.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе некой знае ли защо след като Васил Левски е обесен на 18-ти февруари,официално на 19-ти се чества годишнина от смъртта му?
    И аз съм си задавал този въпрос но също си нямам представа
    и аз това писах преди време. нямам никаква идея, но е странно..

глобале - зле.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Левски
    в училище ни надуха главите

Супер фен
    Град
    Своге
    ^То под тоя гел,трябва да има нещо,бе...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Получило се е объркване при смяната на календара.

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    ^То под тоя гел,трябва да има нещо,бе...
    сички на това разчитаме, ама...

иначе и аз точно си мислех как преди хора като Левски по цял живот са живели с идея и цел да направят нещо голямо, значимо за България, което да сплоти народа повече и да ни направи истинска република, а вместо това гледайте само колко се разединихме всички, всеки с неговите си идеи и разбирания... братче колкото и ужасно да звучи за 5 века не си научихме урока да сме единни като народ и като всичко, затова такъв бълкоч и цялото управление... след тооолкова велики бълари, царе не-знам-си-кфи с излас до еди-си-колко-морета и такива истински неща с които да се гордеем, разцвет на книжнина ии изобщо всичко, вече ме е лееко срам да се нарека българка като гледам и отношението към държавата ни, погледнато ако щете от европейския съюз, да не кажа от цял свят ... и по-лошото е че имат право да не ни харесват, като погледнеш държавата не виждаш друго освен корупция и каша... ТОТАЛНО СЪСИПАХМЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО 1328 години предците ни са се борили и воювали... shame on us!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    днеска даже ни караха да ставаме прави аз неисках амаа господина ме изгледа мръсно и станах
    Аз нито сирена нито нищо съм чул но си бях навил часовника в 11:59 да звъни зада стана и окажа почит макар и за 1 минута, трябва да се срамувате че не почитате един от най-великите българи

ПП: абе македонците няма ли да го изкарат че е тяхен герой

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Левски
    Подкрепям
    днеска даже ни караха да ставаме прави аз неисках амаа господина ме изгледа мръсно и станах
    "Господинът" ти е трябвало да ти забие един шамар, скапана пикла.
    Не главите, а задниците от бой трябва да ви надуят.
    Има пътища, по които не се върви; има войска, която не се напада; има крепости, които не се щурмуват; има местности, за които не се воюва; има заповеди на владетеля, които не се изпълняват.
    Сун Дзъ

ПП: абе македонците няма ли да го изкарат че е тяхен герой Very Happy
    Оо, не са казали, не са го обявили за македонец, недей...

Те щом пробваха дядо Вазов македонец да го изкарат, значи на всичко са способни. Преди броени дни като идваше президента им Църенковски на посещение в Пловдив се "притесних" да не вземе да си "поиска" и този изконен македонски град

Само че той пък кмета Славчо Атанасов го изненада с един хубав подарък- "Алманах Македония" и ако въпросния македонсски президент прочете тази книга тотално ще се отчая по отношение на македонската "национална идентичност"

Град
    Инкогнито
    Е та по македонски град от пловдив няма
    тва "Алманах Македония" усещам че е някаква книга която разисква македонският въпрос Е те и Самуил го изкараха македонец

Да, Алманах Македония е всъщност Библия на българщината в тази изконно българска област. Ето защо казвам, че президента Цървенковски ще бъде много "приятно" изненадан след като я прочета, ако изобщо прочете повече от 2-3 страници като види за какво иде реч

Juchok, няма да се притесняваш, някой ще им го лепне доста яката в живота, такива олигофренчета рано или късно си го получават.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Juchok
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Левски
    Подкрепям
    "Господинът" ти е трябвало да ти забие един шамар, скапана пикла.
    Не главите, а задниците от бой трябва да ви надуят.
    Абе комунист такъв млъквай
    Лелеееее, бива ли да си толкова проста и глупава. Ти знаеш ли какво е комунист и кой е Левски.
    То не е много смешно всъщност. Направо си е за рев.
    Има пътища, по които не се върви; има войска, която не се напада; има крепости, които не се щурмуват; има местности, за които не се воюва; има заповеди на владетеля, които не се изпълняват.
    Сун Дзъ

по-скоро някой мазен мангал, ако не ти го е вече

ама май си фейк акаунт, затова не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    по-скоро някой мазен мангал, ако не ти го е вече

ама май си фейк акаунт, затова не е интересно.
    даа .. фейк съм на баба ти.сеа ще е интересно
    Бягай да си купуваш горчивия лак, че отидоха ноктенцета. Май само за това те бива. Проста си беше, проста ще си останеш... Съдба....
    Сун Дзъ

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от global
    Тази година 19 февруари е знаменита дата - пускат билетите за концерта на Мадона в София! И то на стадион В. Левски.
    Без коментар.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Днеска имам Ден Ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си