.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    ми снимал си се човека сложил си ги.трудил се е и се е борил дали са му дипломи показва си ги е какво лошо бе мама му стара.това ли ни е проблема,че Бойко се обича.Да ама обича и софиянци и си пролича.нека не бъдем толкова дребнави
    И за бат Бойко не мога да се съглася, уви, пълен популист както отбеляза Spamer. Много малко от нещата, които е обещал да направи реално ги е направил...
    е сега като ни управляват "българи" като ДПС-арите много ли си добре?
    Е, тука спор няма да водим, сама се сещат защо- ДПС нито са българи, нито са направили каквото и да било за България, няма и да направят естествено.
    Но като цяло каквито и да са чужденци няма да направят нещо добро за България, понеже не са българи и България не е тяхна Родина...
    затова ти казвам, че за мен дали евреи, турци или китайци ще ни управляват- еднакво зле, все за небългари става дума.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    да но аз говорех за дилемата ДПС или китайците тогава казах,че ще предпочета китайците.Но ако става въпрос за дилема чужденци българи естествено,че и аз искам да управляват българи нашата родина България,но защо ли не се получава...

Е надявам се да не се стигне до такава дилема да избираме между турци или китайци, понеже аз не бих избрал нито едните, нито другите.
    По-добре да се съсредоточим в това да направим така, че България да бъде управлявана отново от българи, но не такива като сегашните "български" управници от БСП и НДСВ(ДПС е ясно защо не ги числя), защото те макари етнически българи определено не се държат като такива, а това е не по-малко зле.
    За съжаление управници като Стамболов, Цанков, Андрей Ляпчев, Богдан Филов и Георги Кьосеиванов България не е имала от десетилетия, лошото е, че скоро няма и да има...

Когато младите в България станем мнозинство тогава ще се оправим,защото ние знаем кое е най-доброто за нас,а не пенсионерите турците и ромите(които немогат да четат ,а не знам как гласуват),но кога ще стане това...

Работа е там че на много малко хора им пука кой ги управлява, повечето се оставят на "течението да ги носи", точно така процедират и масите, е тоя сега дава пари и кебапче кой знае какво ще стане ако гласувам за него Ето тук идва мястото на ДОИП, не съм съгласен изцяло с вижданията, но общо взето има добри идей аз лично бих предложил покрай изборите да се блокира турската граница рейсовете да немогат да преминат старите хора поне тези за които аз има наблюдение взеха да осъзнават че това не е 1 време и че няма смисъл да се глаува за БКП защото не мислят за никой, а се подиграват със старите хора 120-5лв(ако не се лъжа стана минималта пенсия) друг проблем на обществото е че неиска да се занимава, все чака някой друг да му свърши работата. гледайки на нещата от далече симеончо и дядо му са чужденци, паметник на дядо му трябва да има на центъра на атина, за дето 1908 отхвърля предложението на гърците да сключат мирен договор в замяна на територията до олимп Други ден е 19 а след 2 седмици и 3ти март 1 не по-малко важен празник, но не трябва да се сещаме за великите ни прадеди и минало само на тези дати, а да се гордеем че сме българи, очаквах някой от така наречените хейтъри да започне да псува и т.н и да ми заключат темата слава богу това засега не се случва
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

