- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за половин година заедно
Предложете.. ми нещо което да подаря на гаджето ми..правим половин година...ии се чудя какво да му взема..Надявам се .. да ми помогнете..
т.7
krem4et0
Еее толкова ли нищо не ти идва на ум...Ми ти си знаеш най-добре какво би му харесало...
На мен ми хрумва какво ли не... аз бих подарила вечеря от мен... масаж с ароматни масла и свещи ... ако искам да е нещо по закачливо белезници или секси бельо + стриптийз...
Толкова още неща се сещам... ти си прецени най добре... може да се зарадва на ланец...гривна... на кутия със сърца + бонбони... на диска с народни песни...
![]()
Седни и помисли малко все нещо ще ти дойде на ум...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Купи му един чифт чорапи... мисля че ще му хареса![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Виж сега-аз нито познавам гаджето ти,нито му знам хобитата,маниите,страстите и т.н!Половин година сте заедно и мисля,че ти най-добре си го познаваш!Пък ако ли не му подари една раздяла![]()
![]()
базик
ами сериозно тука не можем да ти помогнем,поне аз де!Успех на тебе и на другите!
Усмихни се
Занеси ваша обща снимка в някое фото и поръчай да ти направят един голям плакатСтрува около 20лв. (е естествено навсякъде е различно)
100% ще се изкефи :P ,защото е доста нестандартен подарък
Може да добавиш и някоя сребърна гривна или пръстен примерно
![]()
Eдин облизан бонбон с панделка.Ти го познаваш, ти знаеш какво харесва. Да не говорим, че има 582 такива теми.
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Нощна лампа, която прави фигурки с восък. Ааа :)
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
Еми можеш да му подариш гривна,ланец или нещо от сорта .. Ако ли не т'ва за плаката не е лоша идея , или пък ваша снимка в хубаво изработена рамка , или чаша с ваши снимки + още нещо към нея .. Идеите са много просто вкарай малко въображение !![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Не мога да разбера защо все питате какво да вземете на гаджето си .Ти си го познаваш най-добре,затова помисли какво харесва и на какво би се зарадвал.Всеки човек има различни интереси и ние тук едва ли бихме могли да дадем най-добри съвет по отношение на подаръци .Ако все пак незнаеш какво да му вземеш попитай негов приятел,който знае какво ще му хареса И все пак - моето предложение за подарък е да му подариш гривна ,на която е гравирано името ти (ако харесва такива неща разбира се) .Айде Успех![]()
Купи му дънкова вратовръзка.![]()
Помисли в какво се интересува, какво би го зарадвало.Не хвърляме боб да ти кажем, кое е най-добре.
слагаш си ... една .. панделка на врата .. и отиваш ... после ако искаш му вземи нещо друго ... но това би ме разбило мен
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Язе съм термо чорапа..Първоначално написано от Adwokat
5 чифта за 3 лева..също предлагам..3 банана левчеее
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
синджирче с буквичката ти.....само тва ми хрумна![]()
бъди СЕБЕ СИ !!! има достатъчно други хора !!!
Мога да ти предложа поне 10 различни варианта, които да му харесат. Не аз съм с този човек обаче, и не аз правя половин година, а ти. Не мислиш ли че разменяш ролите?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House