.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Е това сега не е ли подло..точно на Свети Валентин

Здравейте на всички =}

Искам просто да споделя, да намеря утеха някак си. Връзката ни с приятеля ми трае вече почти 3 god, но гледам, че във всеки изминал ден положението се влушава и лека, полека всичко рухва! Да оставим настрана скандалите, защото те са обичайност в нашaта връзка, а това, че вече на никoй не му пука за другият.
    Ден преди Свети Валентин пак се скарахме много яко . И на следващият ден (точно на празника) от добри чуства му се обаждам, но той не вдигна и му написах смс с най добри пожелания. А той нито се обади, нито ми писа обратно. Заболя ме страшно много! И като гледах всичките тия влюбени покрай мен.. още повече ми се скапа празника. И като за капак на всичко, чак ДНЕС получавам смс със съдържание " Благодаря". Малее изтращях отвсякъде!
    И сега никакъв го няма да се обади, вече 3ti ден. Има ли смисъл да търся обяснение, да търся него? Да му искам сметка?!

Град
    Е там...
    ти за раздяла не си чувала?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И на мен би ми станало много болно, ако това се случи.
    А ти, като осъзнаваш, че връзката ви няма перспектива, защо си с него толкова време? Не се ли самонараняваш някак?
    Ако искаш, не ми отговаряй. Само се замисли. Сигурно още повече ще боли да се откъснеш от него, но може да е за твое добро. Мислила ли си?

Ако категорично искаш да си с него, пробвала ли си да поведеш сериозен разговор накъде вървят нещата. Според мен и затова трябва да го питаш. Не само за случилото се на 14.02.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Добре, а защо си с него?
    И за 3 години, не отдаваш ли твърде голямо значение на дата, която на практика не е чак толкова сантиментална за вас? Разбирам на годишнина да се беше случило...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ситуацията е леко детинска. Реално погледнато това е ден като всеки друг. Когато бяхме заедно с бившата ми приятелка - не сме празнували в този ден. В смисъл такъв че нищо по сериозно не сме правили и подготвяли. Моята идея е следната - обаждаш му се(не смс) и му казваш - "така и така искам да поговорим за нашите отношения. Свободна съм еди кога си хайде да се видим." Без нападки и злобливи коментари и така нататък. Когато се видите - простичко го попитай "искаш ли да сме заедно и защо? Забелязвам че повече се караме, отколкото нещо друго(ако е така, по това което си написала така си мисля че е) а не мен не ми е приятно, предполагам и на теб. Затова искам да се разберем като големи хора."

И слушай реакцията.

Има два варианта: да се стресне, да почне да се оправдава и да се осъзнае че натам вървят нещата и да се поправи. Може да не се е усещал за скандалите и т.н.
    Другия вариант е да скочи да те напада и да те обижда, да те изкарва невротичка, да изопачава думите ти и т.н. С две думи - инфантилна реакция. Ако се случи такава, приеми че това е знак от съдбата.

Каквото и да стане бъди уверена в себе си(или поне давай вид че си такава). Не се страхувай да прекъснеш връзката ви(ако се наложи разбира се). Смятам че ще се съгласиш с мен, че не би искала човека до теб да не те уважава.

Успех и пиши какво е станало!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mn kofti,ostavi go,ne go tursi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Наистина гадно,че става така,но... не разбирам как сте заедно от 3 години,а не можете дори да седнете и да говорите за проблема..
    Поне за мен е странно... при мен никога не би имало такава ситуация на мълчание...единия да се цупи примерно и да не казва нищо на другия... ако има проблем - говорите за него!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ами те хората са си го казали - кучето скача според тоягата!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Re: Е това сега не е ли подло..точно на Свети Валентин

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh

. Връзката ни с приятеля ми трае вече почти 3 god, но гледам, че във всеки изминал ден положението се влушава и лека, полека всичко рухва!
    ние обаче сме от 6 год заедно и при нас така взе да става и нззз а не ми се иска да се разделяме и преди малко пак се скарахме

Какво чакаш ? Това че ви е дълга връзката не му дава право да се "ебава" така с тебе..

