.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98

Тема: Converse

Истинският кец е гуменката. Другото е скейт обувка. Точка по въпроса.
    София-фирмени магазини, стандартен модел-74.90
    В други части на България-около 80лв.
    С разните изгъзици-около 100.

Цитирай Първоначално написано от mim4y_
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    Във Шумне няма, но във Варна като тръгнеш по главната има огледай се малко по-добре и във новия мол има, а и по-главната като тръгнеш има едно мъничко като тунелче има 1 или 2 магазина там също има. Успех ти откъде си
    аам Шумен
    а горе долу на какви цени са ?
    не че има голямо значение
    едно момиче и от моя град
    ами във варна гледах този класическия модел да е бил около 70 лв. тези тип гуменка, които са по-никсите имаше с 2 езика бяха около 80лв., а във мола имаше едни много готини както са кецовете и върху тях изрязани човечета кожени абе интересни са и са мн хубави ама те бяха 170лв. .....

Град
    СЛИВЕН

Re: Converse

[quote="GotTheLife"]Търся си класическите кецове на Конвърс над глезена. Горе-долу каква им е цената и къде да ги търся в Сливен?
    И моля да пишат само тези, които знаят. Благодаря

ами то в Сливен си има магазин на КОНВЪРС, и имат няколко вида класически, включително и тези които търсиш. Магазина е в уличката между съда и пето училище. Успех.

Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Не били кецове? Пхахахахах!:Д
    А Васко Кеца е носел ДиСи?:Д
    Тц... не ме интересува Васко кеца!
    Важното е че това са гуменки.
    Разликата е доста голяма между кец и гуменки ама к'во се занимавам с прости хора... айде лека вечер и не се нахвърляи на хората така.
    Само да отбележа, че това са истинските кецове, а не тея дет ти прават крака великански! Наистина питай майка ти и баща ти!

Точно това са първите кецове създадени от Чък Тейлър , ако сте си купували има едно картонче закачено на самия кец и там си пише историята иначе както казаха 65-70 лева е точно този модел ,а ест има и по-скъпи

Град
    СЛИВЕН
    мда, принципно трябваше да им е 60-70 лв цената на класическите модели, ама това беше преди година, сега толкова струват на едро те вместо да намалят цените особено в текущата ситуация , с всеки изминал сезон ги увеличават (говоря за представителите). Сега например в момента според тях, класическите модели трябва да се продават на 99,90 лева.

Мега фен
    Град
    София
    Колкото и да ми харесват, уливат се с цените! За тези 100лв от аутлета на nike или adidas могат да се купят много прилични обувки.

Град
    Е там...
    това са гуменки бе деца

Град
    СЛИВЕН
    може и да са гуменки, обаче се носят по цял свят , в Европа особено доста са зарибени да носят гуменки (независимо от марката) ежедневно.

в софиа са по 90 !
    сливен не знам ..

Супер фен
    Аз моите последните кецове си ги взех от магазина на Пума.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от niksaaan
    може и да са гуменки, обаче се носят по цял свят , в Европа особено доста са зарибени да носят гуменки (независимо от марката) ежедневно.
    Европа или България!?
    Май България защото гледат американски филмчета и там емотата са със гуменки...

Град
    СЛИВЕН
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Европа или България!?
    определено Европа. Всяка седмица пътувам до Германия и Италия, и мога да твърдя от това което виждам по улиците , че голям процент от младите хора на възраст между 15 и 35 години носят гуменки. В България са доста по малка част и предимно сред учениците е разпространено.

1фр от eastbay си взе 1 конверски принципно за 35$ а със доставка и т.н му излзнаха 35?, а този модел специално в бг е към 120, което си е далавера
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Европа или България!?
    определено Европа. Всяка седмица пътувам до Германия и Италия, и мога да твърдя от това което виждам по улиците , че голям процент от младите хора на възраст между 15 и 35 години носят гуменки. В България са доста по малка част и предимно сред учениците е разпространено.
    ти и толкова си била на тея места...

ami az imam takiva. v sofia gi ima v mag. na vito6ka i sa 100 lv

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    По цял свят хората носят Конверски защото са удобни и кефят, а тук в България, се носят защото са скъпи и *ъндърграунд*. Ако наистина ви кефи самият модел, защо не си купите от евтините имитации, вместо да плащате за етикетчето Converse...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на Blab
    За да са здрави, а и красиви, батко, 'що.
    Като пожелая сама да си рисувам обувчиците, си вземам евтини, ама не и разпадащи се. Пх.

Град
    Wonderland
    на тез грозни гуменки не разбирам какво толкова им се радвате..

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    на тез грозни гуменки не разбирам какво толкова им се радвате..
    РАЗГЕЛЕ
    мислих си че съм единствен

^ а в сф къде сте виждали? много искам да си купя ама не съм виждала
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Аз мисля да отскоча до София,
    именно, за да си потърся.
    На мен са ми страшно удобни
    и ми харесват. (:
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Взех си ги вече, от Париж. Набутвация си беше - 59 евро, ама там всички цени са просто ужасТ и наистина млади и стари масово с конвърс, ама като могат да си ги позволят... и не съм си ги взела да се фукам, а защото ми харесват

Мега фен Аватара на teenems
    хубави са ама 100 лв да дам пфф . по едно време мислех да си взема ,но се отказах и ще ходя за кецове или маратонки на Адидас ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

120, пфффф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си