- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той обича друга .. вече
Здравейте на всички![]()
..Трябва да споделя един проблем , защото толкова много ме мъчи , че вече не мога да спя и да живея нормално .. Имах си приятел , бяхме заедно около 2 години , за връзката ми няма да говоря просто беше и за двамата - първата истинска любов .. чувствата бяха толкова силни , че 2 месеца почти след раздялата ни още ме горят .. И да беше само проклетата раздяла ,която разби на пух и прах живота ми , ами не има и още
.. След като се разделихме ,постоянно си пишехме и двамата много плачехме , но не решихме отново да сме заедно под претекст - "нека опитаме от живота и ако някой горе е решил, един ден пак заедно .." .. И така стана ,НО само с него .. Мина месец и той си хвана приятелка с която беше само 2 седмици и се раздели с нея .. Бях толкова щастлива , когато разбрах .. След 2 дни тръгна с друго момиче , сега виждам снимка на профилите му и в скайп и в импулс , където са двамата гушнати и как се целуват , под снимките му има сърца --- наще сърца
![]()
.. Под неиния профил на снимките са думи от сорта на "Завинаги заедно бебе" .. Всъщност разбирам сега , че аз едва ли съм била истинската му любов , нея нищо , че са от седмица заедно я обича повече , на СВ. Валентин бяха заедно и след това всички има казваха "Дано всеки ден да сте толкова щастливи , колкото бяхте на Св.Валентин".. Щатлив е толкова много , колкото се боя че преди не съм го виждала
.. Проблема е , че аз не мога да го забравя , прекалено много го обичам .. Вече не мога и да спя нормално .. от него сякаш няма помен , нито пише , нито се обажда .. А толкова много боли без него
.. Какво ми остава на мене , да се радвам за него ли ? .. Той продължи своя живот , а аз не мога
.. А каква любов беше , обичахме се безкрайно , когато се деляхме постоянно си звъняхме , плачеше на рамото на майка си за мене
, а е на 17 .. Сега го няма , а аз как да заживея нормално , как като всичко минало което си спомням е свързано само с него .. Изградих живота си с него , а той си тръгна ,,
.. Постоянно връщам лентата назад , колко щастливи бяхме , как като ме видеше и очите му буквално светваха , усмихваше ми се и нежно ме целуваше ..
..Правеше всичко за мене , безкрайно много ме обичаше , и сега ме замени .. Толкова бързо , аз от разделята не мога да си стъпя на краката , та и това ли ми трябваше ..
.. И какво да правя сега искам пак да живея
, а навсякъде виждам само него , с нея ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не знам какво можеш да направиш..
Един ден може би нещата ще утихнах..
![]()
Няма да се спичаш...всичко рано или късно минава.![]()
Важното е да си намериш някакво занимание за да може да ти е ангажирано времето и да не мислиш за глупости.![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
nedei taka se samosujelqva,6e si nameri6 dryg,po-dobur ot nego,qvno toi ne e bil 4oveka,izlizai s fr.,zabavlqvai se,ne misli za nego,znam,4e e trydno,no 6e go zabravi6 rano ili kusnotoi ne e nito purviq,nito posledniq
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЗдрастиПървоначално написано от sladkish_14
Ще ни нападат извънземни и ще ни отвличат за биологични експерименти?Първоначално написано от sladkish_14
Доста грешки забелязвам. По надолу ще ги кажа.Първоначално написано от sladkish_14
Ето първата. Научете се да приемате нещата, които се случват около вас. Така както се случват, а не както ви изглеждат.Първоначално написано от sladkish_14
Браво на момъка. Остават още 9.Първоначално написано от sladkish_14
Похвално и нормално. Сърцата не са вашите. Отново не приемаш реално нещата.Първоначално написано от sladkish_14
А трябва ли да си? Всъщност само с това изречение се забиваш няма да ти кажа колко надълбоко. Направо си скриваш и малкото ти останало себеуважение.Първоначално написано от sladkish_14
