.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Изповед.

Фен
    Град
    Бургас

Изповед.

Здравейте вс.Има нещо,което вътрешно ме тормози и трябва да ви го споделя макар да изглежда доста дребнаво.Аз съм момиче на 15 и си имам малко братче 3-ти клас.Тази вечер бях купила 1 пакет пуканки и брат ми искаше да ги отворим,за да му дам да си хапне.Но аз глупачката му казах,че си има собствени пари и нека си купува с тях. Пък и имах на гости стара приятелка и ейтака реших да я почерпя с пуканките.Та брат ми си отиде надолу и легна да спи.Но ,когато приятелката ми си тръгна се почувствах мн кофти,че не му дадох от пуканките и че се държах така егоистично,не съм такъв човек.Пък и днес никак не ми е ден. Знам,че това не е нормално отношение на една сестра към брат си.Колко съм била гадна. И все пак осъзнах грешката си и тъй ,като му оставих половината пуканки ,отидох и му сложих пакетчето в леглото.Той се събуди и каза да ги оставя отстрани.Сега съм по-спокойна,че поне оосъзнах грешката си и до някъде я поправих.И това,че трябва да го уважавам,защото е моя кръв и да му давам от това ,което е и мое.
    Наистина съжалявам,ако съм отнела на някой времето .
    Дайте някое мнение или съвет,ще ми бъдат от полза.
    Благодаря на всички,които смятат да помогнат
    И дали Бог би ми простил за тази грешка
    Чувствам се виновна,че се държах като пълна идиотка

Град
    Велико Търново
    Понякога правим грешки,но дори не ги осъзнаваме.Все пак ти си осъзнала твоята,дори си постъпила мило като си му занесла пуканките...това е достатъчно извинение според мен.
    Руса кукличка

ммммм
    като я прочетох тази тема ми стане едно такова...благо на душата.Искам да те прегърна.
    Колко много такива "дребни" на пръв поглед грешки съм правила и не съм ги поправяла...ох не знам,но

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Разбира се, щом си се поправила, всичко е наред

Колко мило. Радвам се, че си поправила грешката си и най-важното- осъзнала си я.

Град
    Е там...
    тфа е хубаво кфото си направила

ма прекалено много вярвате в некъф мит

Град
    Montreal, CA
    Спокойно мила
    Всеки прави грешки, важното е да не ги повтаря !

Супер фен Аватара на bEbsI
    Темата е написана с цел да ти кажат колко хубаво си направила ли беше? Ако е,много жалко.Ако не,искрено се радвам за теб,само дето ми се струва,че много се вживяваш ама то това си е до човека.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Фен
    Град
    Бургас
    Благодаря мн на всички ,че изказахте мнение.
    bEbsI не си права. Не съм такъв човек,просто чувствах някаква вина и исках да я споделя с останалите,но явно ти не си ме разбрала.Както и да е има си хора за всичко.

Мега фен Аватара на Blab
    има смисъл

браво на теб
    аз на ден сигурно правя по 20 такива грешки и никога не се сещам да ги оправям, защото смятам, че са прекалено незначителни
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    пуу за моята сестра нямаше такова нещо... вярно, че бях дяволито лапе и исках мнооого, ама... както и да е, ся съм се научил от сестра ми да не нахалствам, щото знам, че с нахалство не се върви към прогрес...

Град
    Wonderland
    Ами не знам какво е,защото нямам нито брат,нито сестра,но предполагам това се случва,защото малко или много ти омръзва да делиш нещо с някой,аз макар,че съм сама нямам грам егоизъм в душата си.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Поне си осъзнала.

Град
    Плевен, България
    Много мила постъпка! Браво...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Дребно нещо на пръв поглед,а за 3-ти клас момченце може да е било много гадно така да му каже сестра му.Все пак е доста мило от това,че после си му дала
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си