- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на ръце
zdraveite iskam znachi da otida na kozmetik da mi mahnat kosumchetata na rucete no iksam da vi popitam purvo neshtosled kato gi obezkosmq za 1 put sled tova po-golemi i po-cherni li stavat ili si izrastvat sushtite? a sushto taka da popitam prez kolko vreme trqbva da hodq da gi maham? i kolko shte struva? a ako nqkoi go e pravil molq da spodeli
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Не съм го правиЛ, но мисля че си остават същите, цена съмнявам се да е повече от 5-10 лвми през 2-3 седмици предполагам че ще трябва
![]()
Ако нямаш големи косми-в смисъл някакви,които се забелязват,по-добре не ги махай,ако са по-тъмни ги намажи с перхидрол за да изсветлеят и изгорят,защото ако веднъж ги махнеш ще стане една истинска гора от косми,аз нямам на ръцете,но моя добра приятелка направи грешка да махне руси косъмчета,които не се виждаха,а сега са като мъжки.
Излизат по-малко, определено и не са по-черни
Около 5 лева е някъде и през 2-3 седмици трябва да ходиш![]()
На ръце не съм правила, защото нямам нужда и Слава Боги![]()
ami poprincip ne sa mnogo no neshto ne mi haresvata perhidrol ot aptekata li moga da si kupq? i kolko struva g/d?
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Е, щом не са много, по-добре ги изруси
От аптеката, да, но не ще те излъжа колко
точно струваше, не е скъп{}
Май 80 стотинки,максимум 1 лв.Първоначално написано от spongkata
Moia priatelka dava po 25 leva prez 3 sedmici...hodi na kozmetik da i gi maha s kola maska
Косъмчетата стават все по-редки ако ходиш на кола маска редовно, и не ги махаш по друг начин.Някъде на около месец ходя аз . Около 8 лв е зависи дали цели или половин ръце.Супер е !
ami ako iskam da gi izrusq s perhidrol kolko vreme trqbva da chakam sled kato si si polqla rucete s nego?![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
не ги прави тия неща , това не се прави от много време,можеш да направиш алергична реакция, кола маската е натурален продукт !Първоначално написано от spongkata
а и с руси косми на ръцете не е фешън![]()