1.Защо любовта е само болка?това са пълни глупости, любовта не е само болка, любовта е красива независимо от всичко

2.Защо ако има и красиви моменти то поне дузина гадн
ще ги помрачат?- защото живота е радост и тъга.Това е животът не може да е изпълнен само с красиви моменти,норамлно е да има и лоши мигове. Все пак,как ще оценим красотата,ако не познаваме грозотата.

3.Защо ако се влюбиш момчето или не е за теб,или вече дотолкова си свикнал с предишната болка,че се съмняваш дали знаеш какво е това чувство? - това вече всеки сам си го решава, всичко зависи от самите нас...

4.Защо се заблуждаваме,че има приятели,а не само добри познати...И защо когато трябва да се докаже това измислено нещо,всеки леко те прецаква и после обвинява теб за всичко,независимо колко ти е вината- Не винаги е тъка, това зависи от хората около теб, понякога има само предатели, но понякога има и истински хора.

5.Защо понякога не намираме смисъл в нищо и живота ни изглежда някак безцелен още в началото си- защото виждаме малка трудност и се отчаиваме. Това зависи от нас съмите нас.Аз имам смисъл в живота имам и цели към които се стремя. Вярвам, че тепърва хубавото предстои, аз съм 40 % оптимист и 60% реалист.

6.Защо всичко хубаво става бавно или пък въобще не се случва? - еми това вече не знам... може би, защото така когато получаваме нещо с мн усилия и мн далго чакаме за него, след това му се радваме мн повече и го оценяваме мн повече. Винаги се случват нещата, може да е със закъснение, но винаги се случва.
7.И защо като искам да се напия никога не ми се получава..някой ще ми даде ли рецепта,така че да не мога да мръдна поне 2-3дни - е тук вече съм пас, не обичам алкохола. Пия само за наздраве.