.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Лунички

Мега фен Аватара на Rofl4e

Лунички

Харесвате ли лунички или не.. дали ви кефи някое момиче или момче със лунички или по скоро ви отвръщава..
    аз лично не харесвам хора с лунички..

Град
    Wonderland
    За мен луничките са чар и не трябва да бъдат премахвани,лице без лунички е доста скучно

Зависи...не на всеки му отиват,но има хора,които наистина са адски чаровни именно заради луничките си,и им придават много силно излъчване,но пак казвам не на всички.

Аз не харесвам преди имах и се отвращавах от себе си а сега по цел аен моа се гледам

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    За мен луничките са чар и не трябва да бъдат премахвани,лице без лунички е доста скучно
    хм странно мнение..
    зам ен са доста грознички хората с лунички

Аз имам малко лунички на нослето. Много ги мразя, въпреки че не се виждат много. Никога не съм ги мислела за сладки, въпреки че всички ми казват, че са

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Харесвам луничките и много се радвам че имам по носа. Особено лятото е много сладко

Има хора, на които им отива да имат лунички и им е много сладко има и такива, на които не им е никак хубаво...
    Според мен не е много уместно да се съди за това дали човек е хубав или не по това дали има лунички... на много хора това им е чар...
    Не разбирам какво толкова ви отвращава... все едно става на въпрос за проказа...

В 1 момиче първо гледам очите, чрез тях обменяме енергия и настроение, след това се вглеждам в лицето познавам доста момичета със сладки лунички
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

По принцип ми харесват луничките, ама има някои, на които не им отиват.

cherry*kiss

Imam luni4ki,predi se opitvah da gi mahna s izbelva6ti kremove,za6toto imam biala koja i 6te6e da sedi hubavo bez tiah,ama ve4e si gi haresvam

Супер фен
    Град
    в килера
    Имам лунички и ги харесвам. Никога не бих ги махнала. И не, изобщо не ме отвращават хора с лунички о.О

Голям фен Аватара на GerYy
    Аз имам малко лунички и си ми харесват.....какво толкова отвратително може да има в тях....това си е вид пигментация на кожата..

Не на всички им отиват, но тези, които са хубави с лунички ми харесват много. Някакво супер сладко и чаровно е.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Пловдив
    Аз имам лунички и си ги харесвам.

"Много мразя хора с лунички - отвращават ме". <-- Еб*ти ограничените хора.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от DessieQueen
    Аз имам лунички и си ги харесвам.

"Много мразя хора с лунички - отвращават ме". Еб*ти ограничените хора.
    +1

Аз лично много се кефя на луничките и на естествено рижавите хора, най- вече на момичетата, за момчета не ми харесва

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз имам лунички и ги обожавам но на всеки му седят различно ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    luni4ki+ estestveno rijava kosa i zeleni o4i

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    luni4ki+ estestveno rijava kosa i zeleni o4i
    <3

На всеки му седи различно, имам една приятелка, която има и много сладко и седят, на пък на една друга е просто отвратителна с тези лунички, не и отиват...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Зависи от цялостното излъчване на човека. Някои хора с лунички са адски чаровни и страшно много им отиват
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Е то хубаво че не харесвате хора с лунИчкИ,но те не са виновнИ ,че ги имат
    СПРЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ!!!!!!!!

Аз харесвам хора с лунички. Самата аз имам на бузките и нослето. А през лятото се появяват още повече. Но не харесвам когато са на цялото лице, тогава става малко...

"Луничките -
    нежелано очарование

Въпреки че луничките не са здравословен проблем, много хора ги намират за непривлекателни. Това са онези малки тъмни петънца, разпръснати по цялото лице (най-често се появяват по носа, скулите и челото), които карат мнозина да изпитват неудобство, когато се погледнат в огледалото. Защото при повечето хора разпределянето на меланин в кожата е равномерно (хомогенно за човешкото око), докато при онези с генетична предразположеност пигментът меланин се групира и образува петна.
    През зимата луничките са по-светли и не са в силен контраст с останалата част на кожата. Но през лятото вследствие на интензивното слънчево облъчване те потъмняват. Любопитен е и фактът, че дори човек с лунички да не излага лицето си на UV лъчите, потъмняването на останалата част от тялото ще се отрази индиректно и върху пигментацията по кожата на лицето му, т.е. той трябва да използва много висок фактор за цялостна фотопротекция. “Луничките не може да се отстранят на 100%, но може да се намалят при използването на подходящи за целта козметични продукти и манипулации”, обяснява дерматологът д-р Цаков. Почти всички световни козметични марки вече са разработили редица формули за ограничаване на този тип нежелана пигментация."

О, та това е Анн Шърли(героиня от книги на Луси Монтгомъри - Анн от фермата "Грийн Гейбълс" и т.н.).
    Тя има червена коса, лунички и зеленикаво-сиви очи... А и са подиграват за това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си