- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънища
предварително се извинявам ако има такава тема но забележете - 537 страници![]()
искам да ви питам ... имали ли сте някакви интересни любовни сънища наскоро :P
нека започна аз :
наскоро сънувах как съм "вкъщи" което не беше точно моят апартамент и някакси ми се мерна името Лазур (квартал в Бургас) ... тогава си пишех домашните на бюрото и изведнъж, когато погледнах през прозореца, видях 1 позната, която даже за мен е малко хубавичка![]()
странното беше че тя живееше уж "в отсрещния блок" а 2та блока бяха направо залепени и ние се гледахме през прозорците все едно сме в 1 стая![]()
![]()
![]()
тогава не помня какво стана но изведнъж се озовах май у тях. тя седеше долу на пода пред мен с гръб към мен а аз бях горе на дивана седнал и не знам как случайно ми хрумна - викнах я тя се обърна и спонтанно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях от кеф макар че някак си тя се целуваше много странно не знам защо
![]()
така без въпроси и каквото и да било тръгнахме (в съня де) и много скоро (може би 15-20 секунди сън след това) бяхме на купон в който някакси всички знаеха за нас 2мата
![]()
тук съня ми свършва тъй като беше време да ставамно цял ден ме беше яд че е било само сън и все пак си умирах от кеф че поне съм го сънувал
![]()
е... вие сте ... ако все пак има такава тема моля не ръмжете а го обяснете![]()
Ми две седмици подред сънувам че в Борисовата е зелено вече, има цветя, птички и на една точно определена пейка(знам коя е) се запознавам с русо момиче, целуваме се страстно и си тръгваме заедно. Един и същи сън всеки ден в продължение на две седмици.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти пак си добре...аз със Анджелина Джоли и Фърги какви ги върша...![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
оф,сънувах 4е гаджето ме зарязва по телефона...ревах много,беше ужаснопоне после полу4их голямо облек4ение като се събудих
I can't stop myself from loving you <3
Недей така предизвиква с тая тема ,че направо ще се покажат перверзиите на някой![]()
![]()
![]()
Усмихни се
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мии преди около месец някъде, сънувах как цяла нощ мачкам циците на някво момиче докато тя ме целуваше хипер страстно в неква дървена къщичка на някво дърво, май в задния ми двор![]()
Беше страхотно и доста дълго, но след т'ва телефона звънна към 6:30 за даскало и аз бях доста разочарован, но и щастлив, че поне съм го сънувал
![]()
Това ми се струва извратено..
НЕ искам да слушам сексуалните истории на който и да било..
Интересно напоследък - не. Май съм прекалено объркана за да може мозъка ми да произведе ясна прожекция с един персонаж.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ахах, Бургас мафия копеле.. аз напоследък сънувам доста такива, но по-скоро повечето са сълзливи де, и сутрин ми е някво объркано и се сещам само отчасти.. иначе последно сънувах, че се виждам с човека съвсем случайно в някъв автобус и след това се разхождаме иии след това не си спомням много-много...![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
m i az takaosobeno kato si haresam nqkoi purvata sedmica go sunyvam(posle po na rqdko..kato po4ne d ami otminava
)..i obiknoveno kak ne6tata potrugvat mejdu nas, a realno ni6to ne stava
![]()
a vednuj sunyvax prosto mom4e..ne go poznavam..be6e tolkova sladuk i mn mil ..tolkova qko ni be6e..no tupata mi sestra usilila tv-to na max na "neina liubima pesen" razbira6 li..ii
o6te me e qd kat se setq
![]()
hubavo be6e malko be6e
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Последния любовен сън , за който се сещам беше отдавна... Та в събня ми учавстваше момчето по което съм хлътнала до уши. Незнайно как се озовахме с него у нас , в моята стая , на моето лелго ! И той беше легнал , а аз отгоре му и се целувхме... Беше много сладко , а и допира на тялото му към моето направо УАУ ...