- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- възможно ли е ако снега продължи до понеделник.
Не вярвам,но зависи колко ще вали.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Те не ни пуснаха, когато нямаше парно и беше студ, а да не говорим за сега.![]()
Според мен няма такава вероятност. Снега започна да се топи вече. Учили сме и в по-лоши условия![]()
HE![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Не....![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Не знам, ама на нас днес ни намалиха часовете по 20 мин.![]()
![]()
едва ли.....!
съмнявам се,освен ако не се заледи![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Няма да продължи. Преди малко го казаха по новините, че още от сега започва да спира на места. При нас все още вали де.
Ама за ваканция няма шанс.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И мен ме съмнява![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
дай Боже да вали, че не мога ги гледам онез маймуни вече![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
ЗащоПървоначално написано от MrUndaztood
...какво ще се отучва?...аз нищо не съм разбрала
![]()
дано не ни пускат в някаква измислена ваканция
не искам после да учим и почивните дни![]()
при нас има толкова много сняг, че фонтана в даскало вече не се знае къде се намира, но още никой не е споменал за ваканция![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
амии еда ли ще има ваканция![]()
До колкото знам ще се отучва една събота,която ще е за смека на почивния 2 март за да ни се съберат 4 дена за 3-ти март(събота-вторник) друго не знам,като излючим и тези 6 почивни дни,които гласувахаонзи ден,кито сус сг май поне 2 ще отучваме![]()
![]()
амии еда ли ще има ваканция![]()
До колкото знам ще се отучва една събота,която ще е за смека на почивния 2 март за да ни се съберат 4 дена за 3-ти март(събота-вторник) друго не знам,като излючим и тези 6 почивни дни,които гласуваха онзи ден,които със сигурност май поне 2 ще отучваме![]()
![]()
То,че няма да има ваканция е ясно,но,ако все пак някъде има,100 % ще се отучват съботите после![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хах,естествено че няма да ни пуснат,все едно на някой му пука на нас студено ли ни е или не...![]()
Мечти, мечти...
Аз имам 2 контролни понеделник, но не се бях замислила за този вариант, просто щото е невъзможен![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Зависи в кой град живееш,дали е обилен снеговалеж и в какво училище учиш.
Например аз съм от София,моето даскало е в центъра...супер грамадно е,обаче когато нямаше парно ние си учехме.Стояхме в стаите с якета и беше много гадно,а можеше директорката да ни пусне.