От моя личен опит досега ти казвам-щом е раздяла с човек,на когото си държала (и още държиш) ....то няма как-ще те боли...
Няколко поста преди мене един пич доста те е покритикувал,но честно казано има и вярни неща в думите..
В момента виждаш всичко в черно...защото не е минало достатъчно време...Опитай се да си стъпиш на краката-не само защото така трябва..а просто няма друг изход..
Живей! И се радвай на живота... Всяка болка отшумява с времето...
Знам,че е още по-тежко когато той вече си има "нея"...
Ама и на твоята улица ще изгрее слънце...
Просто сега,когато ти е тъжно-поплачи си...потъгувай за това,че любовта вече е свършила....Но не се задълбавай в миналото,просто няма смисъл...Запази всичко като хубав спомен,при идеята за който след време ще се усмихваш..
Чувствам се длъжна да ти кажа,че той НЕ я обича тая "новата"..Просто помисли логично,няма как щом са от толкова време заедно... "ЗаВиНаГи БеБчУуУ ЗаЕдНуУуУ" ..--подобни неща ми звучат невероятно,замисли се и ти...
А дали някога ще сте заедно никой не знае...Просто смятам,че живота,когато е затворил тази врата пред теб..Е отворил прозорец..Звучи банално,но факт-всяко зло за добро...
Явно сте имали проблеми и връзката ви не е вървяла...Сигурна съм,че ако бяхте още заедно и се карахте и си крещяхте всеки ден,нямаше да си истински щастлива...Убедена съм,че един ден ще разбереш,че така те боли много по-малко,отколкото ако бяхте заедно с караниците и разправиите...
На тия години (17 ...и аз съм на толкова,тая година ставам на 18 ) ...връзките трябва да са леки,приятни...Няма смисъл да се тормозите...когато вече не се получава-хората се разделят...
Няма връзка без край..И под връзка имам предвид всяка възможна-просто чисто физически хората умитат...И ето ти край за връзката...
Ако наистина го обичаш,радвай се,че слава богу е жив и здрав ...(че и на влюбен се преструва )..
Много локуми разтрягах...А просто исках да ти кажа да си поплачеш,щом ти е тъжно...А после да продължиш...Не се задълбавай в миналото,живота е пред теб...Усмихни му се,за да ти се усмихне и той...
Пожелавам ти успех с тва трудно начинание...И много щастие занапред...Защото си човек и го заслужаваш,но замисли се-няма как да го видиш пред себе си,ако непрекъснато гледаш "назад"...
Иначе ако просто ти се иска да поговориш с някого,пиши ми на лична : ) Ще се радвам този някой да съм аз...
Успех : )