че това е България не виждам причина поради която да ти заключат темата

Цитирай Първоначално написано от Spamer
    Работа е там че на много малко хора им пука кой ги управлява, повечето се оставят на "течението да ги носи", точно така процедират и масите, е тоя сега дава пари и кебапче кой знае какво ще стане ако гласувам за него Ето тук идва мястото на ДОИП, не съм съгласен изцяло с вижданията, но общо взето има добри идей аз лично бих предложил покрай изборите да се блокира турската граница рейсовете да немогат да преминат старите хора поне тези за които аз има наблюдение взеха да осъзнават че това не е 1 време и че няма смисъл да се глаува за БКП защото не мислят за никой, а се подиграват със старите хора 120-5лв(ако не се лъжа стана минималта пенсия) друг проблем на обществото е че неиска да се занимава, все чака някой друг да му свърши работата. гледайки на нещата от далече симеончо и дядо му са чужденци, паметник на дядо му трябва да има на центъра на атина, за дето 1908 отхвърля предложението на гърците да сключат мирен договор в замяна на територията до олимп Други ден е 19 а след 2 седмици и 3ти март 1 не по-малко важен празник, но не трябва да се сещаме за великите ни прадеди и минало само на тези дати, а да се гордеем че сме българи, очаквах някой от така наречените хейтъри да започне да псува и т.н и да ми заключат темата слава богу това засега не се случва
    Е виж сега, конкретно за Борис III не мога да се съглася, защито той е един от единствените читави управници на България от небългарски произход. Той успя да направи за страната ни толкова, колкото комунистите и сега демократите(както се водят) не успяха да направят за близо 70 години. Така че Борис е изключението от Кобурготския род сравнен с баща си и сина си Симо...
    Иначе си съвсем прав, че проблема ни на българите е чакането някой да ни "оправи". А така не става- не ходим да гласуваме най-малкото, което обаче е основен проблем.
    Иначе зомбирането е пълно, но е истина, че много хора от мизерия(българи също до голяма степен) духовно оскотяха и мислят само за препитанието си, а не че ще има избори и някой ще падне от власт, а друг ще дойде на негово място. А то това им е целта- отчаян народ, на когото му е само до хляба, а те да живеят с милионите...
    И все пак повечето хора взеха да се усещат, проблема е, че не вярват, че нещата могат да се променят и оправят, а без вяра в по-доброто бъдеще няма и действие. А няма ли действия- няма и промяна...
    И за ДОИП си прав- колкото и аз като теб да не съм съгласен с някои от аргументите на Глобала, с основните от тях съм абсолютно съгласен и това няма нищо общо с отношението ми към него.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе некой знае ли защо след като Васил Левски е обесен на 18-ти февруари,официално на 19-ти се чества годишнина от смъртта му?
    И аз съм си задавал този въпрос но също си нямам представа

Значи аз говорех за фердинант ама нещо съм те подвел или съм сгрешил Знаичи непомня по Час по България или Памет Българска говореха че 1908 когато е независимостта всички скачат че това е срещу берлинският договор и чакат великите сили да се разберат каква ще е съдбата на България и тогава помня че по време на преговорите Фердинанд не е бил приел договора а кой колкото си завземе, обаче не съм много сигурен дали е така или нещо не съм се объркал защото това съм го гледал сигурно преди 2-3 години
    Иначе доколкото знам на 6ти февруари по стар стил и на 18 по нов стил се пада обесването, но поради някаква традиция се чества на 19, мисля со че може тогава да е погребан и затова
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Град
    Инкогнито
    Spamer и Kristo всеедно аз съм писал Очаквам скоро да започнат да ни обвиняват и т.н но това е истината, е може би малко се различаваме че аз не съм с толкова крайни обеждения

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма да се изказвам по въпроса с циганите, защото ще ме обвините в нетолерантно отношение.

С турците проблема е по-голям. Те се опитват да се намесват в политиката на България, да участват в управлението и т.н. Имаше една мисъл в един от филмите по СКАТ: "А Родопите си отиват неумолимо от България, това е жалкото". Виждате какво става в Кърджали, например...Издигат се паметници на турски терористи, убили МАЙКИ С ДЕЦАТА ИМ, Ахмед Доган получава Орден Стара Планина, издигат се палати...Ако случайно решиш да си купиш хляб на български - отказват ти...

След 2 дни е 19ти, а положението е меко казано трагично. Време е някой да се замисли. На шествието на генерал Луков, Боян Расате каза: "България не е на прага на пропастта, тя неумолимо лети към нея."

Град
    Инкогнито
    Може би 1 протест на 3ти март точно на празника ще разбуни духовете Тогава е почивен ден и може би ще се съберат страшно много хора
    С тази разлика че феновете на футбола и други такива трябва да си стоят утях и да не им се плаща зада правят размирици Идеята да се блокира пътят за турция когато са изборите зада не могат да гласуват по 2 пъти е гениална мисля че ако се направи влиянието на ДПС ще отслабне ако се направи както правеха учителите да пресичат пешеходната пътека постоянно мисля че 100 човека ще са достатъчни за да се спрат хилядите избиратели който гласувати в турция и след това идват и гласуват и в българия

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Няма да се изказвам по въпроса с циганите, защото ще ме обвините в нетолерантно отношение.

С турците проблема е по-голям. Те се опитват да се намесват в политиката на България, да участват в управлението и т.н. Имаше една мисъл в един от филмите по СКАТ: "А Родопите си отиват неумолимо от България, това е жалкото". Виждате какво става в Кърджали, например...Издигат се паметници на турски терористи, убили МАЙКИ С ДЕЦАТА ИМ, Ахмед Доган получава Орден Стара Планина, издигат се палати...Ако случайно решиш да си купиш хляб на български - отказват ти...

