- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В сънят си да губиш любимия
Първоначално написано от girl_in_black
+1, само дето аз знам, че като умира някой на сън, значи му е умряло злото
Сънят попринцип те среща с действителността, но трябва първо да разтълкуваш съня, за да разбереш точно какво е посланието.
В някои съновници пише, че когато видиш твой любим човек да умира, значи, че се страхуваш да го загубиш. Макар, че не вярвам много на съновниците, защото са различни и съм свикнала сама да си ги тълкувам сънищата, мога да потвърдя това което ти казах.
Напоследък все ми се случваха лоши неща. Мн се страхувах да не загубя любимия си човек, нз защо, но просто ми се въртяха такива мрачни мисли в главата, всеки ден мислих за това, представях си как го губя. Плачех, бях стресирана, не споделях с никой страховете си. Един ден в даскало, моята приятелка дойде и ми каза, че е сънувала кошмар свързано с мен и моя любим човек! Аз се уплаших кат ми каза така, разказа ми тя , какво точно е сънувала, а навярно сънувала това от което аз най - много се страхувах - смъртта на любимия ми човек, видяла аз как плача... Е, може би тя усетила какво чувствам и това й е повлияло телепатично и сънувала моя страх.
Надявам се и при теб да е просто един периодичен страх!![]()
А и казват, че понякога сънищата излизат по обратния начин![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Някой от нас да ти прилича на Фройд?!
Усмихни се
аз понякога сънувам доста реални неща![]()
чак се ужасявам
Еми аз съм сънувал няколко пъти че умирам. В ежедневни ситуации.
Но не ми пречи. Ако сравним мозъка с компютър то сънищата са скрийнсейвъра.
Не се плаши.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еее.. аз колко пъти корбан, булгур приготвям китки купувам той неще и неще.. неще да умира бе.. куча марка излезе ейй, хванах си беля с негоПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
smarta zna4i dalag jivot mili4ka![]()
pak i ne se pritesnqvai tva e samo san a ne istina![]()
Уповавайки се на познанията си относно сънища, мога да ти кажа, че ако сънуваш,че някой умира, означава, че умира болестта му.И също така ако плачеш насън, означава щастие в реалността..
Ама това все пак са сънища - относително, неточно и индивидуално! ;]
Било хубаво да сънуваш,че умира.. просто му удължаваш живота.. Ако искаш вярвай..
А ако не.. продължи и не мисли за това.Не си струва.Това е просто сън!