- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета,харесват ли ви тези ботушки
Здравейте,гърлсИскам да ви питам дали ви харесват и мислите ли ,че са смешни .Питам ,защото някой хора твърдят,че са много грозни тигрови и леопардови щампи даже подигравителна група има ,а вие на какво мнение сте? http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=108664
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не, точно това тигрово ми седи доста селско.
To infinity and beyond.
не ми харесват ..
Аз попринцип харесвам леопардовите щампи, но това някак стои доста чалгаджийско и не ми харесва![]()
Разбира се, че не!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На село, ше си яката секс-бомба!
Queen of the Damned
BonnieandClyde666 айде без селски истории ,ако обичаш.Дръж се добронамерено,защото нищо заядливо няма написано в темата ми,че да се правш на много оборотна,ти си използвай лафчетата на село ,аз село нямам![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater все още гледам ,че така наречените модни икони в България използват тези щампи за облекла и тн,така че просто ми беше интересно дали все още са модерни,харесват ли се на другите и тн...Не съм казала,че искам непременно да ги купувам![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не, не ми харесват!
Humans need fantasy to be human.
Попринцип тигровите и леопардовите щампи се готини, но тези ботуши са много лошо изработиени и не стоят много ефектно, по-добре си вземи накой по-скъпи и ще бъде много готино
не са смешни или грозни, но на мен лично не ми харесват
На мен не ми харесват,но всеки с вкуса си.Щом ти харесват,какво те интересува мнението на другите.![]()
Има леопардови обувки, които не изглеждат евтино, а точно обратното - справка Sara Pen. Но тези са трагични. Изглеждат изключително евтино. Представям си как ги носи някоя тупирана, на места изрусена, на места не и се получило, представям си и как не си е махнала лепенката от червените уж Кристиан Лубутен подметки ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more