- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е това сега не е ли подло..точно на Свети Валентин
Ако си това ти на аватара, няма да останеш дълго сама![]()
Няма нищо лошо да си осъзнала от рано,че не всичко е приказка,наистина ... даже е по-добре за теб,но не и да правиш такива обобщения... ''ВСИЧКИ МЪЖЕ това...ВСИЧКИ МЪЖЕ онова...'' Едва ли познаваш и си била с ВСИЧКИ МЪЖЕ и изобщо дали са били мъжеПървоначално написано от aka6a_vamp
няма значение...
Просто смятам,че си говориш на изуст![]()
хаха колко познатоПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Съветвам те, въобще да не му обръщаш внимание, когато го видиш. Ще сметне, че ти е прекалено нужен и ще се надува още повече. Не мога да сметна дали се заслужавате взаимно, но по написаното личи, че връзката ви не е пълноценна. За мен лично това е достатъчна причина да я прекратите.
О, боже!3 години и не се усещаш, че вече сте повече добри познати, отколото гаджета...ОМГ!
За бога, права си!Първоначално написано от aka6a_vamp
Дори да му се обадиш и да се сдобрите и съберете, дори и да ти се извини, какво? Явно връзката се е изчерпала, дори на самата теб не ти пука толкова за него, дали не те плаши това да останеш сама или просто си свикнала толкова много с него през тези години и не можеш да се отърсиш от навика?
Според мен трябва да продължиш напред и да не се занимаваш да закрепваш връзка, която няма никакво бъдеще. Не е толкова лошо да си сама, а и най-вероятно скоро ще откриеш нова тръпка с някой друг.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
Ахам...ще ми кажеш ли къде пише ВСИЧКИ мъже?То се подразбира,че нямам предвид всички...и уверявам те,не си говоря на изустПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Намери начин да се свържеш с него и поговорете да сериозно за отношенията си,може би така ще си оправите отношенията.Успех![]()
Здравейте отново
Поредният скапан ден ми е днес.... Видяхме се с него, защото аз му се обадих и го помолих най учтиво като големи хора да се видим и да се разберем.. Видяхме се .. и какво да Ви кажа. На него му беше през оная работа за мен и за моите сълзи. Не говореше нищо, мълчеше и се държеше безкрайно студено!Болеше ме, много ме болеше. Това не беше човека, които познавам. Аз не издържах и гнева в мен наделя над всичко! Развиках му се.. но сякаш той не ме чуваше. Много, много гадно се почуствах..
Тръгнах си, тръшнах вратата и го оставих. Незнам защо но имах някаква надежда, че той ще ме потърси, но уви. Не се обади. Разделихме се май.. 3 god ей така.. си заминаха за един миг![]()
Както и да е, аз съм все още на 18 живота е пред менБлагодаря на всички от сърце!
СъжалявамНо ти сама го каза , на 18 си и животът е пред тебе ! А и след като чувствата са му изчезнали просто нямаше смисъл ,, Не мисля , че щеше да ти бъде приятно всяка вечер да си с човек , който много обичаш , а той да се държи от студено , по-студено .. Затова ,че няма за кво да съжаляваш! Успех!
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ами знаеш ли, за мен са значими годишнините. 14 февруари е повод да се наливам с вино. Но за мен и ден, в който не чуя приятеля ми е равен на катастрофа, така че предполагам си права.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Успех за напред.Дано да успееш да преодолееш нещата по - лесноПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
A.D.I.D.A.S.
Третата година е най - трудна.
Опитай да говорите на кой за кого му пука, да си обещаете някаква промяна и в двамата.... и дано има резултат
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от vesSynkaa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!