- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й покажа, че съжалявам?
Имам нужда от малко помощ и се надявам да ми помогнете.Баш на свети валентин направих голяма простотия : изпокарах се с приятелката ми , с която сме заедно от две години и половина.До голяма степен всичките ни проблеми идваха от моя страна ( все нещо ме дразнеше , дали в работата или в нас , дали щото исках да се самобичувам и да се сърдя на целия свят ) . Та идеята ми е : сега се събрахме и обещах да се променя коренно.И започнах да правя първите стъпки.Но дайте ми нянкъв съвет как да и покажа , че наистиан съжалявам.Скоро ще ходя при нея ( тъй като сме от различни градове , аз работя в София ) . Дайте ми идея за някаква романтична изненада , която мога да и направя.Нещо , което би харесало на едно момиче.Ще оценя всеки един съвет.Предварително ви благодаря![]()
т.7
krem4et0
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Най-малкото,за което се сещам е да й подариш цветя.Сигурно би се зарадвала.А относно промяната-единствения начин е да й го доказваш непрекъснато,с думи няма да стане![]()
offline forever!
Като начало не бъди п*тка. Няма нужда да се извиняваш, да съжаляваш и да превръщаш всичко в сърцерадирателна картинка. Покажи го на дела. Жените обичат да виждат действие, което подкрепя думите.Първоначално написано от xpower
По другия въпрос - заведи я на разходка(в това студено време ще е проблем, но все нещо ще измислиш), може да отидете да си хареса някоя блуза/пола/панталон. Сготви и нещо(тук трябва да се постараеш, жената вижда когато го правиш). Отдели време в което да сте замо двамата, покажи и че тя значи много за теб и т.н. Мога много да пиша ако искаш - ЛС с конкретен върпос.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
някакъв подарък измисли...или цветя
I can't stop myself from loving you <3
Първото което можеш да направиш е, когато се видите я покани на кафенце и с прости думички и кажи че съжаляваш за стореното и съм сигурен че ще мине ок.
Има една поговорка - Приятелството се доказва!
Две глави мислят по-добре от една!
Подарък - не. Изглежда прекалено повърхностно. Купи и букет от любимите и цветя или да речем 3 червени рози и малка сладка картичка, на която и казваш, че наистина съжаляваш. За това се сещам.Но без подаръци!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Подаръците са хубаво нещо, но в случая не е много подходящо. Според мен това ще я накара само да си помисли , че се опитваш й замажеш очите.
Промяната и любовта не се казват с думи, а се доказват с дела. За това вместо да й купуваш разни неща , по-добре я изненадай с някоя разходка или просто й отдели повече време от обикновено, в което да сте само двамата.
Опитвай се наистина всеки ден да й показваш с по нещо малко , че обещанието ти да се промениш не е само на думи, а че наистина опитваш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Вълкът кожата си мени, но нрава не
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Наистина любовта не се доказва с подаръци и с думи, а с действия. Може да й вземеш цветя както вече ти продложиха и да я изведеш някъде на тихичко и спокойно място, където да си поговорите само двамата и да й обесниш, че съжаляваш и ще се реваншираш за случилото се. Иначе - отделяй й малко повече време като за начало.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Stiga s tiq cvetq beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cvetq ta cvetq, jivota ne e samo cvetq i rozi !
пича чисто и просто си каза да му подскажем да й направи някаква изненада, и ни попита ква
Все едно някой като се изпокара с партньора си, ще му мина с един букет..
Систематично си я обгръщай с внимание, жестове, мили приказки, с добро поведение, до няква степен се опитвай да си премълчаваш известни неща, съгласявай се с нея, карай я да се чувства обичана, специална и уважавана и всичко ще утихне
може и по-често да задоволяваш сексуалната й потребност.. все пак човек се чувства щастлив не само от внимание, интерес и куп лиготии, свързани по негов адрес.
напълно съгласна съм със scyLLa "Вълкът кожата си мени, но нрава не !"
Усмихни се
Мдам, правилно.Първоначално написано от princesa_viki
А за това аз съм пример, че не е вярно !Първоначално написано от imfamous
A.D.I.D.A.S.
купи й пушка, че да те гръмне... ще й мине ;>
Романтична изненада...бла-бла. Губене на време. По-голяма изненада от това да изпълниш обещанието си, едва ли ще има. И все пак се съмнявам някога да го направиш. Когато наистина имаш намерения да направиш нещо, не си губиш времето в глупави обещания, а направо действаш. Така "изненадата" ще е пълна.![]()
Хахахах , мога да й дам моя пистолет да ме гръмне , това не е проблем.Първоначално написано от turmionkatilot
Все пак благодаря на всички.Всяко мнение ми помага по някакъв начин и ще използвам от всяко по малко.
Само да спомена : винаги когато й купувам цветя , тя все ги оставя някъде и забравя да си ги взима![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми