- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази ужасна коса ? : (
Здравеите момичетаНаправо да задавам въпроса си.Косата ми е до раменете някъде на етажи,с бритонче .. И исках да споделя че когато се изкъпя отпред косата ми (по късият етаж) се накъдря и стои без абсолютно никаква форма
Чуствам се ужасно,това ми е болна тема Писна ми да използвам преси и тем подобни ...Някой ако може да помогне ще съм адски благодарна
![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
А долният накъдря ли се?
Знам,че едва ли ще ти хареса моят отговор,но можеш да изчакаш косата ти да израсте малко и няма да стои зле.Може пък и да се изправяш отгоре отгоре с кръгла четка и сешоар(да не си гориш много косата и да не губиш много време).
Ако косата ти е чуплива,никога не трябва да се подстригва на пластове,аз го знам от собствен опит,постарай се да поизчакаш да израстне и да изравниш пластовете.
Не долният не се накъдря,само по късото отгоре...Предполагам че в това че е по къс пласта е проблема![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
еми аз бих ти препоръчала едно овчо масло .. като се намажеш 2-3 пъти с него направо бахура ти се подува от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
аз какво да кажа като цялата ми коса е къдрава, на едри къдрици и съм на етажи, а най-горния етаж стои на никъде, ужасен е, мразя го![]()
ама какво да се прави, просто нямаме друг избор освен да чакаш косата ти да порасне и да я изравниш...аз от 6 месеца чакам
ама най-горния точно не расте, направо ми иде да се гръмна
и на мен ми писна да си изправям косата, пък и тя вече заприлича на перушина
Съветвам те да се сплиташ на плитки, две големи, риба кост, поне ще има някакъв вид, зависи и колко са ти къси етажите
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами няма ли как да прибираш горния пласт със фибички или ластик,някак си ?Първоначално написано от raia338
Амиии седи много сплескано ,а пък за да направя обем пак трябва преса ... Не е ли да си сложиш край на живота![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Аз доста пъти съм била с неподходящи прически,имам адски чуплива и гъста коса,бяха ме направили на пластове и бях половин година като храст,бях се депресирала супер яко,след това ме подстригаха късо,от две години съм с доста дълга коса и съм си казала:никави пластове,а дълга ,равна коса,може да не е кой знае колко модерно,но пък стои добре.Първоначално написано от raia338
Ааа, аз съм с яко чуплива коса, но на пластове ми харесва, добре ми стои... на някакви вълни много яки...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
sunsilk za izpravqne na kos aili avon -sprei za izpravqne na kosa
Има специални стилизиращи продукти - флуиди за права коса, слагат се преди да я изсушиш. Успех![]()
мене ако питаш тези етажи са грозни и не придават никкъв стил, една приятелка има етаж чак до бретонатолкова е грозно да стърчи и когато си вържеш косата е ужасно, тъй, че мен колкото и пъти да се опитват да ме етажират им тегля една майна, щото после ще ме е срам да изляза
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
tova da si napravish kosata na etaji e nai golqmata gavra koqto mojesh sama da si pri4inish![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ааа имах същия проблем.С адски гъстата коса до раменете и на кой му хрумна идеята, че трябва да се направя на етажи.Та ме води тя ммайката (ама тфа кат бях по малка :Д ) и режи и после не можах да се позная.Като си оформя косата както трябва и застане както трябва с тия вълни е перфе ,ама иначее кофти работаНо пък изчаках порасна ми косата , изрязах този дълъг буренак и сега съм с къса коса и то по доста интересен начин подстригана и вече рядко ми прави тези проблеми с чупенето и къдренето
Сега чакаме пак да порасне и да я модерирам пак някак си
![]()
точноПървоначално написано от AutumnTears
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Зависи от техниката на подстригването етажите могат да бъдат подходящи, лошо е ако са те подстригали на две на три![]()
![]()