басиПървоначално написано от dana_
в метро в Бургас са
101 лв![]()
номерата ,не можем да кажем със сигурност .трябва да идеш на място
ама ако хубаво се зареждат може сички да ги има.
но не си мисли ,че има мега големият избор
поне в Бургас има само черни и червени *метро*
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
100лв за гуменки....добре де- класически кецове. Ако не ми ги бяха подарили моите, никога нямаше да си купя гуменка за толкова пари.
И на мен много ми харесват сега като взема заплата ще си купя, че от мн време си мечтая![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
в момента даже ги има и в 'МЕТРО" и са 60 лева . доста добра цена има черни и червени![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
В моя град са по 120...![]()
Иначе на мен моите не ми се оправиха много-много... Като походя повече, пак ме боли.![]()
Съветвам ви да си вземете точния номер, без да се надявате, че ще ви се отпуснат...
в моя град викаи в моя са толкова за тва казвам че са на доста добра цена в 'МЕТРО' шот' и мойте са 120 ама ги нося вече 4ти месец
и си ги УбУжавЪмм ..
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Ами аз като ходих в метро бяха 80 лв., но сега на листовките пише, че са 70 или 60 лв. От 36 до 40-ти и някой номер са. Избор има "голям" - червени или черни. Според мен не си заслужават толкова много пари...Първоначално написано от teenems
--------------------
Aма като почнете и вие да се възмущавате от цените..
Като не ви се дават 100 лв за гуменки - ок. Ама кво мрънкате по форумите. Щом толкова много хора ги купуват значи има защо.
Имам 3 чифта от няколко години и не са мръднали.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
То си зависи и от човека... Някои ги късат за седмици.Първоначално написано от Romance
Аз моите ги имам почти от два месеца и ги нося ВСЕКИ ден.Имам около хиляда чифта обувки сигурно, ама тея просто не ги свалям.
![]()
Дали ще издържат дълго време?(Като под дълго се разбира поне есента да изкарам с тях.)
Най- добрата ми приятелка смени два чифта конвърски в последните 6-7 месеца- късаха и се
в нета има ли оферта за по-тънки пари, евентуално.. пък и да няма дайте някое сайтче, щото мойте взеха да се късат, мамка им![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
ще издържат, в сухо време грам проблем нямаПървоначално написано от Bianca
![]()
В момента дори няма нужда да си търсиш от нета, при Емо има ебати намалението... Не знам на колко пари са станали, ама като гледам другите стоки колко са намалени...Първоначално написано от Rowdy
(Но изборът не е богат.)
http://89.215.249.199/converse/news.php
не знам кога си гледала, но миналата седмица цените на Converse-ките му си бяха абсолютно същите както нормално.. иначе в сайта има добри модели за доста добри пари \/
Апф, забравих, че те са си намалени от преди.
А в тоя сайт верно си има яки оферти.
Не гледай цената бе човек .. 1 Този сайт е американски и минава през митница..следователно не е сигурно ,че ще пристигнат здрави или изобщо ,че ще пристигнат.. 2 Гледайте много моля дали правят доставки до България и 3-то Независимо правят ли доставки до България много трудно ще намериш евтина доставка..смис сички варират около 40 долара..Първоначално написано от Spamer
![]()
ЧЕТЕТЕ !!!Иначе не е лоша идеята по нета да си поръчаш ...
Два сайта мога да ти препоръчам ,които са лицанзирани
http://laredoute.fr
http://ebay.co.uk (и двата правят доставки до България и то евтини)
Да единия е на френски но можеш да напишеш в търсене converse и то ще ти излезе сичко от марката .. същото важи и да другия сайт![]()
Ае успех в търсенето
Бтв кфо сички сте се вманиячили в конвърс ... Сички искат да имат .. аз пък повече харесвам NIKE adidas lacoste и други... Адидас имат хубави гуменки също![]()
Аз с мойте и цяла зима изкарах. Нищо им няма.Първоначално написано от Rowdy
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ако си от София на ъгъла на Солунска и Витошка има магазина на Конвърс и са някъде към 70-80 лв.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Първоначално написано от Bianca
о тея дето аз ги искам
червени ,са 100
ама в тоя сайт са 80
тряя ида в магазина да пробвам
да си видя номера
и
да кажа на тате да ми ги купи
щото ми беше обещал
а
още чакам![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Струват около 100 лева. Но не знам къде има магазин там.![]()
Абе хора има двойно по-лесен и евтин вариянт:
1. Купуваш си некви кецове на смешна цена...
2. Зашиваш логото на Конверс на кецовете...
3. Вече имаш евтини Конверс![]()
![]()
![]()
http://www.sportsdirect.com/converse?dsearch=cat От тук кецовете са 36 паунда тоест 70-80 лева, но най-евтини са на Еверласт :3