как се обличате за даскало
пудря се като пе***аст, слагам дрешки първа мода и си прая прическа с гел, който струва повече от телефона ми....
не, всъщност не... слагам квото имам в гардероба... гледам да си взема дрехи, които другите нямат... нещо по-нестандартно, нещо странно... не привличам погледа и обонянието на никого, но не се и старая...
Ами зависи, ако съм се успал по някаква приччина това което е най-отпред в гардероба, иначе според зависи от различни причини.
Ами нормално...![]()
Какво искаш да кажеш с това?
Пфу.. еми като нормален човек ( надявам се...)
Еми да и аз си се обличам нормално...дънки,,блузка или нещо такова горно или пък анцунг зависи дали имаме фвс
To infinity and beyond.
Нормално![]()
И без това идват униформите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
дънки, боди, чорапи, тениска и горнище![]()
и маратонките накрая![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Дънки, блуза/горнище, кецове/маратонки , уч. чанта, яке ииии там бельо![]()
дънки или черен пантолон, някоя много ярка зелена блуза,някой много ярък зелен суичер и някои много ярки зелени кецове![]()
зависи...ако имам ФВС ... анчузче адидас ии някооояя черна блузка..отгоре суитчер..
ако нямам...дънки розова блуза...ии пак някой суитчер.. ;P маратонки...които фана..
Всичко без кецоветеПървоначално написано от your_secret
:P
дънки и някое блузле
Дънки,блуза/суитчър,яке и кецове...и,разбира се,раница![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
с дънки блуза и анурак или суичър и кецове да не забравим![]()
обличам се грозно, за да изпъква физическата красота на личицето ми, естестически си е начин кво...
белъо, блуза, дънки, кецове, яке.![]()
дънки, суитчър, яке, чанта, ботуши или маратонки. :P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мии с дънки,тениска/потник,суитчър,обувки ии палтенце
ПП хора по-добре е да си носите анцуга в чантата примерно,щото е ебаси гадното като се изпотиш след физето,цял ден да ходиш по анцуг(пък и да не говорим,че с анцуг не е кой знае колко яко да се разхождаш)
bokserki chorapi dunki nqkoq fanelka ponqkoga i otgore suitcher ili ako imam fize ancung prava si edna burza pricheska qketo ponqkoga s ranica no rqdko poprinicp s edna tetradka maratonkite i izchezvam![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Начи гаштеризон и на дедо галошите и ланец ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