1. Измисляш си сигурен и хубав сценарии.
    2. Обаждаш му се.
    3. Така яко го сковаваш.
    4. Ако пак не подейства го режеш..

Голям фен
    Град
    Варна
    Какво се занимаш с глуспости като не иска да е с тебе и 3 дена нети се обажда , казваш му краи и толкова .Изглежда на празника е бил с някоя друга .
    Немога разбера някои момичета що за фасон сте , ебават са с вас както си искат , нито ви обичат и имат чуства ама вие си седите с тях дори когато ви се качват на главата или ви посегнат толкова ли нямате достойнство че да скъсате с такъв човек които ви прави на 2 ст.

az nemoga da razbera za6to si o6te s nego pripolojenie 4e dyrjanieto mu e otvratitelnu!!!

Цитирай Първоначално написано от coteto

. Връзката ни с приятеля ми трае вече почти 3 god, но гледам, че във всеки изминал ден положението се влушава и лека, полека всичко рухва!
    ние обаче сме от 6 год заедно и при нас така взе да става и нззз а не ми се иска да се разделяме и преди малко пак се скарахме
    Чакай, чакай, не пише ли долу, че сте заедно от година?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Съвсем нормално е да те заболи,но мисля че вече няма смисъл да го търсиш

Връзката ни с приятеля ми трае вече почти 3 god, но гледам, че във всеки изминал ден положението се влушава и лека, полека всичко рухва!
    Това е по - гадно от колкото просто да дойде при теб и да ти каже "Късаме!".
    A.D.I.D.A.S.

не мога да те разбера-той се държи по този на4ин и ти си седиш вкъщи и пускаш теми тук???ако бях на теб щях да го намеря и сериозно да поискам обяснение за Св.Валентин и щях направо да го питам иска ли да бъде с мен или не.
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ама наистина - как търпиш да се ебава така с тебе ? Звъниш му, виждате се и говорите сериозно - ако почне да се прави на интересен слагаш чертата и дотам. Това, че 3 години сте били заедно не значи нищо - в смисъл то значи ама не е гаранция, че цял живот ще сте заедно... Явно връзката ви отдавна се е изчерпала и е време някой да сложи края.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Добре, а защо си с него?
    И за 3 години, не отдаваш ли твърде голямо значение на дата, която на практика не е чак толкова сантиментална за вас? Разбирам на годишнина да се беше случило...
    Е, тъпо е поне да не се видят или най-малкото: чуят!

Град
    Дълбините на канала :D
    На мъжете не им пука за чувствата ти..колкото по-рано го осъзнаеш,толко по-добре за теб аз за тва в близките години няма да се занимавам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    На мъжете не им пука за чувствата ти..колкото по-рано го осъзнаеш,толко по-добре за теб аз за тва в близките години няма да се занимавам!
    Каза 15-годишната,видяла всичко от живота....
    хайде стига глупави заключения.

Верно ли си на 15
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Каза 15-годишната,видяла всичко от живота....
    хайде стига глупави заключения.
    И това какво ми пречи да съм осъзнала някои неща?Щом за теб са глупави заключения-ок твое мнение!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ама наистина - как търпиш да се ебава така с тебе ? Звъниш му, виждате се и говорите сериозно - ако почне да се прави на интересен слагаш чертата и дотам. Това, че 3 години сте били заедно не значи нищо - в смисъл то значи ама не е гаранция, че цял живот ще сте заедно... Явно връзката ви отдавна се е изчерпала и е време някой да сложи края.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    kadeto iskam
    Ами кво прайте тогава ?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Измъчваш се, личи си. Затова решението е едно... раздяла. Не може да се държи толкова грубо. Връзката ви просто е изчерпана и за да си спестиш още нерви просто сложи край. Дори да разговаряте и да изгладите нещата, това ще е до време. Помисли за себе си...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си