.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Боядисване на черна боядисана коса

Zdraveite hora iskam da vi popitam ima li na4in da boqdisa6 kosata si ako e 4erna. Naskoro se boqdisah i mn sajelqvam za6toto neznam sled vreme dali 6te uspeq da q boqdisva otgore. Izrastvaneto ne e na4in tai kato istinskiqt mi cvqt e po4ti rus i sedi ujasno s rusi koreni taka 4e ne mislq 4e 6te uspeq da q 4akam da izraste. Obezcvetqvali i ste q i mnogo li vredi tova na kosama?

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.

Град
    Wonderland
    Засега недей да предприемеш никакви мерки,просто остави косата малко да си почине и това е.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Обезсветляването е трудна работа, пък и косата много се изтощава.
    Аз също съм с черна боя, но не съжалявам... по добре изчакай 1 - 2 месеца и ако много си личат корените я обезсветли, ако не, изчакай да израсте и я боядисай!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    в днешни времена всичко е възможно. Имам едно момиче от класа, което постоянно си сменя цвета от рус на черен и обратното. Но от черно към русо става доста трудничко, но е възможно, трябва да се обърнеш към специалист

Re: Boqdisvaneto na 4erna boqdisana kosa

Цитирай Първоначално написано от me&u
    Zdraveite hora iskam da vi popitam ima li na4in da boqdisa6 kosata si ako e 4erna. Naskoro se boqdisah i mn sajelqvam za6toto neznam sled vreme dali 6te uspeq da q boqdisva otgore. Izrastvaneto ne e na4in tai kato istinskiqt mi cvqt e po4ti rus i sedi ujasno s rusi koreni taka 4e ne mislq 4e 6te uspeq da q 4akam da izraste. Obezcvetqvali i ste q i mnogo li vredi tova na kosama?
    Prati snimka s izrastnalite koreni. Nie 6te ti kajem dali izglejda zle

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Обезцветяването е като убийство за косата... преди доста време го пробвах само с един кичур коса и беше мн зле...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си