.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Повече от фен

Тази ужасна коса ? : (

Здравеите момичета Направо да задавам въпроса си.Косата ми е до раменете някъде на етажи,с бритонче .. И исках да споделя че когато се изкъпя отпред косата ми (по късият етаж) се накъдря и стои без абсолютно никаква форма Чуствам се ужасно,това ми е болна тема Писна ми да използвам преси и тем подобни ...Някой ако може да помогне ще съм адски благодарна
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

А долният накъдря ли се?
    Знам,че едва ли ще ти хареса моят отговор,но можеш да изчакаш косата ти да израсте малко и няма да стои зле.Може пък и да се изправяш отгоре отгоре с кръгла четка и сешоар(да не си гориш много косата и да не губиш много време).

Град
    Wonderland
    Ако косата ти е чуплива,никога не трябва да се подстригва на пластове,аз го знам от собствен опит,постарай се да поизчакаш да израстне и да изравниш пластовете.

Повече от фен
    Не долният не се накъдря,само по късото отгоре...Предполагам че в това че е по къс пласта е проблема
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

еми аз бих ти препоръчала едно овчо масло .. като се намажеш 2-3 пъти с него направо бахура ти се подува от кеф

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз какво да кажа като цялата ми коса е къдрава, на едри къдрици и съм на етажи, а най-горния етаж стои на никъде, ужасен е, мразя го ама какво да се прави, просто нямаме друг избор освен да чакаш косата ти да порасне и да я изравниш...аз от 6 месеца чакам ама най-горния точно не расте, направо ми иде да се гръмна и на мен ми писна да си изправям косата, пък и тя вече заприлича на перушина Съветвам те да се сплиташ на плитки, две големи, риба кост, поне ще има някакъв вид, зависи и колко са ти къси етажите
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    Не долният не се накъдря,само по късото отгоре...Предполагам че в това че е по къс пласта е проблема
    Ами няма ли как да прибираш горния пласт със фибички или ластик,някак си ?

Повече от фен
    Амиии седи много сплескано ,а пък за да направя обем пак трябва преса ... Не е ли да си сложиш край на живота
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    Амиии седи много сплескано ,а пък за да направя обем пак трябва преса ... Не е ли да си сложиш край на живота
    Аз доста пъти съм била с неподходящи прически,имам адски чуплива и гъста коса,бяха ме направили на пластове и бях половин година като храст,бях се депресирала супер яко,след това ме подстригаха късо,от две години съм с доста дълга коса и съм си казала:никави пластове,а дълга ,равна коса,може да не е кой знае колко модерно,но пък стои добре.

Ааа, аз съм с яко чуплива коса, но на пластове ми харесва, добре ми стои... на някакви вълни много яки...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

sunsilk za izpravqne na kos aili avon -sprei za izpravqne na kosa

Има специални стилизиращи продукти - флуиди за права коса, слагат се преди да я изсушиш. Успех

мене ако питаш тези етажи са грозни и не придават никкъв стил, една приятелка има етаж чак до бретона толкова е грозно да стърчи и когато си вържеш косата е ужасно, тъй, че мен колкото и пъти да се опитват да ме етажират им тегля една майна, щото после ще ме е срам да изляза
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    tova da si napravish kosata na etaji e nai golqmata gavra koqto mojesh sama da si pri4inish

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Ааа имах същия проблем.С адски гъстата коса до раменете и на кой му хрумна идеята, че трябва да се направя на етажи.Та ме води тя ммайката (ама тфа кат бях по малка :Д ) и режи и после не можах да се позная.Като си оформя косата както трябва и застане както трябва с тия вълни е перфе ,ама иначее кофти работа Но пък изчаках порасна ми косата , изрязах този дълъг буренак и сега съм с къса коса и то по доста интересен начин подстригана и вече рядко ми прави тези проблеми с чупенето и къдренето Сега чакаме пак да порасне и да я модерирам пак някак си

Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    tova da si napravish kosata na etaji e nai golqmata gavra koqto mojesh sama da si pri4inish
    точно
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Зависи от техниката на подстригването етажите могат да бъдат подходящи, лошо е ако са те подстригали на две на три

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си