.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: kenvelo

kenvelo

на какви цени са дрехите в магазините на kenvelo ? доволни ли сте от качеството на дрехите ?

като модели и качество ми харесват определено. не бих казала, че са мн евтини (особено спрямо terranova примерно ), но не са и много скъпи за това ,което получавам
    дънки- 100тина лева
    блузи с дълъг ръкав- +- 40лв
    тениски- +- 30лв
    якета- 100тина лв

в общи линии това е, което съм забелязала като цени. Има и по-скъпи има и по-евтини. Правят добри намаления по празници- "Купуваш за 200лв, плащаш 100 ) това ми е любимото
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

И на мен много ми харесват. Особено по време на гореспоменатите промоции да от 200 на 100 и тогава направо се прави сметка за около 200, а всъщност е два пъти повече. Имаше нещо и за определен процент остъпка около рождения ден на някой от семейството

Мега фен Аватара на mynichka
    различни цени, различни дрешки - има блузки по 30лв - има дънки 100 и якенца по 130лв. примерно ...има сладки дрешки, но аз рядко си купувам от там, поради причината,че най-малкия номер ми е голям и не ми седят много добре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз доста често си копувам парцалки оттам
    точно каквито обичам са
    Aко имаш клубна карта ти правят отстъпки с около 5-10% и мисля че са 20% на рождения ти ден
    Няма да останеш недоволна де

И аз съм си купувала дрехи от там, един път си всех един пуловер за 15 лева май, беше намален.
    И това вземи за 200 плати 100 е мн яко, аз съм ходила с приятелки всимаме си разни неща за 200 лева и после си делим парите и ти излиза супер евтино.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    дрехите йм са страхотни..лично на мен много ми харесват и като модели и материи абе супер са..а за цените..ами горе долу са приемливи

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз по начало съм голяма фенка на Kenvelo и почти всичките ми дрехи са оттам с изключение на дънките.Незнам защо но последните 2 чифта дънки които си взех се скъса много бързо,чак не разбрах от какво.Иначе и на мен ми е любимо намалението пазаруваш за 200,плащаш 100

Цитирай Първоначално написано от mim4y_
    точно каквито обичам са
    Aко имаш клубна карта ти правят отстъпки с около 5-10% и мисля че са 20% на рождения ти ден
    как ти правят клубна карта

hottie
    Guest
    Нито ми харесват дрехите, нито качеството

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дрехите са парцалки....които могат да се намерят по другите магазини по евтино..
    а и как може една и съща блуза с различни етикети (Kenvelo,Oviesse) да струва съответно 65 и 25 лв

Ми да сладки са...Попринцип през зимата когато няма намаления са скъпички..Говоря примерно 40-50 лв. блузките с качулка дето са като суиджъри- ама поне са дебели...Сега наскоро си взех оттам 2 тениски- и двете по 15 лева и анцунг - долнище и той намален-15 лв.

Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от mim4y_
    точно каквито обичам са
    как ти правят клубна карта
    на касите има едни формуляри, взимаш и попълваш после плащаш май беше 15 лева и готово. на формулярите пише по-точно за процентите, но със сигурност на рожден правят поне 15-20 %.
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Мега фен Аватара на Infinity
    Сладурски неща има,качеството също е добро...за цените вече са всеки си е различно,но както вече казаха не е като в теранова да кажем,ноо...
    To infinity and beyond.

Когато започнаха да ги внасят в БГ бяха добри ,но сега са боклуци според мен ,доста им падна класа като дрехи.Имам приятел който бачка в OUTLET и той каза , че даже ги шият тук в някакво село

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си