- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му вярвам ли?
Здравейте,
От началото на годината се виждам с едно момче (на 25г.) От различни градове сме.
Проблема е,че като го питам какви за чувствата му и отношенията между нас- не ми дава никакав отговор, а иначе като се видим се целуваме, държим се за ръка и т.н. - всичко присъщо за гаджета.
Не знам какво да мисля вече, не знам колко пъти вече да го питам... а започвам да се привързвам много към него.
Казва, че ме харесва и до там......
Каза да не бързам... но трябва да знам какво мисли.
Дайте ми някакъв съвет- моля ви!
Благодаря предварително!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може да му е нужно време да ти разкрие чуствата си към теб
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Ех любоФ, любоФ![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми според мен иска да те изклеца...ама понеже женските все го удряте на романтика и чувства човека и принуден да го играе Влюбения Шекспир![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ъм може би е от тези , които трудно си признават какво изпитват или просто както казаха по-горе му е за единия секс![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
еми и аз бях така с едно мом4е само 4е аз така и не се привързах към негоеми като се видите го попитай-ако не ти отговори му кажи "или ми отговори сега или си тръгвам"-би трябвало да ти отговори тогава
I can't stop myself from loving you <3
Може да иска само секс... дай му още малко време но ако не ти даде адекватен отговор не мисля че си заслужава да си с него...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А би ли казала,на колко години си?![]()
Оооо отсега ти казвам да не се надяваш,защото нямате бъдеще понеже сте от различни градове,а очи,който не се виждат се забравят!Това едно на ръка,а другото е че много избързваш!Искаш,еба си на 1та среща да ти каже ,че те обича ли?!Еми няма как или по-точно има ама няма да чуства нищо!Да ти кажа незнам ти на колко си,но мислия,че всичко което чуства няма да е насочено към сърцето ти,ами към дупето тиДдз-Успех все пак и не забравяй,че това е момче на 25 ако не си готова за него се разделяй сега,пък и не вярвам,че няма толкова и някое друго момче от твоя град,което да заслужи вниманието ти !
![]()
![]()
![]()
Усмихни се
мнее, просто "момчето" (омг кво момче бе?Първоначално написано от vesSynkaa
) не търси нищо сериозно
затова поне е отговорен и не говори празни приказки
и затова не ти се обяснява много-много и нищо не ти казва
поне е коректен човекът.
ама не знам кво очакваш ти...
сигурно иска да се чукате
ама пък виж го ти, на 25 с тийн се занимава - разбирa се че не му е до любов - по акъл може и да не се различавате, но като емоционално развитие със сигурност (презрялост, различни погледи върху любовта)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Na 21 sam... za tezi, koito pitaha...![]()
I vse pak ne mislq,4e mu e samo do ednoto E***, kakto pi6at pove4eto..
Ima6e 6ans da e s men, no az ne pojelah... I vapreki tova,prodaljava da mi zvani![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми тогава мацка значи може би си късметлийка!Успех и не го притискай![]()
Усмихни се
Каква зодия е?Сигурно още не може да признае ччувствата си..Или пък те има само за една занимавка??Ако е така внимавай-просто проучи нещата.Не ти се иска да се впускаш в любов и после тя да се окаже просто мираж,нали?
може просто да не е определил какво иска .. а и мисля че сте минали възрастта с ходенето и тнт .. просто нещата се случват ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
еми и аз съм със момче на 25 години и съм с него от полвин година някъде.Той си дойде за коледа в България (иначе работи и учи в Белгия) и всъщност не е нужно да ми казва нищо за да му се доверя,когато сме заедно той ми е показал по всички възможни начини че мога да му вярвам!Затова изчакай и най-важното е че той може и звезди да ти сваля с думите си,но важното е какво прави за да му се довериш![]()
![]()
Не разбрах за какво да му вярваш или да не му вярваш?![]()
Харесва те, кефи ти се, тва е ясно, той ти го е казал, а и ако не те харесваше просто нямаше да е с теб. Мисля че не те обича или не е кой знае колко хлътнал/привързан и за тва не ти говори разни празни приказки. Не го питай повече, казал ти е достатъчно-ясно и точно. Недей насилва нещата.![]()
човека иска да си поживее още малко
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ебати тъпия съвет...Присъщо на 15 годишните...Първоначално написано от cinderella_gugutka
Отговори ми дали ме обичаш или си тръгвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега ми остава да се моля авторката (която сигурно ти е набор)
да не послуша малоумния ти съвет...Толкова съм възмутена..честно![]()
Обаче даже ме мързи да те нареждам (теб и великата логика,която изкара)
Айде със здраве!
Остави го да свикне с теб.Но той е мъж и по принцип недей много да му вярваш..Те са подли същества!