.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Подарък за половин година заедно

Предложете.. ми нещо което да подаря на гаджето ми..правим половин година...ии се чудя какво да му взема.. Надявам се .. да ми помогнете..

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее толкова ли нищо не ти идва на ум... Ми ти си знаеш най-добре какво би му харесало... На мен ми хрумва какво ли не... аз бих подарила вечеря от мен... масаж с ароматни масла и свещи ... ако искам да е нещо по закачливо белезници или секси бельо + стриптийз... Толкова още неща се сещам... ти си прецени най добре... може да се зарадва на ланец...гривна... на кутия със сърца + бонбони... на диска с народни песни... Седни и помисли малко все нещо ще ти дойде на ум...

Купи му един чифт чорапи... мисля че ще му хареса
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Виж сега-аз нито познавам гаджето ти,нито му знам хобитата,маниите,страстите и т.н!Половин година сте заедно и мисля,че ти най-добре си го познаваш!Пък ако ли не му подари една раздяла базик ами сериозно тука не можем да ти помогнем,поне аз де!Успех на тебе и на другите!
    Усмихни се

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Амм пробвай нещо романтично Ако имате ваша снимка поръчай да я избродират на плюшено сърце или... Незнам опитай нещо... Може и да мънинко , но ...

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Занеси ваша обща снимка в някое фото и поръчай да ти направят един голям плакат Струва около 20лв. (е естествено навсякъде е различно) 100% ще се изкефи :P ,защото е доста нестандартен подарък Може да добавиш и някоя сребърна гривна или пръстен примерно

Eдин облизан бонбон с панделка. Ти го познаваш, ти знаеш какво харесва. Да не говорим, че има 582 такива теми.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Нощна лампа, която прави фигурки с восък. Ааа :)
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Голям фен
    Град
    Лондон
    Да ,чакай сега ще измисля нещо ,все пак нали аз го познам добре .Ти най-добре знаеш какво харесва ,и на кое ще се зарадва

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    < 33
    Еми можеш да му подариш гривна,ланец или нещо от сорта .. Ако ли не т'ва за плаката не е лоша идея , или пък ваша снимка в хубаво изработена рамка , или чаша с ваши снимки + още нещо към нея .. Идеите са много просто вкарай малко въображение !
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Не мога да разбера защо все питате какво да вземете на гаджето си .Ти си го познаваш най-добре,затова помисли какво харесва и на какво би се зарадвал.Всеки човек има различни интереси и ние тук едва ли бихме могли да дадем най-добри съвет по отношение на подаръци .Ако все пак незнаеш какво да му вземеш попитай негов приятел,който знае какво ще му хареса И все пак - моето предложение за подарък е да му подариш гривна ,на която е гравирано името ти (ако харесва такива неща разбира се) .Айде Успех

Купи му дънкова вратовръзка.
    Помисли в какво се интересува, какво би го зарадвало.Не хвърляме боб да ти кажем, кое е най-добре.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    слагаш си ... една .. панделка на врата .. и отиваш ... после ако искаш му вземи нещо друго ... но това би ме разбило мен
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Купи му един чифт чорапи... мисля че ще му хареса
    Язе съм термо чорапа.. 5 чифта за 3 лева..също предлагам..3 банана левчеее

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

синджирче с буквичката ти.....само тва ми хрумна
    бъди СЕБЕ СИ !!! има достатъчно други хора !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мога да ти предложа поне 10 различни варианта, които да му харесат. Не аз съм с този човек обаче, и не аз правя половин година, а ти. Не мислиш ли че разменяш ролите?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си