След 2 дни е 19ти, а положението е меко казано трагично. Време е някой да се замисли. На шествието на генерал Луков, Боян Расате каза: "България не е на прага на пропастта, тя неумолимо лети към нея."
    да не споменаваме и старите български читалища с турски имена, чрез които се пропагандира турската култура и обичаи ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да...и факти, като това, че до паметник на българските освободители има театър с турско название...

Град
    Инкогнито
    Не мисля това че мадона ще идва е главното което трябва да ни вълнува, да тя има доста добри песни харесвами, но не би отишал защото иска твърде много пари 100-200 лв са си сериозна сума с оглед на факта че знам как се спестяват тези пари, да ги изкараш е лесно да ги спестиш е трудно
    Интересно ми е защо още няма обиди за тези който защитават темата за българското Няма ли да им кажат че са недъгави и изостанали Да не би тези който да опиждат по този начин са осъзнали че това да си правиш подигравка с такива хора е просто в разрес с всякакви човешки добродетели Трябва да се сещаме за България и българското не само покрай такива дати ами да мислм постоянно и да се опитваме да е подобрим

Град
    Wonderland
    Не искам да споделя мнението си за останалите етноси в България,защото няма да се сдържа,ще бъда груба ..........
    България е на българите,не тези,които имат български паспорт/гражданство,а на тези,които са българи-не цигани,не турци,не помаци,нито пък останалите мелези.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не искам да споделя мнението си за останалите етноси в България,защото няма да се сдържа,ще бъда груба ..........
    България е на българите,не тези,които имат български паспорт/гражданство,а на тези,които са българи-не цигани,не турци,не помаци,нито пък останалите мелези.
    А ти какво правиш в Англия, а? Или там може да има всякакви?
    Grumpy old madman

Град
    Wonderland
    Ами моя си работа какво правя в Англия.Живея.

Ми как ще живееш в Англия като не си англичанка? Я обратно в България - тя е за Българите!

Що не се подчиняваш на собствените си критерии?

Или в критериите ти за недостойни за живот в България влизат и тъпите куpви, та затова си емигрирала от България?
    Grumpy old madman

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ми как ще живееш в Англия като не си англичанка? Я обратно в България - тя е за Българите!

Що не се подчиняваш на собствените си критерии?

Или в критериите ти за недостойни за живот в България влизат и тъпите куpви, та затова си емигрирала от България?
    Ако имаш някакви проблеми,по-добре ги реши,недей да се занимаваш с мен,не ме познаваш,нямаш никакво право да ме обиждаш,за да бъда точна,емигрирах заради такива агресивни,неосъзнати,дебил ни и комплексирани същества като теб-казвам същества,защото ако те нарека мъж или жена,то това ще бъде обида за всички останали мъже и жени!

Ако имаш някакви проблеми,по-добре ги реши,недей да се занимаваш с мен,не ме познаваш,нямаш никакво право да ме обиждаш,за да бъда точна,емигрирах заради такива агресивни,неосъзнати,дебил ни и комплексирани същества като теб-казвам същества,защото ако те нарека мъж или жена,то това ще бъде обида за всички останали мъже и жени!
    Въх, срази ме.
    Агресивни, а? Е че яко агресия по тъпаците! И да стига ми един твой пост да прочета. Абсолютната лицемерка.

Тръби "България за Българите" и хоп - в Англия! Я у лЕво! Проповядва едно, а върши друго - абсолютната лицемерка!

За теб ще е голям проблем да намериш хора с твоето мислене в обкръжението си, защото за тях ти си навлек!

У лЕво!
    Grumpy old madman

Град
    Инкогнито
    Стига сте разваляли темата

Град
    Wonderland
    Не развалям темата,има доста хора с проблеми и голяма доза комплекси,предизвикани от проблеми от различно естество.Та аз спирам до тук.

ни въ бивъ!

И двамата!
    Grumpy old madman

Град
    Инкогнито
    Всеки си има глава на раменете и собствено мнение Всеки си има приоритети, за някой те са да се разбият в чужбина, за други да се развият в българия и т.н Мойте са семейство + още 3ма човека и религията (а не съм много религиозен) след това може би и родната земя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си