Истинският кец е гуменката. Другото е скейт обувка. Точка по въпроса.
София-фирмени магазини, стандартен модел-74.90
В други части на България-около 80лв.
С разните изгъзици-около 100.
едно момиче и от моя градПървоначално написано от mim4y_
![]()
ами във варна гледах този класическия модел да е бил около 70 лв. тези тип гуменка, които са по-никсите имаше с 2 езика бяха около 80лв., а във мола имаше едни много готини както са кецовете и върху тях изрязани човечета кожени абе интересни са и са мн хубави ама те бяха 170лв. .....![]()
[quote="GotTheLife"]Търся си класическите кецове на Конвърс над глезена. Горе-долу каква им е цената и къде да ги търся в Сливен?
И моля да пишат само тези, които знаят. Благодаря![]()
![]()
ами то в Сливен си има магазин на КОНВЪРС, и имат няколко вида класически, включително и тези които търсиш. Магазина е в уличката между съда и пето училище. Успех.
Само да отбележа, че това са истинските кецове, а не тея дет ти прават крака великански! Наистина питай майка ти и баща ти!Първоначално написано от Armeika
![]()
Точно това са първите кецове създадени от Чък Тейлър , ако сте си купували има едно картонче закачено на самия кец и там си пише историятаиначе както казаха 65-70 лева е точно този модел ,а ест има и по-скъпи
мда, принципно трябваше да им е 60-70 лв цената на класическите модели, ама това беше преди година, сега толкова струват на едроте вместо да намалят цените особено в текущата ситуация , с всеки изминал сезон ги увеличават (говоря за представителите). Сега например в момента според тях, класическите модели трябва да се продават на 99,90 лева.
Колкото и да ми харесват, уливат се с цените! За тези 100лв от аутлета на nike или adidas могат да се купят много прилични обувки.
това са гуменки бе деца
може и да са гуменки, обаче се носят по цял свят , в Европа особено доста са зарибени да носят гуменки (независимо от марката) ежедневно.
Аз моите последните кецове си ги взех от магазина на Пума.![]()
Европа или България!?Първоначално написано от niksaaan
Май България защото гледат американски филмчета и там емотата са със гуменки...
определено Европа. Всяка седмица пътувам до Германия и Италия, и мога да твърдя от това което виждам по улиците , че голям процент от младите хора на възраст между 15 и 35 години носят гуменки. В България са доста по малка част и предимно сред учениците е разпространено.Първоначално написано от Darkkiss
1фр от eastbay си взе 1 конверски принципно за 35$ а със доставка и т.н му излзнаха 35?, а този модел специално в бг е към 120, което си е далавера![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
ти и толкова си била на тея места...Първоначално написано от niksaaan
ami az imam takiva. v sofia gi ima v mag. na vito6ka i sa 100 lv
По цял свят хората носят Конверски защото са удобни и кефят, а тук в България, се носят защото са скъпи и *ъндърграунд*. Ако наистина ви кефи самият модел, защо не си купите от евтините имитации, вместо да плащате за етикетчето Converse...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
За да са здрави, а и красиви, батко, 'що.
Като пожелая сама да си рисувам обувчиците, си вземам евтини, ама не и разпадащи се. Пх.
на тез грозни гуменки не разбирам какво толкова им се радвате..
РАЗГЕЛЕПървоначално написано от guinessgirl
мислих си че съм единствен
^ а в сф къде сте виждали? много искам да си купя ама не съм виждала![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аз мисля да отскоча до София,
именно, за да си потърся.
На мен са ми страшно удобни
и ми харесват. (:
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Взех си ги вече, от Париж. Набутвация си беше - 59 евро, ама там всички цени са просто ужасТи наистина млади и стари масово с конвърс, ама като могат да си ги позволят... и не съм си ги взела да се фукам, а защото ми харесват
![]()
![]()
хубави са ама 100 лв да дам пфф . по едно време мислех да си взема ,но се отказах и ще ходя за кецове или маратонки на Адидас ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.