.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен
    Ако си това ти на аватара, няма да останеш дълго сама

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    На мъжете не им пука за чувствата ти..колкото по-рано го осъзнаеш,толко по-добре за теб аз за тва в близките години няма да се занимавам!
    Каза 15-годишната,видяла всичко от живота....
    хайде стига глупави заключения.
    И това какво ми пречи да съм осъзнала някои неща?Щом за теб са глупави заключения-ок твое мнение!
    Няма нищо лошо да си осъзнала от рано,че не всичко е приказка,наистина ... даже е по-добре за теб,но не и да правиш такива обобщения... ''ВСИЧКИ МЪЖЕ това...ВСИЧКИ МЪЖЕ онова...'' Едва ли познаваш и си била с ВСИЧКИ МЪЖЕ и изобщо дали са били мъже няма значение...
    Просто смятам,че си говориш на изуст

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Е това сега не е ли подло..точно на Свети Валентин

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Здравейте на всички =}

Искам просто да споделя, да намеря утеха някак си. Връзката ни с приятеля ми трае вече почти 3 god, но гледам, че във всеки изминал ден положението се влушава и лека, полека всичко рухва! Да оставим настрана скандалите, защото те са обичайност в нашaта връзка, а това, че вече на никoй не му пука за другият.
    Ден преди Свети Валентин пак се скарахме много яко . И на следващият ден (точно на празника) от добри чуства му се обаждам, но той не вдигна и му написах смс с най добри пожелания. А той нито се обади, нито ми писа обратно. Заболя ме страшно много! И като гледах всичките тия влюбени покрай мен.. още повече ми се скапа празника. И като за капак на всичко, чак ДНЕС получавам смс със съдържание " Благодаря". Малее изтращях отвсякъде!
    И сега никакъв го няма да се обади, вече 3ti ден. Има ли смисъл да търся обяснение, да търся него? Да му искам сметка?!
    хаха колко познато

Съветвам те, въобще да не му обръщаш внимание, когато го видиш. Ще сметне, че ти е прекалено нужен и ще се надува още повече. Не мога да сметна дали се заслужавате взаимно, но по написаното личи, че връзката ви не е пълноценна. За мен лично това е достатъчна причина да я прекратите.

О, боже!3 години и не се усещаш, че вече сте повече добри познати, отколото гаджета...ОМГ!

На мъжете не им пука за чувствата ти..колкото по-рано го осъзнаеш,толко по-добре за теб аз за тва в близките години няма да се занимавам!
    За бога, права си!

Дори да му се обадиш и да се сдобрите и съберете, дори и да ти се извини, какво? Явно връзката се е изчерпала, дори на самата теб не ти пука толкова за него, дали не те плаши това да останеш сама или просто си свикнала толкова много с него през тези години и не можеш да се отърсиш от навика?

Според мен трябва да продължиш напред и да не се занимаваш да закрепваш връзка, която няма никакво бъдеще. Не е толкова лошо да си сама, а и най-вероятно скоро ще откриеш нова тръпка с някой друг.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Няма нищо лошо да си осъзнала от рано,че не всичко е приказка,наистина ... даже е по-добре за теб,но не и да правиш такива обобщения... ''ВСИЧКИ МЪЖЕ това...ВСИЧКИ МЪЖЕ онова...'' Едва ли познаваш и си била с ВСИЧКИ МЪЖЕ и изобщо дали са били мъже няма значение...
    Просто смятам,че си говориш на изуст
    Ахам...ще ми кажеш ли къде пише ВСИЧКИ мъже?То се подразбира,че нямам предвид всички...и уверявам те,не си говоря на изуст

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Намери начин да се свържеш с него и поговорете да сериозно за отношенията си,може би така ще си оправите отношенията.Успех

Здравейте отново

Поредният скапан ден ми е днес.... Видяхме се с него, защото аз му се обадих и го помолих най учтиво като големи хора да се видим и да се разберем.. Видяхме се .. и какво да Ви кажа. На него му беше през оная работа за мен и за моите сълзи. Не говореше нищо, мълчеше и се държеше безкрайно студено! Болеше ме, много ме болеше. Това не беше човека, които познавам. Аз не издържах и гнева в мен наделя над всичко! Развиках му се.. но сякаш той не ме чуваше. Много, много гадно се почуствах..

Тръгнах си, тръшнах вратата и го оставих. Незнам защо но имах някаква надежда, че той ще ме потърси, но уви. Не се обади. Разделихме се май.. 3 god ей така.. си заминаха за един миг

Както и да е, аз съм все още на 18 живота е пред мен Благодаря на всички от сърце!

Град
    < 33
    Съжалявам Но ти сама го каза , на 18 си и животът е пред тебе ! А и след като чувствата са му изчезнали просто нямаше смисъл ,, Не мисля , че щеше да ти бъде приятно всяка вечер да си с човек , който много обичаш , а той да се държи от студено , по-студено .. Затова ,че няма за кво да съжаляваш! Успех!
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Добре, а защо си с него?
    И за 3 години, не отдаваш ли твърде голямо значение на дата, която на практика не е чак толкова сантиментална за вас? Разбирам на годишнина да се беше случило...
    Е, тъпо е поне да не се видят или най-малкото: чуят!
    Ами знаеш ли, за мен са значими годишнините. 14 февруари е повод да се наливам с вино. Но за мен и ден, в който не чуя приятеля ми е равен на катастрофа, така че предполагам си права.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Здравейте отново

Поредният скапан ден ми е днес.... Видяхме се с него, защото аз му се обадих и го помолих най учтиво като големи хора да се видим и да се разберем.. Видяхме се .. и какво да Ви кажа. На него му беше през оная работа за мен и за моите сълзи. Не говореше нищо, мълчеше и се държеше безкрайно студено! Болеше ме, много ме болеше. Това не беше човека, които познавам. Аз не издържах и гнева в мен наделя над всичко! Развиках му се.. но сякаш той не ме чуваше. Много, много гадно се почуствах..

Тръгнах си, тръшнах вратата и го оставих. Незнам защо но имах някаква надежда, че той ще ме потърси, но уви. Не се обади. Разделихме се май.. 3 god ей така.. си заминаха за един миг

Както и да е, аз съм все още на 18 живота е пред мен Благодаря на всички от сърце!
    Успех за напред.Дано да успееш да преодолееш нещата по - лесно
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Третата година е най - трудна.
    Опитай да говорите на кой за кого му пука, да си обещаете някаква промяна и в двамата.... и дано има резултат
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Съжалявам Но ти сама го каза , на 18 си и животът е пред тебе ! А и след като чувствата са му изчезнали просто нямаше смисъл ,, Не мисля , че щеше да ти бъде приятно всяка вечер да си с човек , който много обичаш , а той да се държи от студено , по-студено .. Затова ,че няма за кво да съжаляваш! Успех!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Май от подобна връзка няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си