- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе къде е Слави?
Значи аз със идеите за Д/ОИП се запознах преди времеи ти във видеото ги оповестяваш и аргументираш. Аз мисля че е по-добре да се жертват 50-100 гласа и тези хора да идат да блокират хилядите който идват ще идват да гласуват и в България. Ако беше забранено да гласуват единпът извън и след това в България нямаше да има нужда
да се блокра
но това са хора който твърдят че са турци а не Българи така че мисля че това нарушаване на правата им е обосновано
Значи сайт-а могат да го блокорат като сложат филтър на всички доставчици. Според мен проблема е че хората се страхуват да излязат защото пак ще се плати на различни маси и пак ще се стигне до сбивания и т.н
неможеш да ми кажеш аз какво да правя със живота си.оправи си линковете,защото не се виждат и не се прави на най-големия умник
Как да не се виждатаз ги изгледах ето ти линк към първото
http://www.youtube.com/watch?v=sjtHF9S_MKY&fmt=18
другите ще ги видиш там![]()
да,но слави никога не се е крил и да си преправя гласа
kade sravnqvate AVTORA sys slavi be
DOIP
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
+1Първоначално написано от psychopath
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Телевизия не гледам, "шоуто" му не гледам.
Адски противен ми е, скучен, изчерпан. Какво му харесвате толкова?![]()
Краси РадковПървоначално написано от Pedigree
+Първоначално написано от Loshotia
Баба Вуна![]()
Слави е работел за доста партии и има закрила, а примерно други хора ако кажат същите неща като него директно ще ги съдят, но него не !!!Първоначално написано от SiSsKkAa
абе не го защитавам . .ама ти да не си му личната секретарка та знаешПървоначално написано от Jesus
ебааааааах ги и простотиите
![]()
.!.
Ахахах ами аре малко помисли защоПървоначално написано от SiSsKkAa
Слави от достатъчно години не е кой да е.Има тооолкова стабилен гръб от тооолкова хора, че едва ли не може да си прави каквото иска.Още преди години е бил ВИП в Спартакус с да не казвам кои- Не е трудно за досещане
.....и да сравняваш наш Славчо с един нормален човек от народа е голяма глупост
Болничък е ама друг път.То толкова бело и ти да пукаш от близо 20 години ще си на неговия хал.
Тва ми хареса:
![]()
ти да не си му първа дружка,че знаеш,че употребява "бело"?
Тая е една от главните ДОИП-о-активистки, подкрепящи делото на "АВТОРЪТ".Първоначално написано от StayFly
ДОИП до живот !!!
само не можах да разбера. Слави е прочел за ДОИП и тогава е решил да прави референдум ли?
Много точно казано !!! ! А отсъства заради проблем със очите.. ако бяхте забелязали на сватбата отново веше със тъмните о4ила !Първоначално написано от SiSsKkAa
otsystva zaradi problem s kokaina a problema s o4ite e strani4en efekt
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
През кура ми е кво става с тоя шут. Аз не съм израстнала с музиката му, щото в моето семейство никога не се е толерирало слушането на бълвочи и дали ще ослепее или умре от пневмония или сифилис еднакво слабо ме интересува.
Слави ми е адски скучен ,шоуто му отдавна се изчерпа .
Ахахах ми то тва доста хора го знаят.Далеч съм от мисълта да съм му дружка на тоя хахах,но знам защото имам доста близки,които са наясно с .... много неща така да го кажем.Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
http://vbox7.com/play:1f5d1c39 може да е всякакъв ама отваря очите на народа и политиците.вижте клипчето
Прави се на болен както винаги,взе да му става навик когато трябва да преподписва договора си с БТВ...
Развива музикалната кариера.Днес пак има участие в студентски град.
Йога и мъдрост