!
    все пак няма на кого да изневера..но ти си решаваш
    Не се имаш, но си.
    ae pa ti mlukvai ma
    Даммм!
    Истината понякога боли ...
    schoolgirl ne 4e iskam da te obidq ama mai si kurvi4ka dobre de ako tova tvoito ne e kurvensko koe e kurvensko ne samo kogato izneverqva6 na priqtelq si e kurvensko kato nqma6 priqtel ne ozna4ava 4e trqbva da se ebe6 na lqvo i na dqsno
    ako imam priqtel nikoga nqma da mu iznevera! za tva ne sum kyrva
    мн е тъпо да говорим за тово защото никой няма да каже аз сам курва то е ясно никой няма да си признае за мене си ама тебе кво те ебе кво си мисля нали айде стоп на тая простотия
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Град
    •••Пловдив•••
    mi ne.sviknala sum
    Това прозвуча като виц

Ами щом ти е харесало момчето защо не отидете първо да се запознаете. Поговорете си. Хвърли му някой друг поглед и така. Ако идеш и директно му кажеш че искаш да правите секс може да го стресираш човека. Или да си помисли че е номер някакъв.
    Иначе евала на хората които не робуват на догми и стереотипи. Иначе още щяхме да живеем на "плоска" Земя дето не се върти.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    айде бе..
    не..според мен не те прави курва
    като го желаеш..действаш и толкова...
    важното е на теб да ти е кеф...един път се живее..
    не може постоянно да се съобразяваш с мнението на другите
    успех и бъди по уверена в това което искаш!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

:)))))))))0

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    айде бе..
    не..според мен не те прави к***а
    като го желаеш..действаш и толкова...
    важното е на теб да ти е кеф...един път се живее..
    не може постоянно да се съобразяваш с мнението на другите
    успех и бъди по уверена в това което искаш!
    yesssssssssssss edin hubav otgovori.... ne jiveq za horata jiveq za sebe si kurvi nqma prostitutki (tova si e profesiq horata se izhranvat taka) nqma ,tui sa nqkvi dumi deto gi izpolzvate 6toto samo tqh imate v re4nicite si ,ari bqgaite na palatki. ko vi interesuva horata ko praqt q gledaite purvo sebe si , vinagi za po lesno vi e horata 4e horata vie da ne jiveet na drugite jivota 4e se interesuvate tolkoz ot tqh .. obqsnete mi malko kak stavat tezi filmi 4e ne6to mai idvam ot nqkade drugade ))))

vie ste si kurvi oshte sled kato se rodite

Момиче, нещо много си заискала... Чела съм и други твои теми в които става въпрос за секс... Наистина мисля че няма нужда да бързаш! Секи си намира майстора... Интересно ми е само на колко си години

Град
    ^^Просто така се получи .

зависи момичето дали е обвързано, ако е, според мен си е чиста курва
    П.П. отговорих на този въпрос без да чета другите коментари..

Град
    ^^Просто така се получи .
    Да видим кой пръв ще го сложи за подпис
    Чакам .

Не мисля ,че е курва ,а зависи дали ще е приятно може и да ,може и да не е.Нали знаеш оня лаф,малко е брутален :"Чужда путkа кокали няма!"
    Но пък може и да не се потвърди!

Ми щом изпитваш физическо привличане действай...Това,че си го направила с един непознат не смятам,че те прави курва,въпросът е да не се увеличи бройката им.Щом нямаш приятел и ти се прави секс напълно те разбирам....Но аз лично когато го правя с човек,който познавам и изпитвам нещо към него удоволствието ми е много по-голямо.

според мен си е чиста к***А

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си