Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU
global
Ти щеше ли да направиш тази подписка за референдум ? Може да се е сетил късно, но има ли някой друг който я направи ?
Ти би ли излязъл в ефир пред хиляди и да теглиш една майна на политиците които ни ядат хляба ? Можеш ли да накараш хиляди събрани на един стадион да запеят в един глас ?
Да го сравняваш с Мадона няма смисъл... Мадона е най-скъпо платената певица в света, а Слави си го знаем ние и още някой друг който е бил в шоуто му...
съгласна съм с теб
глобал то по интернет пространството е лесно да си смел тука няма политици да видят какво си написал.ама друго си е ефира с 1-2 милиона публика.направи нещо по-голямо от Слави и ще те ризная.Изв2инявай ,но нито съм чувала за теб нито знам за какво се бориш.Недей да се сравняваш със Слави.неможеш.Стига сте плюли хората,които са направили нещо в живота си и са успели.Стига с тая завист.Към нищо добро не води.Аз му се радвам на човечеца от дете и ще продължавам да му се кефя.А някой,който каза,че Иво Сиромахов водел по-добре...ГЛУПОСТИ той е водещ от 2 седмици(сценарист е по-принцип) как може да кажете,че е добър водещ.Неговата работа не е така и не се справя изобщо добре