И аз бих го поздравил така. Нормално е.Първоначално написано от sladkish_14
тук вече виждам, злоба и ревност. Лошо за теб. Не се чуди защо те е оставил.Първоначално написано от sladkish_14
Длъжен ли е?Първоначално написано от sladkish_14
Ако си го обичала истински, както твърдиш - да, радвай се за него. Ти нямаш сили да приемеш раздялата, докато той може и сега е щастлив. Тук е огромния ти проблем. Живееш в миналото.Първоначално написано от sladkish_14
Ако ще и на 30 да е, каква е разликата. Вие сте се задушавали, не сте се обичали. Нормално е било да се разделите при такава ситуация.Първоначално написано от sladkish_14
Грешка и пак грешка. Играла си ролята на чанта. Ако нямаш свой живот и свои интереси, ако не се изградиш като човек, ако не се научиш да приемаш подаръците на живоота(хубави и лоши)...Няма да прокопсаш никъде. А гледам натам си тръгнала.Първоначално написано от sladkish_14
Ето ти още грешки. Продължаваш да тъпчеш на едно място, вместо да продължиш напред. Никой няма да те чака.Първоначално написано от sladkish_14
Били сте заедно грижел се е за теб. Защо се възприемаш като носна кърпичка... Не можеш защото не искаш. страх те е да тръгнеш сама. Спокойно живота не хапе.Първоначално написано от sladkish_14
Като начало - спри да играеш ролята на пиявица. Приеми факта че сте РАЗДЕЛЕНИ, осъзнай го и започни да градиш СВОИ планове. Тръгни напред САМА и се научи да уважаваш себе си. Никой няма да иска мрънкало до себе си. Живота предлага много изненади - намери ги.Първоначално написано от sladkish_14
Колко време продължи връзката ви? 3-4 месеца?
Отново ще дам пример със себе си - 2 години и половина бяхме заедно с приятелката ми, в момента тя е с друг, какво аз да се самоубия ли? Поддържам отношенията си с нея, и с новия и приятел и знаеш ли колко ми е добре. Не е първата, няма и да е последната.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отвори си очите и се поугледай наоколо..може да намериш някой симпатяга,който ще ти изкара тояот главата...
живота продължава!
От моя личен опит досега ти казвам-щом е раздяла с човек,на когото си държала (и още държиш) ....то няма как-ще те боли...
Няколко поста преди мене един пич доста те е покритикувал,но честно казано има и вярни неща в думите..
В момента виждаш всичко в черно...защото не е минало достатъчно време...Опитай се да си стъпиш на краката-не само защото така трябва..а просто няма друг изход..
Живей! И се радвай на живота... Всяка болка отшумява с времето...
Знам,че е още по-тежко когато той вече си има "нея"...
Ама и на твоята улица ще изгрее слънце...
Просто сега,когато ти е тъжно-поплачи си...потъгувай за това,че любовта вече е свършила....Но не се задълбавай в миналото,просто няма смисъл...Запази всичко като хубав спомен,при идеята за който след време ще се усмихваш..
Чувствам се длъжна да ти кажа,че той НЕ я обича тая "новата"..Просто помисли логично,няма как щом са от толкова време заедно... "ЗаВиНаГи БеБчУуУ ЗаЕдНуУуУ" ..--подобни неща ми звучат невероятно,замисли се и ти...
А дали някога ще сте заедно никой не знае...Просто смятам,че живота,когато е затворил тази врата пред теб..Е отворил прозорец..Звучи банално,но факт-всяко зло за добро...
Явно сте имали проблеми и връзката ви не е вървяла...Сигурна съм,че ако бяхте още заедно и се карахте и си крещяхте всеки ден,нямаше да си истински щастлива...Убедена съм,че един ден ще разбереш,че така те боли много по-малко,отколкото ако бяхте заедно с караниците и разправиите...
На тия години (17 ...и аз съм на толкова,тая година ставам на 18) ...връзките трябва да са леки,приятни...Няма смисъл да се тормозите...когато вече не се получава-хората се разделят...
Няма връзка без край..И под връзка имам предвид всяка възможна-просто чисто физически хората умитат...И ето ти край за връзката...
