- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета,харесват ли ви тези ботушки
Здравейте,гърлсИскам да ви питам дали ви харесват и мислите ли ,че са смешни .Питам ,защото някой хора твърдят,че са много грозни тигрови и леопардови щампи даже подигравителна група има ,а вие на какво мнение сте? http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=108664
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не, точно това тигрово ми седи доста селско.
To infinity and beyond.
не ми харесват ..
Аз попринцип харесвам леопардовите щампи, но това някак стои доста чалгаджийско и не ми харесва![]()
Разбира се, че не!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На село, ше си яката секс-бомба!
Queen of the Damned
Има леопардови обувки, които не изглеждат евтино, а точно обратното - справка Sara Pen. Но тези са трагични. Изглеждат изключително евтино. Представям си как ги носи някоя тупирана, на места изрусена, на места не и се получило, представям си и как не си е махнала лепенката от червените уж Кристиан Лубутен подметки ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пoтресаващо грозни са.![]()
You are broken, I can fix you...
Абсурд. Ужасни са!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не не.. наистина не са стилни или хубави..
Недей да си ги купуваш за твое добро!
Не са мой тип. Биха ми допаднали, ако бяха по-къси.
Ако все пак си се насочила към обувки с леопардова щампа, бих ти предложила модели, като този : http://obufki.com/damski-leopardovi-boti-na-visok-tok
Тези са дори по-гнусни, защото ще има място между глезена и ботата - на мен така ми е много грозно. Ботите трябва да се прехлупват отпред или нещо такова, за да не остава това пространство празно. А щампата е абсолютно същата и изглеждат като нещо купено от магазин за един лев.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Предполагам, че си права, тъй като звучиш като човек с опит с високите токове. Аз все още не съм достигнала възрастта, според моите стандарти, за да ги обувам.
Относно щампата- на мен ми изглежда мъъничко по-различна от на обувките, за които става на въпрос в темата. Тяхната е по-тъмна, докато на тези, които показах, изглежда по-светла и лично на мен ми допада повече.
Аз лично мразя въпросните щампи,макар много хора да ги харесват,включително известни личности(извън България!).
Като цяло съм съгласна с мнението на .Wonder,въпросните боти са много по-симпатични,ако си се насочила към такива обувки...
Не ми харесват и не бих ги носила. Но ако на теб ти харесват - вземи си ги.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз харесвам леопардови принтове,но ако са по - меки,тези наистина са прекалено фолк.
Пък и по принцип високи ботуши малко хора могат да ги носят...не ми харесва как седи на всеки.
BonnieandClyde666 айде без селски истории ,ако обичаш.Дръж се добронамерено,защото нищо заядливо няма написано в темата ми,че да се правш на много оборотна,ти си използвай лафчетата на село ,аз село нямам![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater все още гледам ,че така наречените модни икони в България използват тези щампи за облекла и тн,така че просто ми беше интересно дали все още са модерни,харесват ли се на другите и тн...Не съм казала,че искам непременно да ги купувам![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·