около 100 - 110лв са
120 + са, сериозно ви говоря. Евтините модели отдавна са ги разпродали.. Е, може да има някакво намаление някъде, но аз говоря за нормалната цена.
Моите си ги взех за 110 (пускала съм снимка в темата за летните покупки). Навсчкъде цените са различни, ама парите определено си заслужават.Първоначално написано от Bianca
![]()
Потвърждавам. То и аз исках като твоите, ама си взех половинки.Първоначално написано от bubblebabe
такива кецове, като бях по-малка им викахме платненкии ги носехме само по физическо. Сега неква супер мода стана с тея конвърски, имаш ли конвърски значи си егати гъзарчето, иначе не са толко лоши, ама 100 лева за платненки никога няма да дам
По-добре да си взема някакви спортни обувки на адидас или на пума от колкото кецове на конвърс
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз исках да си взема половинки (лилави) с двоен език... ама в НИТО ЕДИН МАГАЗИН нямаше моя номер :ДПървоначално написано от Bianca
Е аз не се мисля за гъзарче. Нося ги, защото са ми удобни.Първоначално написано от gabi_94
Иначе и аз съм много доволна от адидас, ама Конвърс са ми по удобни.
Ама аз половинки им викам на тея, които са си нормално ниски, не на тея, които са до глезена... А лилавите с двоен език са точно до глезена?Първоначално написано от bubblebabe
Кой номер носиш? В магазина в Ловеч има такива. (Ако говориш за едни лилави с жълто.)
И аз викам половинки на тези, на които и ти викаш така.Първоначално написано от Bianca
![]()
То и тук ги има тези лилави с жълтото, ама много ми бледнее лилавото.
37 и половина нося.
А от лилавите, които исках имаше само 35![]()
![]()
А от тези които си взех имаше и 36 и не ми ставаха. От тези половинките 36 също не ми стават. Ама скоро ще си взимам и зелени или сиви...
Мхм, аз мога да се похваля, че моите гоооооооре-долу се разпуснаха, но ако ходя бая време, пак понаболява. И все пак е търпимо.
Къде има магазин в София, че аз се нещо съм неразбралаПървоначално написано от Jingles
![]()
що ти е фирмен магазин, навсякъде вече има Converse
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
в София има в сити центъра .ама нещо грозни ми се сторихане че имам нещо против конвърс даже моделите попринцип ми харесваха ама сега като гледам те моите не са маркове а са по хубави
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
скоро ходих в Метро и много се изненадах .. имаше кецове на конверс такива каквито търсиш-има черни и червени , ниски и високи.. а иначе в Калипсо винаги има Конверс
а във метро на каква цена ги гледа и във кои градПървоначално написано от Dimssen
има ги във всяко Метро
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
да в метро има
там са 100 лв
..
аз много съм си харесала тея![]()
http://www.noflysonus.com/images/ren...5.gif&size=340
червените най ме радват![]()
а пък теяяя
http://www.s-lab.com.au/blog/wp-cont...fluro_1007.jpg
![]()
![]()
аз сериоозно съм се замислила дали да си купя
и се чудя де ..
много ли са издържливи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
tenks
И във шумен ги има сега излезе един нов модел със джобче отстрани обаче на са на конверс има и кожени-бели и черани на RUI ERP
е да ама хорта Конвърс искатПървоначално написано от villenceto
то тея ментета ..
абе деа нам
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
а знаеш ли какви номера има в матро
а в метро какви номера има