Ако наистина го обичаш,радвай се,че слава богу е жив и здрав ...(че и на влюбен се преструва)..
Много локуми разтрягах...А просто исках да ти кажа да си поплачеш,щом ти е тъжно...А после да продължиш...Не се задълбавай в миналото,живота е пред теб...Усмихни му се,за да ти се усмихне и той...
Пожелавам ти успех с тва трудно начинание...И много щастие занапред...Защото си човек и го заслужаваш,но замисли се-няма как да го видиш пред себе си,ако непрекъснато гледаш "назад"...
Иначе ако просто ти се иска да поговориш с някого,пиши ми на лична : ) Ще се радвам този някой да съм аз...
Успех : )![]()
Първоначално написано от sladkish_14
Чувството е гадно, когато дълго време си била привързана към някой до такава степен, че чак го обикваш (в случая с теб). Аз имах подобен проблем, само, че момичето беше виновно защото спа с друг. Аз не я обичах но бях привързан към нея и когато тя ми каза това - аз се отчуждих. Да, беше ми кофти (още по кофти като се има в предвив, че тя беше от друг град), но след седмица-две ми мина... Ще ти мине и на теб, не се безпокой. Излизай по често, забавлявай се, не обръщай внимание на другите двойки, живей си живота... ще видиш, че така ще мине по бързо![]()
Ужас.Не искам да попадам в такова положение, просто дори като се сетя аз как се чувствах при раздяла за една седмица.Знам, че е трудно, няма да ти казвам да се опиташ да не мислиш за това и да не си спомняш, защото аз когато сега се скарам с приятеля ми просто мисля за това и толкова, спомням си и това е.Колкото и гадно да е ще свикнеш с тази болка, знам че не звучи приятно, но както в казал Фройд "Това, което не ме убива ме прави по - силен", така като чета ще ти отнеме известно време да забравиш всичко, но след време ще започне да не ти пука, като казвам след време не очаквай да е след ден, два.И да не ти се излиза навън, излез, все ще намериш някоя тема за разговор с някое момиче, предполагам има момиче с което си споделяш, ако поне малко те уважава помоли я просто да ти помогне, излезе отидете не кино, спортувай и да се надяваме колкото се може по - бързо да мине.Има и друго за което не съм сигурна и не влагай всичките си надежди в това - той може да се опитва да те забрави . Успех и дано да се оправиш. Пиши как си ..
A.D.I.D.A.S.
не прочетах до краи, но като го искаш си се бори за него по някъв по оригинален начин. Отвлечиго и си изкараите супер, запознаите се на ново и т.н. привлечи вниманието му по малко налудничев начин но сладък..
http://vbox7.com/play:57a89a00 поздравче
ooooooo горката![]()
![]()
ем аз бях в същото положение уж много ме оббичаше бях първата му любов пак ся го казва на друга
![]()
остави го някои ден ще си осъзнае грешката ама ти ще си щастлива с друг !!!![]()
примири се...
живей, никой не ти пречи... спри да гледаш с такива очи на живота... потърси любов в друг човек и не търси приличия с предишния...
не ми се чете...![]()
![]()
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
много добре те разбирам, може да се каже че съм в същото положение...но няма друг изход освен да се опитаме да продължим и да живеем...може би утре няма да е както днес ...той е тръгнал по своя път опитай се и ти, знам че е трудно, но...успех ти пожелавам
valdesbg доста мъжко мнение .. Явно и годините са ни различни , въпреки това , мерси за съветите .. Обаче не е така лесно постижимо , колкото изглежда отстрани..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
em ne e ama s vremeto stavat tiq raboti prosto nameri si drug nai-dobre taka 6te ti e malko po lesno![]()
Истината е там,че ти молиш нас за съвет как да го забравиш или от отзи сорт.Но,от написаното не си личи,че си готова за каквото и да е .Не трябва да се живее в спомени продължи изцяло на чисто.Излизай с приятели ,излизай с нови хора той не е бил вързан за теб, и предполагам е бил първия ,но не и последния.Примии се с този факт![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)